Kupovina obuće onlajn | MANZARA.hr



Ukoliko niste već upoznati, Manzara je čuveni hrvatski sajt koji se bavi onlajn prodajom odevnih predmeta, modnih detalja, obuće i aksesoara, ali i odeće za punije, kao i za muškarce, i pored svega toga u ponudi imaju i kostime za maskenbal odnosno maškare. Nedavno sam saznala za ovaj sajt i mogu vam reći da sam poprilično oduševljena sa njihovom širokom ponudom, ali i vrlo povoljnim cenama. U nastavku ovog posta ću vam predstaviti jednu od kategorija na njihovom sajtu, a to je kategorija pod nazivom OBUĆA.

Pre nego što pređem na samu suštinu posta želela bih da napomenem da ukoliko ste iz Hrvatske imate mnoge pogodnosti na njihovom sajtu, a to su: brza dostava (u roku od 1-3 radna dana), besplatna dostava za sve porudžbine u iznosu od 290 HRK i više kao i mogućnost povraćaja robe u roku od 14 dana. Za sve ostale države, savetujem da pre kupovine kontaktirate njihov servis za korisnike i raspitate se o svemu što vas zanima. Ovo je njihova e-mail adresa: info@manzara.hr, a za ostale informacije posetite njihov sajt.

Well, let's go...

Što se tiče njihovog asortimana obuće, dostupne su tenisice (patike), espadrile, sandale i balerinke (baletanke), a ja ću vam u nastavku predstaviti moje favorite iz sledećih kategorija: TENISICE i SANDALE.

- OMILJENE TENISICE -


Obožavam tenisice, što zbog njihove udobnosti što zbog toga što idu uz svaku kombinaciju, bilo da obučete običnu majicu i farmerke ili haljinu. Ova tri para su mi se najviše dopala zbog dizajna koji ih ističe. Crne tenisice su prelepe zbog detalja koje možete videti pozadi i zbog tila koji služi umesto pertli. Par do prethodno opisanih tenisica su ove srebrne patike sa crnom zvedom i belim đonom. Iako ne volim lakirane predmete ove tenisice mi se izuzetno dopadaju i preslatke su baš kao i treće tenisice koje su bele boje i sadrže razne ukrase svuda po njima. Koje su vama omiljene?

- OMILJENE SANDALE -


Sandale su nešto što bih ja nosila tokom svih godišnjih doba da mogu. Pre svega jer se savršeno uklapaju uz bilo koji outfit, jer su udobne i jer prelepo izgledaju. Jednostavno volim kada stopala "mogu da dišu" i kada nisu konstantno "zarobljena" unutar tenisica odnosno patika, zato i volim proleće i leto jer tada mogu da nosim sandale ovog tipa kao što su prikazane na kolažu iznad. Prve sandale su skroz u mom fazonu jer su napravljene od imitacije kože, crne su i sadrže ove silne kajšiće u retro fazonu pa mi se jako dopadaju. Druge sandale su zapravo nalik papučama i trenutno su jako moderne. Sviđaju mi se jer su klasične, ali opet izgledaju udobno i dopada mi se natpis koji glasi "Love". Treće sandale su zaista prelepe i dopada mi se što imaju i elemente espadrila zbog platnenog đona. Veoma su elegantne i savršeno bi išle uz neki outfit sa takvom notom.

Ostaje mi samo još da napomenem da ukoliko iskoristite kod 5-OFF prilikom porudžbine na sajtu Manzara ostvarićete popust od 5% na bilo koji artikal ili celokupan iznos narudžbine.

Kliknite na baner ispod i pristupite sajtu i prionite na kupovinu!


Kategorije koje vam preporučujem su: OBUĆA odnosno TENISICE i SANDALE!

 Da li vam se dopada moj odabir?

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Voli vas vaša,

Comments

  1. Imaju odličnu obuću. Imaš sve moje preporuke. ❤

    ReplyDelete
  2. Išla sam istražiti sajt i stvarno ima divnih stvari! Tvoj odabir mi se stvarno sviđa, ponajviše od tenisica ove bijele s nekim ukrasom te dolje ove papuče! Super post!


    novi post ❤ -> http://teenorchild.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, Josipa! Drago mi je da ti se dopada moj odabir. ♡

      Delete
  3. Tbh, prvi put čujem za ovaj sajt, ali ne sumnjam u kvalitet proizvoda. Odličan post, Milice. :) ♥

    slatkerecenzije.blogspot.ba

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!