Super November (11.11 Sale) | ZAFUL Wishlist

Zdravo svima! :)


Nedavno je na sajtu Zaful započeta nova promocija pod nazivom Super November. Pošto sam bila veoma radoznala odlučila sam da posetim njihov sajt i da saznam nešto više od velikom sniženju. Dakle, na određene predmete (ponudu možete pogledati ovde) možete ostvariti ogroman popust, ali i možete skupljati bodove kako biste mogli da uštedite na narednoj porudžbini. Sve što treba da uradite je da se svakog dana prijavite na vaš profil na već pomenutom sajtu i da pristupite promociji (to možete uraditi ovde) i da pronađete sliku sa kalendarom. Kliknite na gumb pored pod nazivom "check in" i tako ćete dobiti određen broj bodova koje kasnije možete pretvoriti u dolare i tako uštedeti (50 bodova vredi 1 dolar). Sada kada sam vam, nadam se, objasnila o kakvoj promociji je reč predstaviću vam svoje trenutne favorite.

My Favorites


Black Oversized Floral Embroidered Sweater
White V Neck Frayed Floral Embroidered Pullover Sweater
Wine Red V Neck Twist Pearly Sweater

Još mi samo ostaje da napomenem da ove predmete koje sam vam upravo pokazala, ali i sve ostale koji su svrstani u promociju kojoj možete pristupiti tako što ćete kliknuti na baner na početku posta, možete poručiti sada po sniženoj ceni ili ih možete ubaciti u korpu i sačekati 11.11.2017. kada će one biti na ogromnom popustu i tada možete obaviti kupovinu.

Takođe, za vas imam kod ZFBG11 sa kojim možete ostvariti sledeće popuste: popust od $3 na iznos porudžbine od $20, popust od $6 na iznos porudžbine od $40, popust od $9 za iznos porudžbine od $60, popust od $12 za iznos porudžbine od $80 i popust od $15 za iznos porudžbine od $100.
- Kod je validan od 01.11.2017. do 01.01.2018.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,