Recenzija INGRID HD Beauty Innovation bronzera | Kozmetika&Parfemi

Zdravo svima! :)


Pre oko dve nedelje sam vam recenzirala Elixir tečni mat ruž, a u nastavku ovog posta ću vam recenzirati INGRID HD Beauty Innovation bronzer

Well, let's go...


Opis proizvoda sa sajta (reči proizvođača):
"Ukoliko želite da vaše lice bude savršeno našminkano, bronzer INGRID HD Beauty Innovation pruža vam završni make-up o kakvom ste oduvek maštali."


Moje mišljenje:
Isprobala sam zaista dosta bronzera i nijedan do sada mi nije u potpunosti odgovarao. Prosto želela sam bronzer koji će dati "toplinu" mom licu, ali koji pritom nema onaj užasan narandžasti podton koji se meni zaista ne dopada. Rešila sam da pružim priliku već pomenutom bronzeru brenda Ingrid što zbog odlične cene (košta nešto manje od 700 dinara), što zbog same količine proizvoda koji dobijate (sadrži čak 25g proizvoda), što zbog naizgled praktičnog pakovanja i predivnog dizajna. Nijednog trenutka se nisam pokajala. Prvo, oduševilo me je pakovanje i sam izgled ove ugravirane ruže. Onda, prosto sam zanemela kada sam shvatila koliki je zapravo pan i koliko se proizvod sporo troši. Pitate se kako je to moguće ako ga svakodnevno koristim već nekoliko nedelja...Reći ću vam zašto, jer se ne trusi skoro uopšte, veoma je pigmentovan pa vam nije potrebno previše proizvoda i veoma se lako blenda što je još jedan veliki plus. Umalo da zaboravim i da nema taj čuveni narandžasti podton pa izgleda potpuno prirodno i sa njim možete čak uraditi i konture. Uz sve pomenuto još i prelepo miriše tako da zaista nemam niti jednu zamerku i svima ga toplo preporučujem.

Za više informacija kliknite OVDE!

Svoč proizvoda možete pogledati na fotografiji ispod:


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!