Huge ZAFUL Haul | Part 4



Posle male pauze konačno vam donosim 4. i ujedno i poslednji deo ovog ogromnog Haul-a sa sajta Zaful. U nastavku ovog posta ću vam predstaviti i recenzirati jednu veoma urbanu ali prelepu majicu koju već obožavam, a uskoro ćete saznati i zašto.

Pre nego što pređem na suštinu posta preporučujem vam da prilikom naredne porudžbime iskoristite kod ZafulIns jer ćete tako ostvariti 10% popusta na celokupan iznos porudžbine.

Takođe, ukoliko ste propustili neki od delova ovog serijala postova možete ih pogledati/pročitati ovde (1. deo)ovde (2. deo) i ovde (3. deo)

Well, let's go...





Greškom sam poručila dve ovakve iste majice, međutim svakako jedna višak nije na odmet jer ide u ruke moje drugarice. No, zaista sam se oduševila sa ovom bluzom iz nekoliko razloga. Pre svega dopada mi se što je crne boje i što može lako da se uklopi i uz farmerke i uz neku suknju ili neki šorc. Takođe, sviđaju mi se ovi isečeni lace-up detalji jer ističu struk i daju majicu tu neku posebnu notu koja je po malo čini provokativnom, ali sasvim umereno i prikladno. Majica je izuzetno atraktivna, i zbog toga mi je jedna od omiljenih. Dopada mi se mnogo i sam materijal, bluza je baš prijatna za nošenje i uprkos tome što sam ja naručila u jednoj veličini manje nego što inače nosim t.j. u S veličini, taman mi je. Imate moju iskrenu preporuku!

Bluza je rasprodata, ali slične možete pronaći OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Sjajan haul, Milice! Sve što si kupila a što smo vidjeli u ova 4 posta je savršeno! Ova bluza ti predivno stoji, nadam se da će ti dugo poslužiti za nošenje. ♥♥♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super post,a majca je prelepa i odlicno ti stoji! :)

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. Lep post, kao i majica! :D :)

    backojelic.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? (f4f) Please let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!