Huge Rosegal Haul | PART 3Dakle, nakon prvog i drugog dela ogromnog Haul-a sa sajta Rosegal predstavljam vam i treći deo već pomenute porudžbine.

Well, let's go...


Poručila sam crnu bluzu sa providnim, dugim rukavima i uske i elastične crne helanke sa lace-up detaljima.Ovu bluzu prosto obožavam od dana kada mi je stigla. Iako je i na sajtu izgledala prelepo, uživo izgleda još lepše. Dizajn mi se mnogo dopada jer nisam nigde videla sličnu bluzu poput ove, vrhunskog je kvaliteta, taman mi je i divno ističe moju figuru. Svima je preporučujem!

Za više informacija kliknite OVDE!
*Poručena je u M veličini.Poslednji predmet koji čini ovaj deo Haul-a su ove crne, uske i veoma elastične helanke sa lace-up detaljima. Izuzetno mi se dopada što su jednostavne, a opet sadrže isečene detalje zbog kojih se ističu. Jako lepo prijanjaju uz telo, ističu struk i veoma su kvalitetne. Jedina mana je što su stigle sa ne nameštenim pertlama pa sam ja morala da ih provlačim i zavezujem, ali svakako to ne umanjuje činjenicu da sam prezadovoljna sa njima i da su skroz u mom stilu!

Za više informacija kliknite OVDE!
*Poručene su u M veličini.

*Za popuste iskoristite sledeće kodove prilikom naredne porudžbine: ROSEGALCHEN i ROSEGALINS (8-10% off), ili potražite druge, dodatne kupone ovde!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!