Dress shoes | Chamaripa



Chamaripa je profesionalan, i jedan od najboljih brendova koji proizvode obuću uz pomoć koje izgledate viši. Njihov zadatak je da naprave kvalitetne cipele od prave kože koje su takođe veoma udobne i koje sadrže "nevidljivu" štiklu koja se nalazi u unutrašnjosti obuće. Nude razne modele obuće i za muškarce i za žene, kao što su cipele, patike itd. Mislim da je ovo sjajan brend koji ima odlično rešenje za sve muškarce koji su nešto niži i koji žele da budu nekoliko centimetara viši od svojih devojaka, ili ukoliko devojke žele da budu približno visoke kao njihova bolja polovina, pogotovo ako su u pitanju važni događaji i proslave poput venčanja, matura itd. Ukoliko ste baš vi mladoženja koji želi da dobije par centimetara na visini, kliknite ovde dress shoes i izaberite cipele koje ispunjavaju vaše kriterijume.


Svečane cipele su tip obuće koji vam je upravo prikazan na gifu iznad i bez obzira na činjenicu da li ste pozvani na venčanje kao gost, kum ili ste jednostavno mladoženja najvažnije je da nosite prikladnu obuću za takvo dešavanje. Kao mladoženja, sigurna sam da biste želeli da potrošite malo više novca na cipele koje će zaista biti kvalitetne i savršenog dizajna i koje će se uklopiti uz elegantnu i glamuroznu venčanicu koju će nositi vaša odabranica. Takođe, ponekad zaista nije lako da izgledate onako kako ste zamišljali, ali baš odgovarajuća obuća poput prikazane vas može učiniti da budete dostojni stajanja na kraju oltara čekajući najvažniju osobu u vašem životu - buduću ženu. Na kraju krajeva sve se naravno vrti i oko udobnosti, a s obzirom na to kakva vrsta obuće je dostupna na već pomenutom sajtu sigurna sam da se nećete razočarati u sam kvalitet koji je na vrhunskom nivou.


Naravno, ne bih bila ja ja da vam takođe ne predstavim i žensku sekciju na njihovoj onlajn prodavnici. Ukoliko ste niska osoba, a vaš odabranik je sušta suprotnost vama mislim da su cipele koje imaju sakrivenu štiklu odličan izbor za vas. U svojoj ponudi zaista imaju razne modele obuće i sigurna sam da ćete pronaći barem jedan par koji vam se dopada.

Ovo bi bio moj odabir:



Njihovu ostalu ponudu ovakvih cipela možete pogledati ovde!

Nakon što sam vam predstavila njihovu ponudu mislim da je vreme da pričamo i o tome kako oni obrađuju porudžbinu i kako izgleda ceo taj proces pre nego što paket krene ka vama.

To sam vam ukratko opisala na fotografiji ispod:


Međutim pre nego što ovaj post privedem kraju, želim da napomenem da nude besplatnu poštarinu na sve muške modele cipela sa skrivenom štiklom i njihovu ponudu možete pronaći ovde!
Ali i ukoliko napravite porudžbinu u iznosu od $200 i više dolara dobijate popust od $20 ($300 i više - popust od $30, $500 i više popust od $60 i ako napravite porudžbinu u iznosu od $1000 ili više dolara dobijate jedan par cipela sa skrivenom štiklom potpuno besplatno).

Takođe, dobijate popust i ako ukucate kod: BIG DEAL !
Ako imate još bilo koje pitanje dodajte ih na WhatsApp aplikaciji: 001-213-358-9589, ili ih kontaktirajte putem e-mail adrese: sophia@chamaripashoes.com !