Makeup Haul | Kozmetika&Parfemi

Zdravo svima! :)


Ja sam neko ko zaista obožava šminku i zaista mi nikad nije dosta kada je reč o kupovini iste. Jednostavno, šminkanje me ispunjava i pruža mi određeno zadovoljstvo. Baš zbog toga volim da dopunjavam moju Makeup kolekciju i posebno me raduje kada sklopim saradnju ovog tipa. Sajt Kozmetika&Parfemi polako, ali sigurno, zaista postaje jedan od najboljih sajtova za onlajn kupovinu na našim prostorima. Ne samo zbog širokog izbora jeftine, ali izuzetno kvalitetne šminke, već i zbog toga što imaju razne pogodnosti poput besplatne poštarine ukoliko napravite porudžbinu čiji je iznos veći od 1000 dinara, takođe najkasnije vam roba stiže u roku od 48h i osoblje vam je uvek na raspolaganju pa u svakom trenutku možete dobiti traženu informaciju. Mislim da je ovaj sajt vredan poverenja i zato jedva čekam da vam predstavim svoju porudžbinu!

Well, let's go...




Opis proizvoda: "Sve žene žele da imaju besprekoran ten. Sada ga možete imati i vi ukoliko koristite podlogu za šminku INGRID Smoothing & Mattifying."
Moj prvi utisak: Od kada sam otkrila prajmere pre godinu i po dana od tada su oni neizostavni u mojoj Makeup rutini. Već nekoliko meseci koristim Catrice Prime&Fine bazu i ona mi je sasvim okej, međutim kada sam prvi put isprobala ovu brenda Ingrid od tog trenutka sam je skroz zapostavila. Ova silikonska, providna podloga za šminku je pravo savršenstvo. Zaista obožavam da je koristim i jedva čekam da vam pišem detaljniju recenziju o njoj.

Cena: 695 dinara
Za više informacija kliknite OVDE!


Opis proizvoda: "Ako maštate o savršenom mineralnom tečnom puderu koji je namenjen matiranju i hidriranju, a koji ujedno prekriva nesavršenosti na licu, vaša potraga je završena. Tečni puder INGRID Ideal Matt tečni puder oduševiće vas svojim kvalitetom i postojanošću."
Moj prvi utisak: Isprobala sam ga samo jednom i imam podeljenja mišljenja. Zapravo dopada mi se, ima odličnu pokrivnu moć, postojan je, ali je nažalost (po meni) pretežak i nije baš pogodan za svakodnevnu varijantu. Međutim možda i promenim mišljenje kada ga budem upotrebila još nekoliko puta. Moram da napomenem da je moj u nijansi br. 301 - Buff i da je za nijansu svetliji nego što sam očekivala pa mi trenutno ne odgovara u potpunosti ali mislim da hoće za par meseci kada više ne budem imala ten.

Cena: 755 dinara
Za više informacija kliknite OVDE!


Opis proizvoda: "Make-up je potpun samo ako su vaše usne besprekorno našminkane! Zbog mat tečnog ruža ELIXIR one izgledaju neodoljivo, trendy i poseduju savršeni mat finiš. Odaberite svoju idealnu nijansu."
Moj prvi utisak: Apsolutno se slažem sa opisom proizvoda. Mislim da je ovo jedan sjajan tečni mat ruž i da slobodno može da se stavi u isti rang sa onima brendova NYX i Golden Rose. Pakovanje mi se jako dopada, aplikator je odličan i veoma precizan, tekstura je savršena, lako i ravnomerno se nanosi, nije pretežak, ne isušuje usne ali opet pruža obećani matirajući efekat. Nijansa (339 - Sangria) je takođe predivna i drago mi je da sam baš nju izabrala jer mislim da će biti odlična za jesen.

Cena: 375 dinara
Za više informacija kliknite OVDE!


Opis proizvoda: "Želite li da vaše trepavice budu izuzetno uvijene i to bez korišćenja uvijača za trepavice? Isprobajte maskaru INGRID Ultimate Look Intensive Curl. Ona oduševljava svojim kvalitetom!"
Moj prvi utisak: Mnogo sam očekivala od ove maskare međutim nije me oborila sa nogu. Naime, sama tekstura maskare nije loša, čak mi se i dopada i zaista odlično uvija trepavice i daje im volumen. Međutim kvalitet aplikatora je jako loš jer je on previše lagan i savitljiv pa imam osećaj da će svakog trenutka da se polomi. Možda je to samo do mene i ne znači da nekom drugom neće odgovarati. Svakako ću nastaviti da je testiram pa ćemo videti da li ću promeniti mišljenje. 

Cena: 399 dinara
Za više informacija kliknite OVDE!


Opis proizvoda: "Ukoliko želite da vaše lice bude savršeno našminkano, bronzer INGRID HD Beauty Innovation pruža vam završni make-up o kakvom ste oduvek maštali."
Moj prvi utisak: Jedan od boljih bronzera! Neću vam mnogo otkrivati u ovom postu jer vas uskoro čeka detaljnija recenzija, ali ono što moram da napomenem je da je pakovanje prosto predivno i da mi se mnogo dopada to što je bronzer "izrezbaren" u vidu ruže. :)

Cena: 595 dinara
Za više informacija kliknite OVDE!


Opis proizvoda: "Za sve dame koje obožavaju mat senku na kapcima, mat senka za oči INGRID Casablanca predstavlja pravo otkrovenje. Njene 4 idealno uklopljene nijanse su savršen izbor za svaku priliku i ispunjavaju vaša visoka očekivanja."
Moj prvi utisak: Obožavam ove mini paletice koje sadrže nekoliko senki. Naime, bila mi je potrebna neka paleta sa neutralnim mat senkama jer su mi one prosto neophodne za bilo koji Makeup Look. Uopšte se nisam pokajala što sam je poručila i mogu vam reći da je ispunila sva moja očekivanja.

Cena: 355 dinara
Za više informacija kliknite OVDE!

Moram da napomenem da su se ovog puta, bez obzira na to što su bila vrhunski upakovani, ipak oštetila dva proizvoda (bronzer i paleta senki) u toku transporta. Međutim osoblje je bilo izuzetno ljubazno i korektno pa ih je u najkraćem mogućem roku ponovo poslalo tako da sam na kraju ipak dobila proizvode u savršenom stanju. Mislim da je to zaista za pohvalu i da je upravo ovo još jedan razlog zbog kojeg obožavam ovaj sajt jer je potpuno bezbedan i apsolutno možete biti sigurni da će vaše iskustvo biti i te kako pozitivno!

P.S. Obavezno pogledajte i ostale proizvode koji su dostupni na njihovom sajtu!

INFO:

Facebook stranica: kozmetikaiparfemi.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste ikada imali prilike da isprobate neki proizvod sa K&P sajta?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Zaista odlični proizvodi, voljela bih probati ovaj silikonski primer. Sephora ima odličan silikonski , oduševio me, sigurna sam da je i ovaj jednako dobar . Bronzer također zanimljivo izgleda i da, fotkice su divne i kvalitetne kao i uvijek ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam isprobala Sephorin ali mi je ovaj za sada i više nego odličan! Hvala ti mnogo, draga! ♡

      Delete
  2. Prelepe proizvode si uzela, takođe koristim Catrice primer, ali posle tvojih utisaka o ovom Ingrid moraću da ga naručim. :D

    https://wwwthebeautyjournal.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Drago mi je da ti se dopada moj odabir. Zaista je odličan, nadam se da će i tebi odgovarati. ♡

      Delete
  3. Mico odlican post! Slike su prelepe, kao i uvek i sam opis kvalitetan. Jos vise si me zainteresivala za kupovinu Ingrid prouvoda, svi ih hvale! https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  4. Kako ja volim tvoje postove, mnogo su mi dragi i uvijek ih rado čitam. Ovaj post je zaista super, a najviše mi se dopada onaj matt karmin. Stvarno mi se čini kao sjajan. ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
  5. Želim ovaj ruž, boja je predivna, prava jesenja xo


    https://theninebyivana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Proizvodi su svi prelepi,ali bronzerom sam odusevljenaaa 😄

    https://makeupislovee.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  7. Jedva čekam recenziju prajmera :) Bronzer mi je toliko sladak da bih ga čuvala za ukras <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju proizvodi koje sam poručila! ♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!