JJ losion za čišćenje lica | RECENZIJA

Zdravo svima! :)


Veoma mi je drago svakog puta kada sklopim saradnju sa nekim domaćim brendom. Ovoga puta sam imala čast da sarađujem sa divnom Natalijom koja je vlasnica Instagram profila @jjlosion.

Naime, pošto zaista dosta vremena provodim na društvenim mrežama sasvim slučajno sam naletela na fotografiju devojke koja je u tom trenutku isprobavala JJ losion. Odlučila sam da se malo informišem o tome kako on deluje i opis samog proizvoda me je i te kako zaintrigirao pa sam imala veliku želju da isti isprobam. Čitala sam mnogo pozitivnih recenzija, a sada, nakon dve nedelje isprobavanja, predstaviću vam svoje mišljenje i preneću vam svoje utiske.

Well, let's go...


Reči proizvođača (o losionu): "Losion postoji i upotrebljava se više od 30 godina. Njegova formula je jednostavna, ali i veoma delotvorna, a ujedno i potpuno prirodna i bez sintetičkih supstanci i mirisa. Već posle prvog nanošenja vide se efekti. Ima više namena odnosno da ukloni bubuljice, reguliše rad lojnih žlezda, sredi masnu T zonu, i umanji pore. Namenjen je za sve tipove kože, pogotovo za osetljivu. Koristi se jednom do dva puta dnevno, a nanosi se na čistu kožu. Nakon nanošenja losiona poželjno je da nanesete hidratantnu kremu. Ukoliko imate kritičnije delove možete ga nanositi i više pita u toku dana. Može se upotrebljavati za lice ili vrat, ramena, leđa ili za bilo koji drugi, problematičniji deo tela. Nakon upotrebe losiona koža je meka, dubinski očišćena, bez bubuljica i bez nagomilanog sebuma."

- Zvuči savršeno, zar ne?!

Cena: 490 RSD
Mililitraža: 100ml


Moje mišljenje: Dakle, kao što sam napomenula na početku posta, testirala sam ga tačno dve nedelje i to svakodnevno, ujutru i uveče. Mogu vam reći da sam primetila razliku već posle prvog korišćenja i da su mi utisci već tada bili mahom pozitivni. Naime, ja sam neko ko zaista ima izuzetno problematičnu i osetljivu kožu. Retko koji proizvod mi odgovara i iz tog razloga ne volim previše da eksperimentišem. Takođe imam problema sa T-zonom koja se užasno prosijava jer imam mešoviti tip kože zbog nepravilnog rada lojnih žlezda. Uz sve to, dešavaju mi se i hormonalne promene pa na licu konstantno imam po neku bubuljicu ili slične nesavršenosti. Očajnički mi je bio potreban preparat za čišćenje koji će smiriti moje crvenilo, ukloniti ili smanjiti bubuljice, rešiti problem viška sebuma, ali koji ujedno neće isušiti moju kožu. Mogu vam reći da sam konačno pronašla upravo takav proizvod i da ne planiram da ga menjam u skorije vreme. Savršeno se uklopio u moju rutinu nege kože. Dakle, svako jutro i svako veče ga nanosim tako što nakvasim tufer i blagim pokretima ga nanesem na kritična područja. Primetila sam da u prvih par sekunda ume da izazove i te kakav osećaj peckanja, ali ništa što je neizdržljivo. Međutim već posle par sekundi taj osećaj prođe i lice se umiri. Ima blag miris mentola koji je izuzetno prijatan. Veoma je tečan i podseća na pravi tonik. Lako se nanosi i koža ga izuzetno brzo upija, a postaje mekana i glatka na dodir. Odmah sam primetila da mi je koža znatno čistija i da izgleda negovanije. Moram da napomenem da ne isušuje lice ni ako se koristi samostalno, ali bolji efekat daje uz upotrebu neke hidratantne kreme. Takođe, može se desiti da vam tretirani predeo "bukne" nakon prvih nekoliko korišćenja, ali to je sasvim normalna pojava jer izbacuje sve nečistoće na površinu s obzirom na to da dubinski čisti kožu. Nakon dve nedelje konstantnog korišćenja ja sam prosto prezadovoljna. Koža mi nikada nije bila čistija i mekša na dodir. Čak su i one sitne bubuljice na čelu polako počele da nestaju što je zaista neverovatno. Imate moju iskrenu preporuku i sigurna sam da se nećete pokajati ako isprobate ovaj proizvod jer sam ga ja upotrebljavala i u predelu vrata, dekoltea, ramena i leđa i na tim predelima je takođe izuzetno efikasan.


Losion možete poručiti putem broja telefona - 0616440460, e-mail adrese: jjlosion@gmail.com, inbox opcije preko FB stranice JJ Losion za lice ili putem dm-a preko Instagram profila @jjlosion!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Izgleda kao dobar proizvod, iako ga nisam koristila. Verovatno ću ga isprobati, jer je i moja koža neki mešovit tip. Nekim danima je masna, a nekim tako suva. Takođe me i bubuljice užasno nerviraju! Odličan post! ♥

    heresuniquegirl.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da će ti pomoći. Hvala ti, Kristina! ♡

      Delete
  2. Čini se kao super proizvod. Pakiranje je preslatko. Stvarno ga želim isprobati jer je moja koža također mješovita, na nekim mjestima masna a na drugima suha. Znam imati dosta bubuljica, i mnogo proizvoda me peče kad ih koristim, tako da se ovo čini savršeno.

    Posjeti moj blog kad stugneš.♥

    cloudines.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Boze koliko je slatko pakovanje ! :-)
    Napravila si odlicne fotografije <3

    https://katycolorfulfreak.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Drago mi je što si sklopila suradnju sa nekim domaćim prendom jer je to do sada jako rijetko. Mnogo mi se dopada ovaj losion. I sigurno ću ga poručiti ako budem imala prilike zbog razlike u državama. Odlična recenzija u svakom slučaju ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
  5. Predivan losion, super post :)

    https://catherinehere.blogspot.hr

    ReplyDelete
  6. Ajme kako mi je drago kada domaći proizvodi imaju dobre proizvode i k tome vole surađivati sa bloggerima. Bilo bi dosta da kupujemo strane brendove i bilo bi lijepo kada bi naše progurali na police van balkana.

    felizhanna.blogspot.hr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo tako, drago mi je da delimo isto mišljenje! ♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!