Huge Cosmetic Haul | dm & Lilly

Zdravo svima! :)


Obožavam šoping i mogu vam reći da me u poslednje vreme više ispunjava kupovina i isprobavanje kozmetičkih preparata, bilo da je u pitanju dekorativa ili preparativa, nego kupovina odeće. Pre nekoliko dana sam posetila Beograd zbog nekih obaveza koja sam morala da obavim, ali pošto sam imala nešto slobodnog vremena odlučila sam da posetim šoping centre Ušće i Rajićeva. Napravila sam malo veću "štetu" u dm-u i Lilly drogeriji pa sam zato odlučila da vam predstavim proizvode koje sam kupila u vidu kozmetičkog Haul posta. 

Well, let's go...


Dakle, kao što možete i sami da primetite preovladava preparativna kozmetika, ali kupila sam i nekoliko Makeup proizvoda.

Proizvode sam sortirala u nekoliko kartegorija kako bih vam ih lakše prezentovala.

Proizvodi za negu tela


Što se tiče prve kategorije, kupila sam dve Balea kupke odnosno dva gela za tuširanje. Jedan je namenjen osetljivoj koži i zadrži ekstrakt aloe vere, a drugi je nešto kremastiji i sadrži ekstrakte vanile i kokosa. Njih sam platila po 119 dinara. Sledeći proizvod koji sam izabrala sam izabrala greškom. Naime, htela sam da kupim mleko ili losion za telo, a izabrala sam mleko koje se koristi pod tušem i koje se ispira. No, svakako će poslužiti svrsi. Ne dopada mi se miris iako su u pitanju vanila i kokos tako da ću ga verovatno proslediti mami. Njegova cena bila je 269 dinara. Kupila sam i gel za tuširanje u vidu pilinga brenda Nivea i malo je reći da sam oduševljena njime. Zaista odlično pilinguje kožu, nije previše grub, predivno miriše i izuzetno je kremast. Koštao je 285 dinara. Poslednji proizvod koji sam svrstala u ovu kategoriju sam već koristila nekoliko meseci i pošto sam bila oduševljena njegovim učinkom kupila sam još jedno pakovanje. Zaista eliminiše neprijatne mirise tokom čitavog dana, pogodan je za osetljivu kožu, ne izaziva iritacije, sprečava pojavu znoja ispod pazuha ali pritom ne dovodi do zapušenja žlezda i sličnih problema koji roll-on dezodoransi ovog tipa mogu da izazovu. Platila sam ga 139 dinara. 
*Svi navedeni proizvodi su kupljeni u dm drogeriji.

Proizvodi za negu lica


Pošto obožavam maske za lice brenda Balea kupila sam dve. Jednu sam već isprobala i ona je sa elementima mrtvog mora i ona me je oduševila jer je odlična kao piling, a drugu masku nisam isprobala ali mi deluje delotvorno jer sadrži med pa sam sigurna da će mi pružiti potrebnu hidrataciju. Jedna je koštala 73 dinara. Njih sam kupila u dm-u, a ostale proizvode na fotografiji iznad sam kupila u Lilly drogeriji. Dakle, kupila sam Velnea bogatu noćnu kremu koju sam već mesecima unazad koristila i za koju znam da je delotvorna, da je pogodna za osetljivu kožu i da zaista pruža potrebnu hidrataciju. Platila sam je 349 dinara. Zatim, kupila sam i čuvenu Flogocid mast koju sam platila 205 dinara. Nju sam pre par godina stalno koristila i ona mi je uklonila većinu bubuljica i akni. Pošto sam trenutno pod velikim stresom zbog škole i silnih obaveza normalno je da mi se ponovo pojavila po koja bubuljica pa sam odlučila da je ponovo kupim i već sam primetila da mi se bubuljice umanjaju posle samo nekoliko korišćenja. Poslednji proizvod iz ove kategorije je VZK krema za problematičnu kožu. Ovo mi je već drugo pakovanje i stvarno sam prezadovoljna sa istom. Namažem je pred spavanje i sutra ujutru je bubuljica skoro pa nestala. Njena cena je bila 239 dinara.

Proizvodi za negu kose


Nisam kupila mnogo proizvoda za negu kose jer mi jednostavno ništa specijalno nije bilo trenutno potrebno. Kupila sam Balea sprej za zaštitu kose od toplote koji već koristim nekoliko meseci i kojeg mi je ostalo još pola, ali pošto ne postoji dm u mom gradu odlučila sam da kupim još jednu bočicu da je imam u rezervi, To vam govori koliko ga obožavam. Stvarno je delotvoran, divno miriše i veoma dugo traje uprkos tome što ga koristim skoro svakog dana. Koštao je 245 dinara. Kupila sam i po dve kesice šampona i balzama brenda Multiactiv jer uskoro idem na ekskurziju i želela sam da uštedim prostor u koferu za nešto drugo umesto da ga zauzmem sa full-size pakovanjima pomenutih proizvoda. Kesica balzama je koštala 22 dinara, a kesica šampona svega 19 dinara. Poslednji, ali ne manje važan, proizvod koji sam kupila je Balea šampon za suvo pranje kose koji sam platila samo 249 dinara. Stvarno je odličan i dosta podseća na Batiste, a duplo je jeftiniji.
*Svi pomenuti proizvodi su kupljeni u dm drogeriji.

Dekorativna kozmetika


Hajde da počnemo od ovih Velnea maramica za skidanje šminke koje je, verovatno, trebalo da svrstam u kategoriju proizvoda za negu lica, ali nema veze. Njih koristim već mesecima unazad i prezadovoljna sam sa njima jer su one savršene za uklanjanje onog površnog sloja šminke (preostalu šminku skidam sa micelarnom vodom). Platila sam ih 95 dinara. Kupljene su u Lilly drogeriji. Zatim, kupila sam i s.he olovku za obrve koja je koštala 189 dinara i stvarno je odnos cene i kvaliteta za pohvalu. Ona je kupljena u dm drogeriji. Sledeći proizvod je essence I ♥ Extreme maskara koju svi hvale pa sam morala i ja da je isprobam. Oduševljena sam sa njome jer zaista izdužuje moje trepavice, daje im volumen, savršeno je pigmentovana i ne preslikava se na okoločni predeo. Dovoljan je samo jedan sloj da postignete efekat veštačkih trepavica. Platila sam je 379 dinara, i kupila sam je u Lily drogeriji. Poslednji, ali ne manje važan, proizvod koji sam kupila je essence Camouflage tečni korektor u nijansi 05 Ivory jer mi je pri kraju. Obožavam ga i on mi je savršena zamena za Catrice kamuflažu. Koštao je 349 dinara i kupila sam ga u dm drogeriji.

*Ovaj post NIJE sponzorisan!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)
- Da li ste isprobali neki od pomenutih proizvoda?

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Obozavam ovakve postove. Baleini proizvodi su meni odlicni, pogotovo gelovi za tusiranje. Isprobala sam Essence I love extreme maskaru. Mogu ti reci da je meni bila savrsenaaa, sad isprobavam neke druge, ali cu se vrlo rado vratiti njoj.
    ❤️
    Blog: MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo isto mišljenje! ♡♡♡

      Delete
  2. Uživala sam čitajući jer uskoro planiram da odem u kupovinu u DM jer mi zaista treba dosta stvari, inače najviše volim Baleine proizvode za tuširanje i za pranje kose, i probala sam sve spomenuto. Jedna od najjeftinijih drogerijskih marka a opet je jako dobra, i ja sam dosad bila zadovoljna sa svim Baleinim proizvodima.
    Moram definitivno probati ovaj Essence korektor, svi pričaju o njemu! :)
    Divan post! <3

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada moj odabir, hvala ti! ♡♡♡

      Delete
  3. Zaista sam uživala u haulu!
    Divni su proizvodi, moram probati ovaj Balein šampon za suho pranje, uvijek ga zaboravim, a zaista mi je potreban, ide na wishlistu!
    Maskice brenda Balea su mi odlične za cijenu kakva jeste, zaista lijepo njeguju lice, Essence maskara mi je također jedna od boljih.
    Super proizvodi ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je zbog toga! Mnogo ti hvala, Iva! ♡♡♡

      Delete
  4. Baš velik haul. Koristila sam dosta navedenih proizvoda, uglavnom baleine proizvode i posebno su me oduševili gelovi za tuširanje i imala sam ovaj s vanilijom, koji savršeno miriše. Imala sam problema sa baleinim suhim šamponom, jer nije radio svoj posao, još me kosa svrbila od njega :/ Ne znam kako će se tebi pokazati. Sve u svemu jako zanimljiv post

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da meni neće izazvati takvu reakciju. :/ Hvala ti, draga! ♡♡♡

      Delete
  5. Citam post vec tri puta.Super izbor !

    ReplyDelete
  6. Odličan post draga, kupila si super stvarčice. Koristila sam ove maske za lice od Balee i svidjele su mi se, ova s blatom iz Mrtvog mora mi je bolja. I fotke su odlične♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, draga Petra! I meni je ta omiljena. ♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!