GlamBox otvaranje | Summer Fun

Zdravo svima! :)


Pre nekoliko dana, posle dugo iščekivanja, konačno mi je na adresu stigla GlamBox kutija. Izdanje pod nazivom "Summer Fun" je iz nekog razloga kasnilo, pa je to uticalo na moju ravnodušnost prema istom. Međutim, kada sam ugledala sadržaj zaista sam se oduševila i zato jedva čekam da vam predstavim proizvode koje sam dobila. 

Well, let's go...

Kao i uvek, proizvodi su bili upakovani unutar predivne kutije koja je ovog puta crvene boje pa izdanje više podseća na jesenje:


Sadržaj izdanja:



Orofluido Amazonia uzorci šampona, maske i balzama
Dva uzorka Maybelline Fit Me! pudera
Mini-size Trisa Perfect White pasta za zube (2x)
Sabi Handmade sapun od kamiljeg mleka
Trisa četkica za zube
Bioten Bodyshape gel



"Orofluido Amazonia šampon ima laganu formulu koja smanjuje lomljenje kose i obnavlja vlakno, čisteći vlakna i ostavljajući kosu mekom i gipkom."
"Orofluido Amazonia maska obogaćema je keratinom i dubinski prodire u kosu radi obnavljanja strukturalnih oštećenja i jačanja vlakna kose iznutra. Zaglađuje kosu i zatvara kutikulu, smanjujući znakove oštećenja i dajući kosi zdrav izgled, čineći je gipkom i vitalnom."
"Orofluido Amazonia balm bogat keratinom daje kosi snagu i energiju poput šuma Amazonije. Dubinski obnavlja i restruktuira vlakno kose, glačajući i zatvrajaći kutikulu radi postizanja prirodne vitalnosti. Čini kosu otpornom i sjajnom a da je ne otežava."
- Moram da priznam da je pakovanje u kojem su se našli uzorci veoma zanimljivo i da me je zaista prijatno iznenadilo. Sva tri proizvoda mi deluju interesantno i jedva čekam da ih isprobam!

Cena šampona: 1509 rsd (200ml)
Mililitraža: uzorak od 15ml
Cena maske: 2149 rsd (250ml)
Mililitraža: uzorak od 15ml
Cena balzama: 2239 rsd (100ml)
Mililitraža: uzorak od 5ml


"Maybelline Fit Me! Matte+Poreless tečni puder ima formulu koja kontroliše sjaj i čini pore manje vidljivim. Potpuno se uklapa sa teksturom kože za savršen prirodan ten. Dostupan je u šest nijansi."
- Kao verovatno većina vas, već sam isprobala već pomenuti puder i koristila sam ga svakodnevno nekoliko meseci i zaista ga obožavam. Ima srednju pokrivnu moć, laganu teksturu, nije težak na licu, postojan je i ne isušuje kožu. Prosto ga obožavam!

Cena: 799 rsd (30ml)
Mililitraža: 2 uzorka po 2ml


"Trisa Perfect White pasta za zube efikasno uklanja plak i tragove mrlja zahvaljujući formuli kristala za beljenje. Nežno odstranjuje neujednačenost u boji zahvaljujući abrazivnom sredstvu srednje jačine, suzbija nove naslage plaka i kamenca, obezbeđuje efikasno zaštitu od karijesa."
"Trisa četkica za zube zahvaljujući specijalno dizajniranim delovima vlakana na četkici, uklanja plak i neujednačenu boju čak i sa teško dostupnih mesta. Jedinstveni elementi za beljenje poliraju površinu zuba, nakon čega su zubi sjani i beli. Mikrostrukturna površina na poleđini glave četkice lako i efikasno uklanja naslage s jezika."
- Baš mi je bila potrebna nova četkica tako da sam se zaista obradovala kada sam ugledala ovu brenda Trisa. Čini mi se baš kvalitetnom i jedva čekam da je isprobam. Sa druge strane, ove uzorke sam već jednom ili dva puta dobijala u nekom od prethodnih izdanja tako da sam imala prilike da koristim pomenutu pastu i zaista imam samo reči hvale, savršena je i stvarno deluje.

Cena paste za zube: 434 rsd (75ml)
Mililitraža: dva uzorka po 12ml
Cena četkice za zube: 359 rsd


"Sabi Handmade sapuni od kamiljeg mleka napravljeni su ručno u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a kamilje mleko ima jedinstvenu prirodnu sposobnost da hidrira i hrani kožu, zadržavajući u njoj važne komponente. Omekšava kožu i sprečava stvaranje bora, ima umirujuće dejstvo, antibakterijska, antigljivična i antivirusna svojstva. Sapun je dostupan u osnovnoj varijanti bez dodataka ili u kombinacijama: slatka pomorandža i limun, ruzmarin i menta, limunska trava, slatka pomorandža i cimet, lavanda i rose geranijum, čajevo drvo i ruzmarin, lavanda."
- Imala sam prilike da koristim ovaj sapun u kombinaciji sa lavandom i nemam niti jednu zamerku. Zaista je odlican, veoma delotvoran i kvalitetno urađen. Zato ću ovaj sapun sačuvati za nekog od vas i on će se naći u nekom od narednih darivanja. Budite u toku!

Cena: 790 rsd
Gramaža: full-size


"Bioten bodyshape gel sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka koji pomažu u borbi protiv pojave narandžine kore i vidno učvršćuju kožu. Lako se upija i ne ostavlja mrlje na odeći pa se možete obući i odmah nakon nanošenja. Preparat nanositi 1 do 2 puta dnevno kružnim pokretima na problematične delove kože najmanje mesec dana."
- Godinama već muku mučim sa celulitom i za sada sam jedino isprobala pilinge kako bih se izborila sa njim i neka ulja, međutim ništa mi nije pomoglo u tolikoj meri da sam bila zadovoljna sa rezultatom. Iskreno se nadam da će ovaj proizvod biti delotvoran i da će ispuniti sva moja očekivanja.

Cena: 670 rsd (200ml)
Mililitraža: full-size

Da li se isplatilo ovomesečno izdanje GlamBox kutije?
- Cena kutije je 1299 dinara uključujući i poštarinu, međutim ukupna vrednost izdanja iznosi čak 2300 dinara. Dakle, možemo zaključiti da se pomenuto izdanje i te kako isplatilo i mislim da proizvodi daleko premašuju cenu samog izdanja.

Ukoliko vam se dopao sadržaj ovomesečne GlamBox kutije možete poručiti sledeće izdanje za nekoliko dana putem OVOG LINKA pošto još uvek nije dostupno!

INFO:
Sajt: GLAMBOX.RS
Facebook stranica: GlamBox Srbija
Instagram: @glambox.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Mnogo interesantan sadržaj kutije, moram priznati. Uvijek mi je ovakav tip kutija bio zanimljiv, zbog iščekivanja i iznenađenja. Nadam se da ćeš proizvode koristiti. Btw fotografije su predivne

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da ti se dopada, mnogo ti hvala! ♡

      Delete
  2. Predobre stvarcice si dobila, kod mene u Hrv nema Glambox, ali ima beauty box i tester box, prije sam ih kupovala i zaista mi se svida takav tip kutija

    Blog: MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, draga! ♡ Ja bih takođe baš volela da isprobam Beauty i Tester box. :*

      Delete
  3. Nikad nisam probala da naručim neki GlamBox,htela sam ali nikako..i zaista mi se čini isplatljivim i dobrim međutim skeptična sam..

    tinadreamer@blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam bila skeptična, međutim zaista se uvek oduševim sadržajem tako da sam prevazišla to. ♡

      Delete
  4. Odavno nisam naručila glambox kutiju, a ovomesečni sadržaj je zaista divan. Najviše mi se dopadaju Trisa paste, koristila sam ih i zaista su neverovatne. :)

    The Fashion Spell | Instagram

    ReplyDelete
  5. Super stvari si dobila,fotografije su divne!
    S obzirom koliko se smanji cijena zapravo svega ovog definitivno se isplati.♥

    Bella Place.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!