Favorite Instagram Profiles | 2017

Zdravo svima! :)


Prošlo je dve godine od kada sam objavila post na istu temu (možete ga pročitati ovde) i mislim da je krajnje vreme da sa vama ponovo podelim omiljene profile na Instagramu. Naime, obožavam Instagram i sama smatram da imam sasvim solidan profil na koji sam trenutno ponosna (možete me zapratiti ukoliko želite, moj username je @iammilitza). Međutim fotografisanje zahteva ogromnu inspiraciju i kreativnost i zato i sama pratim dosta profila koji me inspirišu, a u nastavku posta ću vam predstaviti čak 10 profila za koje smatram da su fantastični, da motivišu i da zaista zahtevaju veću pažnju.

Bez daljeg odugovlačenja, ovo su moji omiljeni profili (nasumičnim redosledom):
*Ukoliko želite da pristupite bilo kojem profilu koji budem spomenula, jednostavno kliknite na skrinšot željenog profila i bićete preusmereni.


Bojanu pratim odavno i zaista je malo reći da sam oduševljena njenim fotkama, prosto su savršene i tu nema diskusije. Svaka njena fotka je posebna na svoj način i pre svega ima tu originalnu notu, što se izuzetno ceni. Sve ostalo što bih rekla, bilo bi suvišno.


Sledeća osoba koja se sasvim zasluženo našla u ovoj selekciji je moja draga blogokoleginica, i pre svega veoma dobra drugarica - Amina. Nju takođe pratim maltene od samog početka i divno je kada ste svedok nečijeg napredovanja. Ona je zaista mnogo napredovala i to se da primetiti. Svaka fotografija koju je izbacila je vrhunska i neverovatno je kako ona uspeva da formira fantastičan feed u vrlo kratkom vremenskom periodu. Sve pohvale zaista!


Profil koji vidite na skrinšotu iznad je zaista jedan od najlepših profila na Instagramu. Njen feed je prosto predivan i ne mogu ga se nagledati. Njene slike me izuzetno umiruju i neverovatno je kako je uspela da ujedini girly i vintage fazon. Prosto mislim da zaslužuje mnogo više pratilaca jer su njene fotke odraz kreativnosti i truda koji i te kako ulaže.


I kako da prođe post ove tematike a da ne spomenem srpsku kraljicu Instagrama (ne preuveličavam, ozbiljna sam), čuvenu Andrijanu, koju verovatno već svi znate pod pseudonimom Vesnik proleća. Moju dragu blogokoleginicu pratim veoma dugo i neverovatno je koliko je napredovala. Svaka njena fotka me iznova i iznova oduševi jer sadrži sve elemente koje bi jedna vrhunska fotografija trebalo da sadrži - fantastičan spektar boja, originalnost, kreativnost, inspiraciju i kvalitet. Mnogo mi je drago kada vidim da je neko sa naših prostora ovoliko uspešan, a da znam da je sav uspeh dostigao isključivo trudom i radom. Ukoliko još uvek ne pratite Andrijanu, ne znam šta više čekate hehe.


Julie nije sa naših prostora, međutim to je potpuno nebitna činjenica jer ona poseduje još jedan fantastičan profil, vredan pažnje. Svaka njena fotka je skroz u tumblr fazonu i verovatno i sami možete da primetite da preovladava "flat lay" tehnika fotografisanja. Nijedna njena slika nije prenatrpana predmetima jer je svaki detalj na svom mestu i savršeno uklopljen. Malo je reći da se svakoj njenoj fotki unapred radujem jer me izuzetno inspiriše i kao osoba, ali i kao fotograf!


Još jedna moja draga blogokoleginica, ali i veoma dobra prijateljica. U pitanju je Anja -dvadesetogodišnjakinja puna entuzijazma, pozitivne energije i kreativnosti koju prenosi na svaku njenu fotografiju. Njen profil je odlika ulaganja truda koji je evidentan i iskreno se nadam da će imati mnogo više pratilaca jer svakako to zaslužuje.


Jovanu pratim od skoro međutim za veoma kratak period sam zgotivila njen profil jer me njene fotke zaista oduševljavaju. Naizgled možda vam se čini da su prenatrpane, ali ukoliko obratite pažnju shvatićete da nijedan detalj nije suvišan. Iako su njene fotografije izuzetno šarene, ona je ipak uspela da kreira feed po kojem je prepoznatljiva tako da je to glavni razlog zašto se našla u ovoj selekciji jer mislim da retko ko uspe da postigne tako nešto.


Još jedna devojka koju pratim odnedavno, ali koja je svakako vredna spominjanja. U pitanju je Matea i razlog zbog kojeg volim njen profil su divne fotografije koje su spoj sadašnjeg i staromodnog. Mislila sam da je to nemoguće ostvariti, ali ona je uspela jer je pronašla neku zlatnu sredinu i zbog toga sam očarana svakom njenom fotografijom.


Izuzetno je teško kreirati feed i pridržavati se toga da svaka fotografija sadrži isti efekat i da se svaka sledeća fotografija koju planirate da objavite uklapa sa onima koje se već nalaze na vašem profilu. Mislim da je Antonija jedna od retkih koja poseduje ovakav feed i drago mi je da je odlučila da bude drugačija i da se razlikuje od drugih time što je dodala i takozvane "quote" fotografije. Ukoliko je još uvek niste zapratili, mislim da je svakako sada pravo vreme da to uradite. :)


Janju sam juče zapratila i morala sam da uvrstim i njen profil jer sam oduševljena njenim fotkama. Prosto su prelepe i svaka je posebna na svoj način. Mnogo mi se dopada njen trenutni feed jer preovladava more odnosno moje omiljeno godišnje doba - leto. Jedva čekam da vidim kako će njen feed izgledati sledećeg godišnjeg doba!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Koji su vaši omiljeni Insta profili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odličan izbor! Ne pratim niti jedan od ovih profila, no sigurna sam kako će mi postati jedni od najdražih.

    Posjeti moj blog kad stigneš. ♥

    cloudines.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga! Definitivno bi trebalo da ih zapratiš, nećeš se pokajati. Hoću! ♡

      Delete
  2. Pratim Aminu i Adrijanu i slažem se, obje imaju vrhunske fotogafije!

    Prirodni ili umjetni notki? + savjeti za njegu noktiju: moonstears.com

    ReplyDelete
  3. Odličan post Milice! Odmah sam ih sve zapratila jer su definitivno svi profili vrijedni puno followersa jer fotke su im nevjerovatne *--*
    Novi post -> This is my life

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo Petra, drago mi je da se slažeš sa mnom! ♡

      Delete
  4. Do sad sam pratila samo Aminu i Anju, te sam za njih svakako znala da imaju divne fotografije. Fascinirali su me i ostali profili koje si nam pokazala, te sam ih zapratila. Odlican post :)
    https://sofijasjourney.blogspot.rs

    ReplyDelete
  5. Odličan post. I sama volim da provodim mnogo vremena na instagramu i da gledam razne profile. Oduševljena sam tvojim izborom. Za sada samo pratim Aminu i Andrijanu, ali vjerovatno ću i neke od ostalih zapratiti jer je za pohvalu svaki njihov trud i želja za nečim kreativnim kao što su instagram slike ❤️❤️❤️

    Pratim te: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga! Upravo tako jer zaista zaslužuju više pratilaca. ♡

      Delete
  6. Sve profile koje si navela su divni,feed je zaista jako teško uklopiti i naći odgovarajuće fotografije.Pratim samo Aminu i definitivno je zaslužila da se nađe u ovom postu!♥


    Bella Place.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo isto mišljenje! ♡♡♡

      Delete
  7. Pratim vecinu ovih profila. :)

    Giveaway je na mom blogu ➡ Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  8. Odličan post mila, mnogo ti hvala na ovom postu, nisam čula za neke ljude a vidi se da su prava inspiracija ♥

    Veliki pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Mogu reći da mi se dosta profila ovdje sviđa. Pratim naše blogerice koje si spomenula poput Amine i Anje, a i sigurno ću zapratiti zadnji preporučeni profil i 'cuteinstgram' jer zaista volim takve tipove koje će mi dati inspiraciju za sve!
    Sjajan izbor, Mico <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga, Ilva! Baš mi je drago da ti se dopada moja selekcija. ♡

      Delete
  10. Ja pratim Aminu, Vesnik proleća i Anju, od ovih koje si spomenula. Ostali profili koje ne pratim izgledaju kul i pogledaću ih. Super post i kreativna ideja!

    ReplyDelete
  11. Za većinu profila nisam čula, ali uvek je lepo saznati nešto novo. Imaš ukusa i stvaaarno su svi profili predivni. Obožavam da vidim lep ig feed, to nam je postalo nekako kao umetnost :) praviti umetnost od života - prelepo! <3

    Artedu 11: radionica + izložba! | Instagram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, draga! Apsolutno se slažem. ♡♡♡

      Delete
  12. Sjajan odabir, draga! Većinu profila i sama pratim. ♥♥♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Sjajan post, draga moja. Nemam Instagram inače bih odmah zapratila ove predivne Instagram profile.

    Adda's life

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, Šehada! Drago mi je da ti se dopada moja selekcija. Ljubim te :**

      Delete
  14. Hey! Hi!
    I really liked the post hehe. I just got to know your blog and I'm following it, will you still give me back?. Thank you. Thank you.

    A hug!

    ReplyDelete
  15. Super post! :)


    Check out my blog Starshine Beauty

    https://starshinebeauty.blogspot.hr/

    Follow for follow? Let me know on my blog ;)

    ReplyDelete
  16. I am a huge fan of instagram so your post is really useful for me. Thanks for sharing wonderful profiles, I follow some of them now
    https://leraseyo.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Slazem se sa tobom, ovo su divni profili, a i osobe koje stoje iza njih <3 Odlican post :*
    Blog: http://tijanaqueenoffashion.blogspot.rs/
    Instagram: @tixizzz

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!