Huge Rosegal Haul | PART 4



Konačno vam predstavljam poslednji post ove serije Haul postova. U pitanju četvrti deo ogromne porudžbine sa, već poznatog, sajta Rosegal.

Well, let's go...


Dakle, poručila sam tri odevna predmeta, a to su: siva muška bluza sa crnim dugim rukavimabela ženska dukserica sa dekorativnim, funkcionalnim rajsferšlusima i muška bluza sa kombinacijom tri boje (siva, crna i bela) dugih rukava.



Prvi predmet koji sam poručila je zapravo ova siva muška bluza crnih dugih rukava koju sam namenila mom bratu. Taman mu je i savršeno mu pristaje. Veoma je prijatna za nošenje jer je napravljena od izuzetnog kvalitetnog materijala. Izuzetno je tanka, ali zbog dugih rukava je najidealnija za ovaj prelazni period. Imate njegovu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!
*Poručena je u L veličini.



Sledeći odevni predmet koji sam poručila je ova ženska bela dukserica sa kul natpisom i dekorativnim rajsferšlusima na rukavima i prednjoj strani koji skroz okej funkcionišu. Sam dizajn i kroj dukserice mi se mnogo dopada ali očigledno je da mi ne odgovara odnosno da mi je mala iako sam je poručila u univerzalnoj veličini koja je jedina dostupna. Mislim da bi ova dukserica odgovarala jedino osobama koje nose XS. Sam materijal od kojeg je napravljena nije na zavidnom nivou, ali svakako je prihvatljiv. Sve u svemu, solidna dukserica za cenu koju plaćate, ali na fotografiji je izgledala over-sized i mnogo kvalitetnije tako da imajte to u vidu. Rekla bih odlična ideja, ali loša realizacija.

Za više informacija kliknite OVDE!



Poslednja stvarčica koju sam poručila i koja zapravo čini ovaj ogroman Haul koji sam razdvojila u nekoliko postova je ova muška bluza sa 3 kombinacije boja - crna, siva i bela. Mnogo mi se dopada, mom bratu odgovara, kaže da je veoma komotna i materijal je odličan jer dosta podseća na pamuk. Taman mu je i primetila sam da je baš često nosi što je samo još jedan razlog da mu se baš dopada. Imate i moju i njegovu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!
*Poručena je u L veličini.

*Za popuste iskoristite sledeće kodove prilikom naredne porudžbine: ROSEGALCHEN i ROSEGALINS (8-10% off), ili potražite druge, dodatne kupone ovde!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Mnogo mi se dopada i ovaj Haul kao i svi predhodni. Žao mi je što ti ova dukserica ne odgovara, ali ukoliko voliš, možeš da je nosiš na visoko strukirane farmerke i mislić da će biti oke. Takođe, mnogo mi se dopadaju i sve što si poručila bratu. Zaista odlično ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada moj odabir, hvala ti! ♡♡♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!