NEW IN: Makeup Haul | Kozmetika&Parfemi



Posle nekoliko meseci konačno vam donosim novi Makeup Haul sa sajta Kozmetika&Parfemi. U ovom postu ću vam samo ukratko predstaviti proizvode odnosno uradiću unboxing paketa koji sam dobila, a uskoro očekujte pojedinačnu recenziju svakog od prikazanih proizvoda.

Well, let's go...





Opis proizvoda: "Ovo je tečni puder koji vam pruža sve što ste želeli. Isprobajte INGRID Dr Make-Up i dopustite da vas oduševi svojim efektima."
Moj prvi utisak: Malo je reći da sam oduševljena ovim puderom. Isprobala sam ga nekoliko puta i zaista sam prezadovoljna. Nijansa mi odgovara u potpunosti, puder oksidira minimalno, zaglađuje kožu i popunjava pore bez prajmera, čini kožu mekanom i baršunastom na dodir. Izgleda veoma prirodno i postojan je. Dakle, imam samo reči hvale.

Cena: 965 RSD
Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda: "Ukoliko želite neodoljive i atraktivne mat usne u vašoj omiljenoj, intenzivnoj nijansi, isprobajte super dugotrajni mat ruž ELIXIR."
Moj prvi utisak: Iskreno mnogo sam očekivala od ovog ruža međutim nije ispunio moja očekivanja. Naime, nijansa je izuzetno lepa, karmin je pigmentovan je, ne presijava se ali opet nema tu potpunu mat završnicu, tekstura je odlična, nije preterano postojan, ali je pakovanje izuzetno nepraktično i dešavalo mi se da mi ceo ruž ispadne iz ležišta, da se pomera i da skroz ispadne iz rotirajućeg dela nalik na metal. Iz tog razloga nisam zadovoljna, ali videćemo tek kako će se pokazati u narednom periodu.

Cena: 335 RSD
Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda: "Obezbedite vašem licu savršeno pokrivanje i mat izgled uz kameni puder INGRID Idealist. Odaberite jednj od pet dostupnih nijansi i osećajte se odlično u svojoj koži."

Moj prvi utisak: Prvo što mi se dopalo kod ovog pudera u kamenu je jednostavno, ali veoma praktično pakovanje koje sadrži ogledalo, i dva nivoa - u gornjem nivou se nalazi sam proizvod, a u donjem nivou se nalazi sunđerčić za nanošenje istog. Sam puder me je baš pozitivno iznenadio. Odlično matira kožu, ne daje taj 'cakey' efekat, čini kožu baršunastom, i nijansa mi odgovara u potpunosti.

Cena: 425 RSD
Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda: "Ukoliko želite da istaknete svoj pogled, učinite to sa crnim ajlajnerom INGRID No Limits Beauty."
Moj prvi utisak: Isprobala sam zaista puno ajlanera i nijedan do sad me nije oduševio do te mere kao ovaj. Odnos cene i kvaliteta je zaista za svaku pohvalu. Ajlajner je potpuno crne boje, nije providan i previše tečan što je za pohvalu, lako se nanosi, ima veoma precizan aplikator, brzo se suši i onog momenta kad se potpuno osuši (posle 10-ak sekundi) više nema šanse da se razmrlja i postaje vodootporan, takođe je i veoma dugotrajan. Dakle, moja topla preporuka!

Cena: 465 RSD
Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda: "Ako ste u potrazi za balzamom koji štiti i hrani vaše usne, ovaj balzam za usne BIOTEQ pružiće vam i više nego što je potrebno."
Moj prvi utisak: Od kada sam dobila ovaj balzam za usne koristim ga svakodnevno, a upotrebljavam ga i kao prajmer za usne pre nego što planiram da nanesem neki "heavy" mat ruž. Dopada mi se pakovanje, praktično je i izgleda simpatično, balzan ima teksturu voska i veoma se lepo razmazuje. Takođe baš lepo miriše i pruža mojim usnama potrebnu hidrataciju i negu satima. Zaista sam prezadovoljna! Odličan proizvod!

Cena: 395 RSD
Za više informacija kliknite OVDE!

P.S. Obavezno pogledajte i ostale proizvode koji su dostupni na njihovom sajtu!

INFO:

Facebook stranica: kozmetikaiparfemi.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste ikada imali prilike da isprobate neki proizvod sa K&P sajta?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Super post!Za ingrid kozmetiku sam cula da je odlicna :)

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Nijesam imala priliku da probam Ingrid kozmetiku, ali definitivno hoce posle ovoga posta. Hvala na recenziji. Divne fotografije xo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!