Huge SammyDress Haul | PART 4



Konačno vam pišem i poslednji deo ogromne porudžbine sa sajta SammyDress. Pored toga što ću vam recenzirati poslednja dva predmeta, takođe ću vam na kraju posta preneti i moje celokupno iskustvo što se tiče samog poručivanja, dostave, carine itd.

Well, let's go...


Dakle, poslednji deo porudžbine je posvećen mojoj najboljoj drugarici jer sam za nju poručila ovaj predivan kardigan, ali i beauty set koji se sastoji od 10 četkica, jednog beauty blender-a i silikonskog čistača četkica, što znači da ću umesto svojih vama preneti njene utiske.



Prva stvar koju je ona odabrala je ovaj predivan kardigan. Jeste da je bio malo skuplji nego što obično ovakvi predmeti koštaju na onlajn prodavnicama ali apsolutno vredi. Obe smo oduševljene materijalom, ali i dizajnom. Taman joj je iako smo ga poručile u veličini 2XL jer onda na njoj deluje over-sized pa izgleda jop više kul. Kaže da je mnogo prijatan za nošenje i da svakoj kombinaciji daje posebnu notu. Prezadovoljna je i imate njenu iskrenu preporuku.

Za više informacija kliknite OVDE!



Poslednji, ali ne manje važan, predmet je ovaj beauty set koji se sastoji od 5 velikih četkica koji služe za nanošenje šminke na lice, dok su ostalih 5 specijalno kreiranje za nanošenje šminke na očima. Četkice joj se mnogo dopadaju, dizajn je stvarno predivan i veoma su kvalitetno odrađene. Dlačice ne ispadaju ni nakon nekoliko pranja i savršeno se ponašaju i sa tečnim i sa praškastim Makeup proizvodima. Ona ih čisti sa silikonskim čistačem koji je dobila u setu i sa njim je zaista prezadovoljna jer kaže da joj mnogo olakšava pranje i da je veoma praktičan. Nije mnogo očekivala od beauty blender-a ali kaže da dosta podseća na ebelinov i da savršeno nanosi šminku, ali i da je za nijansu veći kada se nakvasi vodom pa pruža još bolji, "flawless", efekat. I sa ovim setom je i te kako prezadovoljna.

Za više informacija kliknite OVDE!

CELOKUPAN UTISAK:
- Ovo je definitivno najveći Haul ikada jer sam u jednoj porudžbini poručila čak 12 predmeta. Oni su svi stigli u nekoliko paketa i to u razdoblju od nekoliko dana do dve nedelje (poslati su DHL službom). Jedina mana je to što se na SammyDress-u plaća poštarina i što na kraju košta skoro kao pola vaše porudžbine. Takođe mi se nije svidela činjenica da sam baš dugo čekala da se sve pošalje i paketi su tek poslati nedelju do dve nedelje nakon što sam plasirala porudžbinu. Povrh svega toga, 12-i predmet mi nikad nije stigao, ali imala sam opciju da ga zamenim sa nekim drugim predmetom ili da mi refundiraju novac što je zaista korektno sa njihove strane. Sa predmetima sam generalno zadovoljna i rado bih opet poručivala sa ovog sajta. Pdv, ali ni carinske dažbine uopšte nisam platila iako je vrednost moje porudžbine bez troškova poštarine premašila 150 dolara jer su sve predmete razdvojili u nekoliko paketa tako da sam sa te strane odlično prošla. Imate moju preporuku za ovaj sajt, samo vam preporučujem da bolje napravite nekoliko porudžbina ukoliko želite da poručite više stvari nego da poručujete sve u jednoj.

OSTALE DELOVE OVOG SERIJALA HAUL POSTOVA MOŽETE PROČITATI ovdeovde i ovde!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Kako ja volim tvoje haul postove!
    Predivno, kardigan mi se jako sviđa , četkice imam iste i jako ih volim, a ova stvarčica za pranje četkica je definitivno jedna od najkorisnijih koje sam ikad naručila ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  2. Veoma zanimljiv haul, baš mi se dopadaju stvari, posebno kardigaan, koji ti odlično stoji

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!