Recenzija INGRID Ultimate Look Intensive Curl maskare | Kozmetika&ParfemiPre nešto manje od nedelju dana sam vam recenzirala Ingridov Ideal Matt tečni puder, a u nastavku ovog posta ću vam predstaviti Ingridovu Ultimate Look Intensive Curl maskaru za koju ću vam takođe izneti i svoje iskreno mišljenje.

Well, let's go...


Opis proizvoda (reči proizvođača):
"Želite li da vaše trepavice budu izuzetno uvijene i to bez korišćenja uvijača za trepavice? Isprobajte maskaru INGRID Ultimate Look Intensive Curl. Ona oduševljava svojim kvalitetom."


Moje mišljenje:
Koristila sam mesecima njihovu Total Effects maskaru i pošto me je ona apsolutno oduševila i od ove sam očekivala isti efekat, međutim nisam baš oduševljena. Naime, pakovanje mi se dopada, ali četkica nije stabilna, savitljiva je i otežava mi nanošenje. No, zaista odlično raščešljava i razdvaja trepavice zbog čega je koristim kao pripremu za nanošenje neke druge maskare jer ova ne daje volumen, niti daje efekat veštačkih trepavica. Dakle, ukoliko vam treba neka maskara za svaki dan onda je ova savršena za vas, ali ukoliko želite da vam trepavice izgledaju bujno i uvijeno mislim da treba da je zaobiđete. Takođe nije vodootporna, ali ne ostavlja grudvice što je jedan veliki plus. Sve u svemu, ne mogu da kažem da je loša samo jednostavno nije ispunila moja očekivanja.

Za više informacija kliknite OVDE!

P.S. Prijavite se za praznično darivanje OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Divan text! Slike su prelepe! Koliko pozitive u jednom postu ! Svaka cast , samo ovako nastavi !

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!