Huge ZAFUL Haul | PART 1



Ne volim da započinjem post sa izvinjenjem, ali svakako je to trenutno jedino ispravno jer nisam bila aktivna onako koliko umem da budem. Prosto u poslednje vreme jako teško nalazim slobodnog vremena i zbog toga ovaj blog na neki način trpi, ali mi je i drago da je i dalje čitan svakodnevno i veoma posećen uprkos tome što ne objavljujem postove. Hvala vam na tome! To će se od danas promeniti, u to budite sigurni.

U nastavku ovog posta ću vam predstaviti prvi deo ogromnog Haul-a stvarčica koje su poručene pre nekoliko meseci sa sajta Zaful koji je većini i te kako poznat.

Pre nego što pređem na samo recenziranje predmeta koje sam poručila, želim samo da vas obavestim da prilikom porudžbine možete da iskoristite promotivni kod ZafulIns jer tako možete uštedeti novac odnosno platićete 10% manji iznos od prvobitnog.

Well, let's go...


Dakle, porudžbina koju vidite na fotografiji iznad je poklon mojoj najboljoj drugarici, a ona je odabrala crne 'over the knee' čizme sa lace-up detaljima i crni kožni set (ranac, novčanik sa rajsferšlusom i novčanik za kartice).





Dakle, pošto je bila u potrazi za ovakvim dugačkim čizmama oduševila se kad je videla ove na Zaful-u pa sam rešila da joj baš te i poručim i to u broju 39 koji ona inače nosi. Čizme nisu baš najkvalitetnije jer nekako deluju "kartonski" na dodir, ali se i meni i njoj mnogo dopada sam dizajn i barem ona kaže da su izuzetno udobne. Sadrže rajsferšlus sa unutrašnje strane i lace-up detalje pozadi koji služe da prilagodite čizme obimu vaših listova. Nosi ih od dana kad su stigle i malo je reći da je oduševljena sa njima. Imate njenu preporuku.

Ove su rasprodate, ali slične možete pronaći OVDE!






Sledeća, i ujedno i poslednja stvar koja čini ovaj Haul je zapravo crni kožni set koji se sastoji od ovog preslatkog rančića koji je stvarno premašio sva moja očekivanja, ali takođe u setu se nalaze i novčanik sa rajsferšlusom u koji možete skladištiti telefon ili novac, ali i mali novčanik koji je namenjen za kreditne kartice ili vizit-karte. Drugarica je oduševljena sa sva tri predmeta i kaže da je set stvarno fantastičan, a odnos cene i kvaliteta je za svaku pohvalu.

Za viš informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite vaša mišljenja sa mnom u komentarima.

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Diiivan haul, draga! Čizme mi se previše dopadaju, nemam riječi! *---* SLike presavršene! Ni mene nije bilo na blogu (ali dugo), pa sam konačno uhvatila vremena da napišem post. Pogledaj ako stigneš. ♥♥♥

    www.innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, draga! Svakako ću pogledati tvoj novi post. ♡♡♡ Drago mi je da si se ponovo vratila pisanju. :*

      Delete
  2. Kako su ti dobre fotkice jaao! Predobro *-*
    Čizme su vrh, žao mi je ako nisu najkvalitetnije, ali evo bar za oko su pravi raj, savršeno izgledaju ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, draga Iva! Da, upravo tako. ♡♡♡

      Delete
  3. Divno je sve i totalnoo u tvom stilu, cizme su preeedobre

    Blog: MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
  4. Divan post draga! Baš sam htela da poručim isti set sa rančićem, a cipele su fantastične! Drago mi je što ste obe zadovoljne kupovinom. :)

    Milica's diary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, draga! Nećeš se pokajati ukoliko ga poručiš. ♡

      Delete
  5. Predivan post, draga. Iskreno, nisam ljubitelj ovakvih čizama i ne dopadaju mi se, ali ove su mi se dopale. Sve stvari su predivne i fotografije mi se jako dopadaju. Zaful stvarno ima predivne stvari ! 😻💗

    anastasjastyles.blogspot.ba <———— novi post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, Anastasja! Drago mi je da ti se dopada moj odabir. ♡♡♡

      Delete
  6. Divna kupovina. Skoro čitavu zimu sam tragala za ovim dubokim čizmama i na svakom sajtu ili su bile rasprodane, ili nije bilo mog broja, ili nisu lijepo izgledale, i evo sad objaviš post i vidim da ih ima na zafulu, stvarno fantastično izgledaju

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!