Winter Inspired Haul | AMIClubwear



Iako ne volim da započinjem post sa izvinjenjem, moram to da učinim jer u poslednje vreme ne pišem postove onoliko često koliko ste vi navikli. Prosto nisam očekivala da ću imati ovoliko obaveza vezanih za školu i zato nedeljama ne mogu da se organizujem onako kako bih želela. No, od sada pa nadalje ću se potruditi da svake nedelje objavljujem po nekoliko postova koji će vam, nadam se, biti interesantni za čitanje. Takođe u narednom periodu očekujte dosta Haul postova, a sudeći po statistici znam da vam se isti i dopadaju.

U današnjem postu ću vam predstaviti haul sa sajta AMIClubwear koji mi je jedan od najomiljenijih. Trenutno je takođe dostupno i sniženje od čak 60% ukoliko prilikom porudžbine iskoristite kod BIGGEST60 .

Well, let's go...







Obožavam ove patike! Stigle su mi baš pred ekskurziju i nosila sam ih svih 6 dana dok je ona trajala. Nisu me izneverile! Pre svega, skroz su cool jer poseduju ovu ogromnu platformu, veoma su udobne, vrhunskog su kvaliteta, savršenog dizajna, poseduju šljokice svuda po njima koje se presijavaju na svetlosti i samim tim izgledaju još lepše. Takođe se savršeno uklapaju uz skoro svaki outfit i nema ko me nije pitao gde sam ih kupila. Naručila sam ih u američkom broju 7 (to je kod nas 37.5) i taman su mi. Imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!



Prvo što me je oduševilo kod ovog džempera je kvalitet. Zaista je fantastično odrađen, ne iritira mi kožu i ne grebe me (što se vrlo često dešava kod vunenih džempera), dopada mi se lace-up detalj na oba ramena jer onda džemper može da se nosi i u svakodnevnim, ali i u nekim drugim prilikama poput izlazaka, proslava i sličnim dešavanjima. Naručila sam ga u M veličini i savršeno mi odgovara (što je prava retkost jer sam visoka i imam dugačke ruke pa mi rukavi uvek budu prekratki što ovde nije bio slučaj).

Za više informacija kliknite OVDE!



Sledeća stvarčica koju sam poručila su ove maslinasto zelene visoko-strukirane farmerke. Nisam oduševljena njima jer su prekratke odnosno više podsećaju na tri-četrvt pantalone (ne vidi se na kolažu jer nosim dugačke čizme) i zato što isečeni delovi nisu uopšte na kolenima nego iznad njih. Jedina pozitivna stvar je to što mi odgovaraju u struku i što su veoma komotne za nošenje ali nisu napravljene od baš zadovoljavajućih materijala. Međutim uprkos svemu nosiću ih kao na kolažu iznad jer savršeno idu uz dugačke čizme koje prekrivaju sve njihove nedostatke. 

Za više informacija kliknite OVDE!



I poslednja, ali ne manje važna, stvar koju ću vam predstaviti u ovom Haul-u je identičan džemper kao onaj crni koji sam vam već predstavila samo što je u pitanju bež boja. Dakle, važi ista priča, da se ne ponavljam. Ali ipak, mogu vam reći da mi se ovaj za nijansu više dopada jer je boja prekrasna.

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Patike su prekrasne, oduševljena sam i definitivno ću ih i sama naručiti ♥
    Hlače su mi isto skroz lijepe, šteta što su prekratke :/
    Divan izbor Milice kao i uvijek, prezgodna si ♥♥

    ReplyDelete
  2. Patike mi se najviše sviđaju. Odlican post draga.

    Posjeti moj blog bilo bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  3. Nice clothes! Shoes are interesting :)

    My blog CAKEMONIKA :)

    ReplyDelete
  4. Wow predivne stvarčice. Moram priznati da mi se posebno dopadaju hlače i patike i super ti stoje :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!