Try-On Haul & Review | ROSEGAL

Zdravo svima! :)


Ne volim kada moram da vam se pravdam zbog toga što nije bilo nikakvog posta nekoliko dana, ali prosto pošto se bliži tromsečje imam mnogo da učim i jednostavno nikako ne mogu da se organizujem onako kako bi trebalo. No, za danas sam vam pripremila jedan Haul odnosno recenziju stvarčica koje sam poručila sa sajta Rosegal.

*P.S. Pre nego što pređem na suštinu posta predlažem vam da pogledate njihovu sniženu ponudu stvarčica iz letnje kolekcije tako što ćete kliknuti na kategoriju pod nazivom "Rosegal Summer 2017 Promotion"!

Well, let's go...





Prva stvarčica koju sam poručila je već pomenuta crna parka. Oduvek sam želela da imam ovakvu jaknu jer je jednostavnog dizajna, ali zaista izgleda veoma moderno i lepo, a pritom se lako može uz sve ukombinovati. Oduševljena sam sa kvalietom! Skoro nisam poručila neku stvar onlajn a da sam ovoliko zadovoljna. Baš je komotna i veoma je topla što je i najbitnije. Savršeno mi odgovara i po prvi put mi kapuljača nije ni premala ni prevelika. Rajsfešlus i dugmići savršeno funkcionišu što je još jedan veliki plus. Imate moju iskrenu preporuku! :)

Za više informacija kliknite OVDE!



Sledeća stvarčica koju sam poručila je ovaj bordo duks koji možete videti na fotografijama iznad. Dopao mi se zbog natpisa koji glasi "All monsters are human" odnosno "Sva čudovišta su ljudi". To je citat iz serije "American Horror Story" koju ja obožavam i zato mi je i ovaj duks postao omiljeni u vrlo kratkom vremenskom periodu. Vrhunskog je kvaliteta, veoma je udoban za nošenje, postavljen je nekim materijalom koji podseća na pliš pa je veoma topao i jedva čekam da ga nosim kada zahladni. Takođe, odgovara mi i poručila sam ga u veličini koju inače nosim a to je M.

Za više informacija kliknite OVDE!



I poslednji predmet koji sam poručila je zapravo pakovanje elastičnih crnih gumica za kosu. Stvarno ih ima previše, ali to samo može da bude plus. Odlične su, veoma su elastične, vrhunskog su kvaliteta i ne čupaju kosu što je izuzetno bitno. Mislim da se pakovanje i te kako isplati jer dobijete 50 gumica za nešto manje od 4 dolara.

Za više informacija kliknite OVDE!

Btw. Ukoliko budete poručivali nešto sa već pomenutog sajta možete iskoristiti kod RosegalChen i ostvarićete popust od 10 do 20% u zavisnosti od toga šta i koliko toga poručite.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Doslovno sam oduševljena ovom jaknicom! Tako je lijepa, jednostavna za kombiniranje i izgleda veoma toplo, bit će idealna za svježije dane koji dolaze.
    Inače me svaki put oduševiš divnim fotkicama, super Milice♥♥♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  2. Jaknica stvsrno super izgleda. Sve stvarčice mi se jako dopadaju i drago mi je što si zadovoljna kupovinom! Meni je def. potrebno ovo pakovanje gumica, jer ih mnogo brzo gubim hahah 😁💙

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada moj odabir! ♡ Hehe, takođe, zato sam ih i poričila. xD

      Delete
  3. Jakna je prelepa, drago mi je da si uzivala u kupovini <3

    https://aandymm.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. O da, prepoznajem taj natpis sa dukserice! Mislim da si odabrala idealne stvari za ovu i sledecu sezonu, sigurno ce ti dosta posluziti. Kao i gumice, ja ne poznajem devojku koja ih ne gubi svaki dan, tako da su one i vise nego potrebne, nikad ih dovoljno. Odlican izbor Milice! <33

    Novi post: Stvari koje (ne) volim kod blogovanja

    ReplyDelete
  5. Ja mnogo volim Rosegal! Po meni su odlični i mene nikada nisu razočarali. Stvari koje si ti odabrala su jako lijepe :)
    https://forever-blogm.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo isto mišljenje! Hvala ti! ♡

      Delete
  6. Juče mi je stigao paket sa Rosegala, u kojem su se nalazile majica i četkice, i veoma su kvalitetne, pa mislim da su i ovi tvoji proizvodi divni. Kod Rosegala mi se posebno dopada što je poštarina besplatna.
    P.S. Poslala sam ti jedan mail, opet, hahah.

    ReplyDelete
  7. Ova jakna je fenomenalna,odlično izgleda!
    Duks je divan,crvena boja odlična za jesen.♥♥

    Bella Place.

    ReplyDelete
  8. Jaknica je zaista fenomenalna,veoma mi se dopada,super ti stoji 😊

    https://makeupislovee.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  9. Odličan haul, no najviše me zadivila AHS majica s natpisom *O* morat ću je i sama pogledati i vjerovatno poručiti :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!