GlamBox otvaranje | Autumn Vibes



Za one koji nisu upoznati sa GlamBox kutijom, u pitanju je mesečna pretplata u iznosu od 1299,00 za kutiju punu dekorativnih i preparativnih kozmetičkih proizvoda. U današnjem postu ću vam predstaviti sadržaj ovomesečnog izdanja pod nazivom Autumn Vibes

Kao i svakog puta, proizvodi su bili spakovani unutar već dobro poznate kutije, koja je ovog puta zelene boje:



Sadržaj ovomesečnog izdanja:


- dva uzorka Maybelline Super Stay 24h tečnog pudera -
- Bambooz rukavica za čišćenje i piling lica -
- Still Popart Herbal kolor šampon (Wild Blackberry) -
- Golden Rose Smokey Lashes maskara -
- dva uzorka L'oreal Paris True Match tečnog pudera -
- Bioten Skin Repair CC krema -


"Maybelline Super Stay 24h tečni puder za lice čini da lice izgleda sveže i postojan je do 24 sata. Zahvaljujući dugotrajnoj formuli, ovaj puder prekriva besprekorno pokrivanje tokom celog dana bez osećaja maske na licu."
- Nisam isprobala ovaj puder mada mi je veoma drago da sam dobila uzorke jer će mi definitivno pomoći u odluci koju treba da donesem, a to je da li da ga kupim u full-size pakovanju ili da ipak nastavim sa korišćenjem Maybelline Fit Me! pudera. Videćemo kako će se pokazati. 

Cena: 900 RSD


"Bambooz rukavica za čišćenje i piling lica izrađena od 100% bambus vlakna uspešno uklanja šminku i idealna je za tretiranje celog lica. Odgovara svim tipovima kože i ne iritira je. Prirodna sposobnost bambus vlakna je da antialergijski deluju na kožu lica, skidajući nečistoću koja se nakupila u porama. Upotreba: Pokvasiti je toplom vodom ili naneti prirodno sredstvo za negu lica i ona je spremna za upotrebu. Nakon upotrebe dovoljno je da rukavicu isperete mlakom vodom i blagim sapunom, bez upotrebe omekšivača i izbeljivača."
- Nisam stigla da isprobam ni ovaj proizvod, a takođe nikada pre nisam ni koristila bilo šta slično. Mogu vam reći da jedva čekam da je upotrebim i da vam prenesem svoje utiske iako sam pomalo, uprkos svemu, skeptična da će mi rukavica izazvati iritaciju i pojavu bubuljica. No, vreme će pokazati da li sam u pravu ili ne.

Cena: 100 RSD



"Popart Herbal kolor šampon za novi sjaj i intenzitet vaše omiljene nijanse. Nova, unapređena formula šampona pruža intenzivnije bojenje, izuzetan sjaj kose i superiorno prekrivanje sedih vlasi. Tajna je u sastojku japanske tehnologije, biljnog porekla koji pojačava intenzitet boje, a pri tome je blag prema koži i smanjuje iritaciju vlasišta. Uz istovremeni efekat nege biljnim uljika i ekstraktima, kosa postaje izrazito sjajna, a boja intenzivna od korena do vrha."
- Ne koristim farbe i do sada se nikada nisam farbala jer prosto nemam neku izrazitu želju. Međutim ako se ikad budem odlučila za taj korak upotrebiću baš ovaj kolor šampon zbog svih njegovih benefita ali i zbog predivne boje (Wild Blackberry). Drago mi je da su pogodili nijansu koja mi se zaista dopada!

Cena: / (nije dostupna na prospektu, ali u Lilly drogerijama ova farba u vidu kolor šampona košta nešto manje od 200 dinara)


"Golden Rose Smokey Lashes maskara je otporna na razmazivanje, brzo se suši i zahvaljujući savršenoj kombinac iji inovativne formuke i jedinstvene četkice, daje volumen i punoću trepavicama. Izražava trepavice intenzivnom crnom bojom i upotpunjava smokey izgled očiju."
- Mislim da sam se definitivno najviše obradovala ovoj maskari jer sam očajnički htela da je isprobam od kada su je po prvi put uvrstili u asortiman. Mnogo mi se dopada pakovanje i 'Rose Gold' momenat, četkica je odlična i vrhunski raspoređuje trepavice i ravnomerno nanosi proizvod. Sama maskara je odlične teksture, ne pojavljuju se grudvice prilikom nanošenja i zaista kada se osuši nema šanse da se razmaže. Oduševljena sam!

Cena: 387 RSD


"L'oreal Paris True Match tečni puder je veoma prilagodljiv i postojan sa optimalnim stepenom pokrivanja. Ima nežnu, svilenkasti teksturu koja odgovara boji i tipu vaše kože. Pogodan je za sve tipove kože dok zbog glicerina i vitamina savršeno hidrira i neguje."
- Već sam ranije koristila ovaj puder i imam samo reči hvale. Jedija mana je što mu cena nije baš najpristupačnija pa je to razlog zašto ga ne koristim kontinuirano. Inače nijansa uzoraka mi ne odgovara pa ću ih proslediti nekome drugom.

Cena: 1559 RSD



"Bioten SKIN REPAIR CC krema je nova generacija BB hidratantnih krema sa širokim dejstvim za savršen izgled kože u jednoj formuli. Prekriva nesavršenosti kao što su fleke, pege, znaci umora i fine linije, ujednačava ten i ističe njegovu blistavost, obezbeđuje hidrataciju do 24h, umanjuje bore zahvaljujući ceramidima koji štite i poboljšavaju prirofni omotač kože."
- Obožavam Bioten i godinama unazad koristim njihovu standardnu CC kremu. Zaista volim da je koristim i smatram da je jedna od boljih pigmentovanih krema tog tipa. Ovu još nisam isprobala ali se veoma radujem i nadam se da će i ona ispuniti moja očekivanja. Jedina zamerka je što je i ova 'Lighf' nijansa za mene možda i previše tamna pa mislim da ću morati da sačekam leto i da opet pocrnim kako bih mogla da je koristim. 

Cena: 715 RSD

Da li se isplatilo ovomesečno izdanje GlamBox kutije?
- Cena kutije je 1299 dinara uključujući i poštarinu, međutim ukupna vrednost izdanja iznosi oko 1500 dinara. Dakle, možemo zaključiti da se pomenuto izdanje zaista isplatilo i vredelo je poručivanja.

Ukoliko vam se dopao sadržaj ovomesečne GlamBox kutije možete poručiti sledeće izdanje za nekoliko dana putem OVOG LINKA pošto još uvek nije dostupno!

INFO:
Sajt: GLAMBOX.RS
Facebook stranica: GlamBox Srbija
Instagram: @glambox.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Nikako da isprobam ovu Bioten kremicu :) Nadam se da ce biti recenzije 😊😊
    Sadrzaj ovog meseca mi se dopada ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoće, budi u toku! Drago mi je da ti se dopada! ♡♡♡

      Delete
  2. I ja sam oduševljena ovom Golden Rose maskarom, koristim je svakodnevno. :)


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
  3. Zanimljiv sadržaj. Nadam se da će biti još ovakvih. :)

    Napisala sam novi post na blogu, pa ako te zanima, pogledaj https://andjelina-svastara.blogspot.rs/2017/12/prvi-roendan-bloga.html . :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!