Huge Haul | Banggood

Zdravo svima! :)


U poslednje vreme sam napravila zaista mnogo porudžbina tako da ću uskoro otpočeti seriju Haul postova. Znam da ih volite (sudeći po statistici) pa zato jedva čekam da vam predstavim šta sam sve to poručila. No, u današnjem postu vam predstavljam porudžbinu sa sajta Banggood. Pre nego što započnem sa recenziranjem preporučujem vam da pogledate njihov asortiman iz kategorija pod nazivima: Health & BeautyHome & Garden i Mobile Phones & Accessories.

Well, let's go...


Poručila sam silikonsku zaštitnu futrolu za Xiamo bežični punjač (greškom, mislila sam da sam zapravo poručila sam bežični punjač, a ne samo njegovu zaštitnu futrolu), dva seta slušalica (jedan par je u sivo-beloj kombinaciji, a drugi u žuto-tirkiznoj), set od 32 razglednice sa retro motivimaSet od 5 pari veštačkih trepavicaneseser/pernicu sa motivima kaktusamini četkicu za nanošenje kamenog pudera i silikonske zaštitnike za kablove (jedan je u obliku mašnice, a drugi je u standardnom - duguljastom obliku).


Dakle, prvi predmet koji sam poručila sam poručila greškom. Naime, nisam lepo pročitala naziv ali ni deskripciju predmeta i onda sam umesto Xiamo bežičnog punjača naručila silikonsku futrolu za njega. Iskreno, baš sam se razočarala jer je sama futrola bila preko 5 dolara, a apsolutno mi je beskorisna. No, ipak nije do sajta nego do mene same i moje brzopletosti. Inače sama futrola je odlična i verujem da bi mi bila od velike koristi da posedujem već pomenuti punjač.

Za više informacija kliknite OVDE!



Sledeća dva predmeta koja sam poručila su zapravo identična ali samo u drugoj kombinaciji boja. Tirkizno-žuti set sam poručila za sebe, a belo-sivi za brata. Mogu vam reći da sam oduševljena sa oba. Slušalice su bile divno upakovane, a uz njih se čak dobija i slatka metalna kutijica koja je idealna za odlaganje istih, ali se takođe može upotrebiti na još mnogo načina. Sam kvalitet slušalica je na zadovoljavajućem nivou, zvuk je vrhunski, a silikonski nastavci u vidu gumica blokiraju zvuke iz spoljašnje sredine. Jedina mana je kabl koji je, po meni, i suviše tanak mada to i nije neka zamerka. Imate moju iskrenu preporuku! :)

Za više informacija kliknite OVDE!


Zatim, poručila sam i set od 32 razglednice sa retro motivima. Pošto mi je preostalo nekoliko dolara na mojoj poklon kartici odlučila sam da poručim već pomenuti set jer sam sasvim slučajno naletela na njega. Razglednice su zaista savršene i skroz su u tom retro i vintidž fazonu. Mnogo mi se dopadaju i sigurna sam da će mi biti od koristi. Ako ne kao razglednice, onda kao posteri za dekoraciju.

Za više informacija kliknite OVDE!



S obzirom na to da mi je ponestalo veštačkih trepavica odlučila sam da poručim ovaj set koji se sastoji od 5 pari. Trepavice su zaista vrhunskog kvaliteta i mnogo mi se dopadaju. Zaista savršeno istaknu oči i čine ceo Makeup Look za nijansu glamuroznijim. Prezadovoljna sam!

Za više informacija kliknite OVDE!


Sledeći predmet mi nije bio preko potreban ali sam morala da ga poručim zbog predivnog printa sa motivima kaktusa. U pitanju je torbica koje se može koristiti i kao neseser, i kao pernica, ali i kao futrola za mobilni telefon i novac. Preslatka je i definitivno ću je dugo koristiti jer je veoma praktična.

Za više informacija kliknite OVDE!


Dugo sam u potrazi za ovakvom četkicom koja ima zaštitnik. Naime, pošto imam kombinovanu kožu lica sklonu prosijavanju neophodno mi je da uvek u torbi imam puder za setovanje i četkicu. Kada sam ugledala ovu znala sam da će biti idealna za tu namenu jer sadrži zaštitnik koji onemogućava da prašina i bakterije prodru unutar dlačica četkice pa mi je zato ona odlična za već pomenutu primenu. Ima veoma mekane dlačice i zaista odlično setuje tečni puder uz pomoć pudera u kamenu. Imate moju preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!



I poslednji, ali ne manje važan, predmet koji sam poručila je zapravo set od dva silikonska zaštitnika za kablove. Poručila sam ovaj u obliku mašnice i drugi u standardnom obliku. Odlično su mi poslužili kao zaštitnici za kabl na već pomenutim slušalicama. Zaista korisne stvarčice! :)

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vasa mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Fotkice su vrhunske, kao i ceo post!
    Trepavice obožavam, omiljene definitivno i drago mi je da se i tebi dopadaju. ♥

    www.hi-stylish.com

    ReplyDelete
  2. Divan post,Milice! 💞
    Zapratila sam te, pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post i ostavi komentar. ❤
    Dreaming of fashion and beauty

    ReplyDelete
  3. Odlican post. Razglednice su odlicne, i kutije za slusalice su super.
    Zapratila sam tvoj blog.

    glamfashioncat.blogspot.rs

    ReplyDelete
  4. Banggood mi je uvijek bio jedan od zanimljivijih sajtova, zbog toga što imaju zaista ogroman asortiman stvari. Posebno mi se dopadaju dva para slušalica, a i kutijice su predivne, žao mi je zbog toga što si naručila tu zaštitu za punjač, koja ti je zapravo nepotrebna, ali je probaj prodati, divan haul zaista

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!