Mini Try-On Haul | ZAFULPre svega, Hristos se rodi i srećan Božić svima koji ga praznuju! :)

Sudeći po statistici Haul postovi su definitivno najčitaniji i nemate pojma koliko mi je drago da ih i vi gotivite koliko ih gotivim i ja. Zato vam danas predstavljam još jednu porudžbinu sa sajta Zaful. Pre nego što pređem na recenziranje predmeta preporučujem vam da iskoristite kod ZFEN ukoliko budete poručivali nešto sa pomenutog sajta jer ćete ostvariti određen procenat popusta.

Well, let's go...

Prva stvar koju sam poručila je ova uska crvena haljina sa isečenim delovima na ramenima. Iskreno nisam znala da se na njoj nalaze dva proreza sa strane na butinama i zbog toga je nažalost neću nositi jer je po mom ukusu isuviše provokativna. Mislim da je na sajtu trebalo to da naglase pošto se na modelu to nije videlo. Što se tiče samog materijala ni on nije najbolji i nije baš prijatan za nošenje. Žao mi je što ovako naizgled lepa haljina nije ispunila moja očekivanja.

Za više informacija kliknite OVDE!Sledeća, a ujedno i poslednja, stvar je džemper koji sam poručila za svoju mamu. Njoj se mnogo dopada i savršeno joj odgovara. Kaže da je veoma prijatan za nošenje i da je izrađen od odličnog materijala, takođe joj se mnogo dopada i geometrijski dizajn i sklop boja. Imate njenu preporuku! :)

Za više informacija kliknite OVDE!

I kao što sam i obećala sledi proglašenje dobitnika prazničnog darivanja!

Odlučila sam se za malo drugačiji pristup. Dakle, putem random generatora sam izvukla jednog dobitnika za Instagram, jednog za FB stranicu i jednog za blog i onda sam od ta tri potencijalna dobitnika nasumično odabrala samo jednog dobitnika koji se, ovog puta, prijavio preko FB stranice bloga, a to je:
Čestitam ti i molim da mi se javiš preko e-mail adrese: milicastanisicms@gmail.com kako bismo se dogovorile oko isporuke.
Svima ostalima hvala što su učestvovali! :)

P.S. Evo kako sam izvukla baš Kristinu:

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vasa mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

 1. Džemper je divan,šteta za haljinu jer je boja fantastična.♥

  Bella Place.

  ReplyDelete
 2. Haljina mi se na fotografiji mnogo dopada, šteta što nisu naveli da ima te proreze jer je boja divna. :)

  mysweetlandd.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Predivan haul, baš mi se dopada ovaj dugi džemper :D Btw čestitam pobjednici giveawaya

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!