Shoe Haul & Review | AMICLUBWEAR




Posle dužeg vremena konačno vam donosim još jedan Haul post, ali ovoga puta ću vam recenzirati isključivo obuću koju sam poručila sa sajta AmiClubwear koji mi je ujedno i jedan od omiljenih.

Dakle, poručila sam tri para obuće odnosno espadrile, sandale i patike i evo kako je sve bilo upakovano:


Pre nego što pređem na samo predstavljanje predmeta kao i na recenziranje istih, želim samo da napomenem da je paketu trebalo oko 2-3 nedelje da stigne na moju adresu i zaista su sva tri para obuće bila vrhunski upakovana tako da nije došlo ni do kakvog oštećenja.





Kada sam poručila ove espadrile nisam očekivala da će imati zašiljen vrh jer mi se tako nije činilo na fotografijama na sajtu. To je prva stvar zbog koje mi se nisu dopale, ali mi je dizajn zaista vrhunski i ovi stikeri baš doprinose da espadrile izgledaju urbano i kul. Međutim uprkos tome, nažalost mi ne odgovaraju jer su mi velike. Naručila sam ih u broju 7.5 (što je zapravo 38) i kao da su mi za dva broja veće po dužini, a i preširoke su takođe. Što se tiče samog kvaliteta, oduševila sam se jer su odlično urađene i krivo mi je što neću biti u prilici da ih nosim ali vam ih svakako preporučujem baš zbog odnosa cene i kvaliteta.

Za više informacija kliknite OVDE!





Sledeći par obuće koji sam poručila su ove preslatke sandale bež boje. Nisu skroz u mom stilu ali sam htela da "izađem" iz moje komforne zone jer ipak su neutralne boje pa ću ih lako uklopiti uz većinu odevnih predmeta. Nisam pogrešila jer još lepše izgledaju uživo, jako lepo prijanjaju uz nogu, svakom outfitu daju tu neku elegantnu notu i veoma su udobne. Poručila sam ih u broju 7 (zapravo broj 37.5) i taman su mi tako da mislim da je to veličina koja meni najviše odgovara. Zaista su prelepe i takođe im je i cena veoma pristupačna s obzirom na to koliko su kvalitetne.

Za više informacija kliknite OVDE!





Čim sam ugledala ove patike na njihovom sajtu znala sam da ih moram imato i zato sam ih bez razmišljanja poručila. Patike su apsolutno prelepe i još su lepše uživo. Mnogo mi se dopada što su bele i jednostavne, a opet imaju taj vezeni cvetni detalj koji ih čini da izgledaju jedinstveno i daje im taj vintage, retro i boho izgled. Pored svega toga, izuzetno su kvalitetne i cena im je veoma pristupačna. Nosila sam ih baš često proteklih nedelja i odlično su se pokazale, a nema ko me nije pitao gde sam ih kupila. Poručila sam ih u veličini 7.5 (što je zapravo 38) i možda sam mogla da ih poručim u veličini 7 jer su mi za pola broja veće, ali svakako mogu da ih nosim i ovako. Imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Patike su me najvise odusevilee! Stikeri su trenutno skroz u trendu, kao i komadi sa printovima ruza, tako da cu definitivno razmisliti o narucivanju ovih patikica! Divan haul draga ♥♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada moj odabir! Hvala ti mnogo, Željana! ♡♡♡

      Delete
  2. Predivne su mi sve cipele što si naručila, ali mi se najviše sviđaju ove bež sandale :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala, Zrinka! Drago mi je da ti se sviđaju. ♡♡♡

      Delete
  3. Jako lijep haul, sve cipele mi se dopadaju,a posebno ove bijele sa izvezenim detaljima, možda ih i sama naručim! Super post draga! <3

    Vildana from Living Like V

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!