Haul & Review | Dresslily



Kada sam rekla da ću se u buduće potruditi da što češće objavljujem postove zaista sam tako mislila. Isplanirala sam dosta toga i očekuje vas mnogo postova u narednom periodu. No, u nastavku ovog posta ću vam predstaviti Haul ali i recenzirati stvarčice koje su mi pre nešto više od mesec dana stigle na kućnu adresu sa sajta Dresslily.

Btw. Pre nego što pređem na suštinu posta želim samo da napomenem da je trenutno na već pomenutom sajtu aktuealno Božićno sniženje, a kod koji možete iskoristiti prilikom poručivanja je XMAS17 i putem njega možete ostvariti čak i do 85% popusta.

Takođe želim srećan Božić svima koji ga danas proslavljaju! 

Well, let's go...




Dugo sam planirala da poručim neki zidni sat i kada sam ugledala ovaj na sajtu znala sam da ga moram imati. Stigao je u savršenom stanju, nigde se nije oštetio, dizajn me je 'oborio s nogu', ali ne i sam kvalitet. Dakle, kazaljke su plastične i veoma osetljive, ne postoji treća kazaljka - sekundara što je po meni ogromna mana kada je sat u pitanju i stigao je bez baterije. Nakon što sam ubacila bateriju i namestila tačno vreme čulo se kako sat nepravilno otkucava i nažalost nije radio. Probala sam nekoliko puta da ga nekako popravim, menjala sam baterije i idalje se kazaljke nisu pomerale tako da sam razočarana što se tiče ovog predmeta i ne preporučujem vam da ga poručite.

Za više informacija kliknite OVDE!



Sledeća stvarčica koju sam poručila je zapravo set koji se sastoji od tri minđuše i jedne minđuše sa alkom u produžetku. Mnogo mi se dopadaju i veoma su kvalitetno odrađene. Cool je jer je svaka različita i nema svog para, što je danas izuzetno moderno i često se praktikuje da se nosi samo jedna minđuša ili dve različite. Mogu vam reći da sam pozitivno iznenađena!

Za više informacija kliknite OVDE!


Kada sam poručila ove predmete bio je u toku praznik "Halloween" i uprkos tome što mi ne slavimo "Noć veštica" u Srbiji ja sam želela da posedujem nešto i tom fazonu od dekorativnih predmeta pa sam poručila ovu ploču jer mi se dopao natpis. Nisam se pokajala i mogu vam reći da je obožavam i da se super uklopila uz ostale predmete u mojoj sobi.

Za više informacija kliknite OVDE!



Obožavam rok i metal i takvu vrstu muziku najčešće slušam i zato sam poludela od sreće kada sam ugledala ovaj prsten na sajtu dok sam listala stranicu sa nakitom. Iako ne volim zlatnu boju odlučila sam da ga uprkos tome poručim jer nije bio dostupan u srebrnoj boji. Nisam se ni u jednom trenutku pokajala jer je savršeno napravljen i nema ko me nije pitao gde sam ga kupila. Obožavam ga!

Za više informacija kliknite OVDE!



Poručila sam još prstenja, ali ovog puta set u srebrnoj boji. Sva četiri prstena mi se mnogo dopadaju i prvi put da mi svaki prsten odgovara. Obožavam da ih nosim i drago mi je da su u vintidž fazonu koji ja mnogo gotivim.

Za više informacija kliknite OVDE!


Iako su u pitanju ukrasi za jelku ja sam ove dekorativne šišarke poručila kao rekvizite za fotkanje. Super su odrađeni, mnogo mi se dopadaju i sigurna sam da će mi odlično poslužiti. Btw. U jednom setu dobijate 9 komada.

Za više informacija kliknite OVDE!



I poslednja, ali ne manje važna, stvarčica koju sam poručila je ova crna uska haljina dugih rukava sa dubokim 'V' izrezom i lace-up detaljima. Nimalo nisam zadovoljna sa njom, zapravo me je razočarala. Ne mogu da kažem da ne liči na onu sa sajta, ali materijal je očajnog kvaliteta, providi se, previše je uska, prekratka je, 'V' izrez je previše duboko isečen, morala sam sama da provlačim pertle i to je sa njihove strane pomalo bilo neprofesionalno ali šta da se radi. Dakle, veliko ne od mene.

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Stvarčice su preslatke. Žao mi je zbog sata, jer je stvarno prelep, kao i zbog haljine, baš se vidi da je materijal loš. :/ Ali šišarkice su mi preslatke, videla sam iste kod Kineza u različitim bojama :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, draga Anjice! Nažalost tako je ispalo, valjda će sledeća porudžbina biti bolja. Moram da ih potražim i kod Kineza. Ljubim tee :*** ♡

      Delete
  2. Zidni sam mi se baš sviđa i bas mi je zao zbog njega. Odličan post!

    Posjeti moj blog bilo bi mi drago:http://stroongana.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  3. Omiljeni deo ove kupovine su mi minđuše :) Baš mi se dopadaju, volim tako te svedene, slatke.
    P.S. Nadam se da će sledeća porudžbina biti bolja!

    Novi post: ideje za poklone
    G i v e a w a y na blogu!
    Giveaway: instagram

    ReplyDelete
  4. Prsten je predivan, izgleda baš posebno! Baš šteta što je haljina nekvalitetna, ali drugi put će biti bolje☺♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđa, i ja se nadam da hoće! ♡♡♡

      Delete
  5. Predivan izbor! Najviše mi se dopadaju zidni sat i minđuše. Stvarno imaš ukusa. :)

    Ako želiš, posjeti moj blog: alexanic.blogspot.com ♥

    ReplyDelete
  6. Veoma zanimljiv haul. Dopada mi se što nisi poručivala neke tipične i često viđene stvarčice. Nakit mi se posebno dopada i ovaj prezanimljivi sat. Žao mi je zbog haljine, ali bih se složila da je V izraz baš dubok, a i čini mi se kratko. Nadam se da ćeš ipak naći neko riješenje i za to

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, Dalila! Nažalost haljina je totalno neupotrebljiva, ali možda joj i nađem neku namenu ili je preuredim u neki drugi odevan predmet. ♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!