Huge Rosegal Haul | PART 1



Konačno vam donosim poslednji deo ogromne serije Haul postova vezanih za onlajn kupovinu. Predstavila sam porudžbine sa Zaful-a i sa SammyDress-a, a sada je na red došao Rosegal.

Well, let's go...





Prvi predmet koji sam poručila su ove crne gležnjače. Dopadaju mi se jer nemaju visoku štiklu pa si pogodne i za svakodnevnicu. Veoma su jednostavnog dizajna i zbog toga ih gotivim, ali nisu me oduševile što se tiče kvaliteta. Zaista su posle dugog nošenja neudobne, i nekako su krute, a i stigle su mi blago izdeformisane. Međutim, nisu toliko loše samo jednostavno nisam prezadovoljna. Naručila sam ih u broju 38 i taman su mi. Zakopčavaju se iz pomoć rajsferšlusa sa strane.

Za više informacija kliknite OVDE!



Sledeći par obuće koji sam poručila su zapravo kućne papuče koje su nešto glomaznije od klasičnih i imaju animaciju pande. Preslatke su i mnogo mi se dopadaju. Takođe su veoma udobne i ne klizaju se, a to je inače slučaj sa ovakvim papučama. Naručila sam ih u broju 38 i taman su mi. Veoma su kvalitetne i imate moju preporuku za kupovinu istih.

Za više informacija kliknite OVDE!



Poslednji par obuće u ovom delu porudžbine su ove crne atletske patike koje sam poručila za mog brata u broju 43. Taman su mu, kaže da su mnogo udobne i komotne jer dozvoljavaju nogama da "dišu" zbog prozirnog materijala. Idealne su za svakodnevnicu ali i za obavljanje sportskih aktivnosti. Imate njegovu preporuku! Koristi ih već mesecima i deluju i dalje kao nove, vrhunskog su materijala.

Za više informacija kliknite OVDE!

*Za popuste iskoristite sledeće kodove prilikom naredne porudžbine: ROSEGALCHEN i ROSEGALINS (8-10% off), ili potražite druge, dodatne kupone ovde!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Mnogo mi se dopadaju stvari koje si poručila, a o ovim papučama da ne pričam. JAko su simpatične i mislim da ćeš gdje god ih budeš nosila, izazvati simpatije ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da ti se dopada moj odabir! Hvala ti na draga na divnom komentaru. ♡♡♡

      Delete
  2. Žao mi je zbog gležnjača, baš bi super bilo da su bolje kvalitete jer su crne i jednostavne, mogu pristajati uz svaki outfit. A papuče su mi preslatke! Čine se jako udobne! Super post draga Milice! ❤️

    Vildana from Living Like V

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nažalost i meni je mnogo krivo, ali šta je tu je. Mnogo ti hvala, draga! ♡♡♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!