Makeup Haul & Review | GAMISS



Odavno nisam objavila Makeup Haul pa sam zato odlučila da to konačno uradim. 

Naime, ja sam bila veliki protivnik poručivanja šminke sa kineskih sajtova, međutim u poslednjih nekoliko meseci su zaista proširili asortiman dekorativne kozmetike i većina šminke koju oni nude je sada i dermatološki testirana, ima sastav na poleđini pakovanja, nije testirana na zivotinjama i brendirana je pa je samim tim nešto skuplja nego što smo navikli jer su oni od skoro zapravo postali preprodavci većine proizvoda iz pomenute kategorije.

Dakle, pošto me je oduševio dizajn i izgled paleta koje sadrže senke za oči odlučila sam da poručim čak 3 sa sajta Gamiss i u nastavku posta ću vam ih recenzirati.

Pre nego što pređem na suštinu posta želim samo da napomenem da je na već pomenutom sajtu i dalje aktuelno Uskršnje sniženje, pa ako kliknite na OVAJ LINK možete pronaći predmete koji su sniženi i do čak 70%, ali možete iskoristiti i kod EASTER i tako možete ostvariti popust od 12% na celokupni iznos porudžbine.

Well, let's go...


Dakle, poručila sam sledeće palete: Tropical Vacation (14 senki)Everchanging (14 senki) i Twilight (18 senki).





Prva paleta koju ću vam recenzirati je paleta pod nazivom "Tropical Vacation" i koja ujedno i po dizajnu i po nijansama senki podseća na ABH paletu "Modern Reneissance". Nijanse mi se mnogo dopadaju jer su neutralne i ima dosta zemljanih tonova, pa je ova paleta idealna za svakodnevne Makeup Look-ove, ali takođe može poslužiti i za neku jaču šminku jer ima i nekoliko tamnijih nijansi. Poseduje zaista puno mat nijansi i mogu vam reći da su sve senke i te kako pigmentovane iako to nekad nije slučaj sa senkama sa mat završnicom. Naime, pigment zapravo bolje hvata četkica nego prsti i samim tim se senke jako lepo nanose i blendaju što me je oduševilo jer to npr. nije slučaj sa mnogo skupljim paletama poput Nude 'tude od brenda the Balm. Jedina mana je što se senke mnogo truse, ali to se može zanemariti jer je odnos cene i kvaliteta vrhunski. Što se tiče šimerastih i metalik senki, malo je reći da su me oduševile i sa intenzitetom boje, i sa teksturom i sa postojanošću. Generalno, jedna od boljih paleta, a cena je zaista pristupačna. Imate moju preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!





Kao što je slučaj i sa prethodnom paletom i ova ima svog "blizanca", međutim ne poklapaju se sve nijanse ali ima dosta sličnih kao u ABH paleti "Subculture". Oduvek sam želela da posedujem neku paletu sa malo smelijim nijansama i kada sam ugledala ovu oduševila me je i sa dizajnom i sa spektrom boja pa sam morala da je poručim. Sve nijanse su zaista predivne, a posebno mi se dopadaju ove šimeraste i metalik jer su me bukvalno 'oborile s nogu' sa pigmentacijom, teksturom i dugotrajnošću. Međutim, i ostale senke iz ove palete koje poseduju mat završnicu su takođe veoma kvalitetne, odlično se blendaju, i solidno su pigmentovane (neke manje, neke više). O postojanošću neću ni da govorim jer sam neke senke nosila na očima preko 12h i nisu se ni pomerile. Ogromna preporuka! :)

Za više informacija kliknite OVDE!





Možete da zamislite moju reakciju kada sam ugledala ovu paletu jer je ona pravo oličenje svake nijanse koju sam želela da posedujem. Ona je zapravo spoj tri palete: Too Faced Unicorn, Fenty Beauty by Rihanna i Desert Dusk by Huda Beauty. Sve senke su me oduševila, počev od onih nekoliko sa mat završnicom pa do ovih sa šimerastim i metalik efektom. Oduševile su me kao senke iz prethodne dve palete jer ih proizvodi isti brend - Focallure. Dakle, pigmentacija je vrhunska, dizajn palete je predivan, nijanse su savršene, postojanost na nivou, odnos cene i kvaliteta za svaku pohvalu. Prezadovoljna sam!

Za više informacija kliknite OVDE!

Ostaje mi samo da napomenem da se sve palete zatvaraju pomoću magneta, izgledaju dosta skuplje nego što zapravo koštaju, a vrede mnogo više od svoje cene pa su zapravo svima pristupačne što je odlično i vrlo promišljeno sa njihove strane. Takođe palete su bile pažljivo upakovane i maksimalno zaštićene i dostavljene su mi bez ikakvog oštećenja tako da imate moju iskrenu preporuku što se tiče poručivanja bilo koje od ove 3 palete.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li biste isprobali neku od ovih paleta?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Wow ove palete izgledaju fantastično, iznutra me podsjećaju na HUDA beauty, čini se da im je i pigmentacija okey, super fotke :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!