Bourjois Healthy Mix tečni puder | RECENZIJA



Nakon što sam puder, čiji naziv stoji u naslovu posta, osvojila u darivanju kod drage Snežane sa Instagram profila @beauty_world_by_snezana (koji vam, usput, toplo preporučujem jer sa sigurnošću znam da je šminka koju prodaje originalna) odlučila sam da vam isti recenziram posle određenog vremena utrošenog na testiranje proizvoda koji maltene svakodnevno koristim već 2 meseca. Formirala sam i te kakvo mišljenje i jedva čekam da ga podelim sa vama.


O samom proizvodu: Bourjois New Healthy Mix tečni puder predstavlja proizvod iz Bourjois linije proizvoda za šminkanje koja vam pruža besprekoran ten.  Zahvaljujući svojoj posebnoj formuli na bazi voćne terapije, ovaj puder vam pruža besprekoran i blistav ten koji ostaje nepromenjen i do 16 sati! Sadrži vitamine C, E i B5.
* Tekst preuzet sa Lilly online prodavnice!


Prvo što mi se dopalo kod ovog pudera je praktično pakovanje koja zaista deluje kvalitetno jer je bočica napravljena od stakla, a poklopac od tvrde plastike, a sam proizvod se dozira putem pumpice. U bočici se nalazi 30ml proizvoda što je standardna količina, a njegova cena se kreće od 1500 do 2000 dinara (zavisi gde kupujete/poručujete). Dakle, iako je u pitanju drogerijski puder poprilično mu je visoka cena pa su samim tim i moja očekivanja bila visoka. Što se tiče samog sastava pudera, ne razumem se dovoljno da bih vam rekla da li sadrži neke štetne supstance ili ne ali u sebi sadrži vitaminski kompleks koji čine vitamini C, E i B5 tako da osim što ima klasične karakteristike pudera on takođe i pruža dodatnu negu i hidrataciju. Obećava i postojanost u trajanju od 16h i posle 2 meseca testiranja moje mišljenje je sledeće: puder ima izuzetno "prefinjenu" teksturu, tečan je ali ne previše pa se lako nanosi i blenda, a samim tim ga koža fantastično upija. Prilagođava se tenu i nijansa koju ja posedujem bi bukvalno odgovarala većini ženske populacije, a njen naziv je Light Beige i u broju je 53. Puder vrlo malo oksidira i to se može videti na fotografiji iznad, veoma se lepo uklapa sa kožom i daje joj prirodan izgled. Zaista deluje kao da ga nemate na koži. Pruža negovani izgled koži i daje joj taj čuveni sjaj i zbog njega moja koža izgleda daleko zdravije. Nije mat pa samim tim je više pogodan za osobe sa suvom ili normalnom kožom, ali apsolutno može odgovarati i osobama sa masnom i kombinovanom kožom ukoliko se matira uz pomoć kompaktnog odnosno kamenog ili pudera u prahu. Pokrivna moć mu je srednja, ali se može nadograditi što je zaista za svaku pohvalu. Puder je zaista postojan, i može se održati na koži tokom celog dana. Takođe kada prođe nekoliko sati, on se ne skida u flekama, već samo jednostavno bledi i gubi na pokrivnoj moći, ali svakako i dalje izgleda kao da ste ga tek sada stavili. Mislim da je ovo puder idealan za svakoga i zaista vredi jer je jedan od, ako ne i najbolji puder koji sam isprobala. Definitivno imate moju iskrenu preporuku!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste isprobali ovaj puder, kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Ne dopada mi se što nije mat :( jedino mu to zameram. Odlična recenzija <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije mat, ali se odlično ponaša sa puderom za setovanje. ♡ Hvala, draga! :)

      Delete
  2. Iako više volim mat pudere, ovaj mi izgleda sasvim okej i kvalitetno! Sjajan post, Milice. ♥

    http://lifella2.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!