Favorite Sweaters | ZAFUL Wishlist

Zdravo svima! :)


Huh, iako sam obećala da ću objavljivati postove nekoliko puta nedeljno shvatila sam da to prosto nije moguće s obzirom na to koliko imam obaveza oko škole. No, pripremam vam neke veoma interesantne postove jer idem na svoju prvu ekskurziju u inostranstvo tako da očekujte i jedan post pun fotografija. Ukoliko želite da vam prenesem svoje iskustvo nakon što se vratim obavezno mi ostavite komentar ispod. Posetiću Italiju, Francusku i Monako.

Da se vratim na glavnu temu posta, u nastavku ću vam predstaviti nekoliko džempera koji se nalaze na mojoj listi želja, a možete ih pronaći ja sajtu Zaful. Pre nego što pređem na suštinu savetujem vam da pogledate njihovu celokupnu ponudu ovde - Zaful Sweaters Autumn 2017 Promotion.

Well, let's go...Btw. Ukoliko budete poručivali nešto sa već pomenutog sajta možete iskoristiti kod ZafulChen i ostvarićete popust od 10 do 20% u zavisnosti od toga šta i koliko toga poručite.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

 1. Beautiful sweaters:)
  kisses

  http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Jedva čekam post sa slikama sa ekskurzije i sa tvojim iskustvom. Što se tiče džempera, mnogo mi se dopadaju. Na Zaful sajtu baš ima dobrih džempera i kvalitetnih, a pri tome i predivnih. Odličan izbor draga Milice ❤️❤️❤️

  I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

  ReplyDelete
 3. Zaful ima predivne džempere. Jedva čekam post o izletu, predivno se provedi draga♥

  nevergiveup656.blogspot.hr

  ReplyDelete
 4. Predivna selekcija. Mnogo volim ZAFUL i imaju odlične džempere, ja posjedujem ovaj bodo crop top džemperić i moram priznati da je predivan ;D

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti mnogo, Dalila! Moraću i ja da ga poručim. ♡♡♡

   Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!