Huge SammyDress Haul | PART 3



Posle pauze koja je možda trajala predugo konačno vam predstavljam novi post. Još uvek nisam završila sa serijom Haul postova i zato ću vam u nastavku ovog posta recenzirati predmete koje sam poručila sa sajta SammyDress

Pre nego što pređem na suštinu posta želim samo da vam napomenem da ukoliko prilikom plasiranja porudžbine iskoristite kod SammydressChen ostvarićete popust od čak 10-20%.

Well, let's go...





*Odmah želim da napomenem da su fotke uslikane za vreme Novogodišnjih praznika pa su zato ukrašene sa ukrasima i ostalim rekvizitima u prazničnom duhu. 

No, prva stvarčica koju sam poručila zapravo nije namenjena meni već mom bratu. Duksericu sam poručila u L veličini (on inače nosi M) i jedva mu odgovara t.j. malo mu je tesna. Ali bez obzira na to mnogo mu se dopada i kaže da je veoma komotna za nošenje. Ja sam se zaista oduševila sa kvalitetom dukserice i imate moju iskrenu preporuku za poručivanje iste. :)

Za više informacija kliknite OVDE!



Sledeća stvarčica je ovaj crni, uzak ali tanak i veoma rastegljiv džemper. Najviše mi se dopada zbog svog jednostavnog, ali predivnog kroja i izreza koji je prosto savršeno osmišljen. Obožavam ga i sigurna sam da ću ga često nositi.

Za više informacija kliknite OVDE!



Sa ovom kožnom jaknom sam apsolutno razočarana. Prvo, poručila sam je u M veličini i rukavi su mi kratki i baš mi je tesna. Drugo, materijal je katastrofa, mnogo je tanak i baš se primećuje da je jeftina kopija kože. Treće, za sličnu cenu postoje mnogo bolje urađene kožne jakne. Uglavnom, zaobiđite je.

Za viš informacija kliknite OVDE!



I poslednja, ali ne manje važna, stvarčica koju sam poručila je ova predivna crna uska majica sa prorezom. Mnogo mi se dopada, savršeno ističe moju figuru, veoma je komotna, dosta je rastegljiva, jednostavna je a opet ima tu elegantnu notu i može ukombinovati uz bilo koji odevan predmet. P.S. Naručila sam je u S veličini. Imate moju iskrenu preporuku! :)

Za više informacija kliknite OVDE!


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odličan post! Drago mi je što si bila potpuno iskrena što se tiče materijala odjeće. :)♥

    http://alexanic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Divan post,ova prva majica je divna,odlično ti stoji!♥

    Bella Place.

    ReplyDelete
  3. Divne stvari si narucila, draga! Prva majca mi se posebno svidja! <3

    leylland.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Važno da je sve crno, odmah je i savršeno :D barem u mojim očima. Šalu na stranu, divno ti stoje sve stvari, čini mi se da je kožna jakna mnogo dobra i kvalitetna

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo tako hahahah xD Hvala ti, draga! ♡♡♡

      Delete
  5. Odličan post! Prva majica je predobra, na neku usku suknju bi bila mrak!

    Felizhanna.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Kožna jakna je odlična :D
    Ako možeš pogledaj moj blog :)
    https://girlsjustwanttohavefun10.blogspot.hr/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!