Huge Fashion Haul & Review | ZAFUL



Da li ste i vi jedni od onih koji obožavaju da čitaju Haul postove? Verujte mi na reč, ja i te kako jesam veliki ljubitelj i zato se uvek unapred radujem kada planiram post ove tematike. U nastavku ću vam predstaviti porudžbinu sa sajta Zaful koju sam napravila još u novembru prošle godine, i koja mi je stigla posle tri nedelje, međutim tek sada sam uhvatila priliku da vam predstavim šta sam to poručila. Znam da je možda kasno jer se Haul sastoji od 3 džempera, ali i jednog kupaćeg kostima, međutim nikad nije ni rano ni kasno za kupovinu stvarčica koje će vam poslužiti za nekoliko sezona.

Dakle, poručila sam sledeće predmete:





Dakle, prvi predmet koji ću vam predstaviti u ovom Haul-u je zapravo ovaj braon dvodelni kupaći kostim u M veličini. Naime, gornji deo je veoma interesantnog dizajna, brtele se podešavaju pa može odgovarati i onima koji nose S pa čak i L veličinu iako je on pogodan za one osobe koje nose M, takođe postavljen je sa sunđerima pa pruža dodatnu sigurnost grudima i pruža potpunu pokrivenost. Donji deo ima takođe zanimljiv dizajn i dopada mi se kako stoji jer ne otkriva previše, a opet pokriva sve što je potrebno da pokrije i veoma lepo ističe figuru. Kupaći je zaista vrhunskog dizajna i sigurna sam da ću ga dosta nositi ovog leta.

Za više informacija kliknite OVDE!




Sledeća stvarčica koju sam poručila je ovaj bordo džemper koji ima veoma interesantan detalj napred odnosno obe strane džempera se prepliću jedna sa drugom pa izgleda zaista kul, a biseri doprinose celokupnom outfiti koji izgleda za nijansu ženstveniji i elegantniji. Veoma je kvalitetan i vrlo često sam ga nosila tokom protekle zime. Imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!
*Izvinite zbog razlikovanja boje na fotografijama, prava boja je prikazana na fotografiji gde sam se ja uslikala u džemperu.




Poručila sam još jedan džemper, međutim za razliku od prethodnog ovaj ima onaj "izrezbaren" kroj i dosta je tanji, ali je veoma rastegljiv i takođe ima interesantan dizajn. Pre svega ima V izrez i oko vrata se nalazi čoker, rukavi su uski i proširuju se pri završetku u takozvane "zvonaste" rukave koji sadrže bisere. Mogu vam reći da sam pozitivno iznenađenja sa kvalitetom ovog džempera, nijedan biser nije ispao tokom nekoliko pranja i ovaj džemper se zaista bez problema može uklopiti uz bilo koji outfit jer je neutralne, sive boje.

Za više informacija kliknite OVDE!




Poslednji džemper koji sam poručila je ovaj bebi roze boje (prava boja je prikazana na poslednjoj fotografiji). Mnogo mi se dopada jer naizgled deluje jednostavno i klasično, međutim kada pogledate sa strane možete primetiti lace-up detalje na oba rukava što deluje baš kul, takođe lace-up detalji se ne pružaju do kraja rukava pa su oni pri dnu isečeni odnosno razdvojeni. Džemper je veoma komotan i prijatan za nošenje, izuzetno je kvalitetan i lako se kombinuje uz bilo koji odevni predmet. Imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!

Za kraj bih samo dodala da je na Zaful-u trenutno aktuealna akcija za predstojeći "Mother's Day", tako da ukoliko plasirate porudžbinu u iznosu od $89 možete dobiti popust od $10, a ukoliko napravite porudžbinu u iznosu od $159 možete dobiti popust od $20. Sve to ako iskoristite kod MOM513 od 4. do 14. maja! Za više informacija o promociji kliknite ovde ili na baner ispod:


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Sjajan haul, draga moja Milice. Svi džemperi ti odlično stoje, a kupaći kostim je jako lep.

    Novi post je na mom blogu. Pogledaj ako imaš vremena: Adda's Life

    ReplyDelete
  2. Haul je predivan.. Odabrala si predivne stvari :)
    Check out my new post: https://forever-blogm.blogspot.ba/2018/05/that-summer-feeling-zaful-haul.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala, drago mi je da ti se dopada moj odabir! ♡

      Delete
  3. Predivna kupovina :) sve je lepo i dopada mi se <3 bordo džemper je favorit, definitivno :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Hvala Dalila, drago mi je da ti se dopada moj odabir! ♡♡♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!