NEW IN: Try-On Haul & Review | AMIClubwear



Posle dužeg vremena konačno vam predstavljam još jedan Try-On Haul, odnosno recenziraću vam predmete koje sam poručila sa sajta AMIClubwear.

Well, let's go...






Prvi predmet koji sam poručila je ova preslatka torbica srebrne boje sa geometrijskim detaljima. Delovala mi je mnogo interesantno i nekako jedinstveno i prosto sam morala da je poručim. Oduševila me je kvalitetom, samim dizajnom, uklapa se uz skoro svaki outfit i svakoj kombinaciji daje neku posebnu, elegantnu notu. Imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!




Drugi predmet koji sam poručila je ova prelepa crna plišana haljina sa čipkastim detaljima uz koju se dobija i čoker od istog materijala od kojeg je napravljena haljina. Haljinu sam poručila u M veličini i nisam pogrešila jer mi je taman, međutim iako prelepo izgleda i iako mi pristaje i iako ima savršen kroj ipak ima nekoliko mana. Pre svega ima fabričku grešku jer su ušili rajsferšlus sa strane koji je prosto neupotrebljiv, ali opet haljina može da se obuče i bez njega jer je donekle rastegljiva. Druga mana je to što je ne možete nositi preko unihop čarapa jer se jednostavno "zalepi" za njih zbog elektriciteta, pa je zato najbolje da je nosite na "golu kožu". Ali bez obzira na sve ovo, mnogo mi se dopada i sigurna sam da ću je baš često nositi. :)

Za više informacija kliknite OVDE!




Zatim, poručila sam i ovu prelepu kožnu visoko-strukiranu suknju sa vezenim detaljima, i to u S veličini i nisam pogrešila jer mi savršeno pristaje. Mnogo mi se dopada jer je skroz u nekom rok, vintidž i retro fazonu, a pritom ima i tu elegantnu notu i zato vrlo lako može da se ukombinuje na mnogo načina. Veoma je kvalitetna, cena je sasvim prihvatljiva i ne postoji osoba koja me nije pitala gde sam je poručila, to vam dovoljno govori. :)

Za više informacija kliknite OVDE!




Poslednji predmet koji sam poručila je još jedna kožna suknja. Međutim ova me nije baš oduševila jer nije preterano kvalitetna, kratka je previše iako sam je poručila u M veličini, dopada mi se dizajn i ova alka sa kojom se otkopčava rajsferšlus, ali sve u svemu nisam preterano zadovoljna. Svakako, lepo izgleda ali loša je realizacija same ideje.

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Divan haul draga! Sve stvarčice su prelepe, ali najviše mi se dopada poslednja suknja sa velikom alkom. Žao mi je što nisi baš zadovoljna njom, ali verujem da ćeš uspeti da je nosiš. :)

    Milica's diary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, draga Milice! I meni je ona omiljena ali nažalost nije ispunila moja očekivanja ali je svakako upotrebljiva. ♡

      Delete
  2. Wow fantastičan post, i porudžbina, najbolje ti stoji ova velvet haljina, a i torba mi se previše dopada :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, Dalila! Drago mi je da ti se dopada moj odabir. ♡

      Delete
  3. Odlične stvarčice si odabrala. Posebno mi se dopadaju suknje! *_*

    Kathy's delight

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!