Letnji Try-On haul | ZAFUL



Iskrena da budem nedostajali su mi Haul postovi ovog tipa jer obožavam da poručujem onlajn i zato jedva čekam da vam predstavim novu porudžbinu sa sajta Zaful.

Pre nego što pređem na samu suštinu posta želim da napomenem da je trenutno na već pomenutom sajtu ogromno sniženje na odabrane kupaće kostime (cene se kreću ispod $10) i tu ponudu možete pogledati OVDE! Akcija traje od 26. juna do 8. jula, a na istom linku od 9. do 11. jula možete pronaći predmete uz koje, bez obzira na cenu, imate besplatnu poštarinu!
Takođe, bez obzira na ostala sniženja i akcije, ukoliko napravite porudžbinu u iznosu od $49 ili više imate pravo na besplatnu poštarinu, i ukoliko se učlanite na Zaful-u dobijate 10% popusta na vašu prvu porudžbinu. Sjajno, zar ne?

Well, let's go...


Dakle, poručila sam crni kupaći kostim sa cvetnim printomdvodelni bordo kupaći kostimkomplet koji se sastoji iz crnog topa ukrašenog karnerima i šorca sa crno-belim prugama i beli "wrap-up" top koji nije na ovoj grupnoj fotografiji jer je stigao u drugom paketu nešto kasnije, ali sam ga svakako naknadno uslikala i recenziraću ga na kraju ovog posta.




Dakle, prvi kupaći kostim koji sam poručila je ovaj crne boje sa cvetnim printom. Oborio me je s nogu, ali zaista. Razmišljala sam da li uopšte da poručujem kupaće kostime jer koji god da poručim onlajn jedan od delova mi ne odgovara, međutim namerno sam uzela ovaj koji se sam podešava da bi mi odgovarao i nisam se pokajala. Gornji deo sami vezujete napred u vidu mašne ili čvora i tako možete podesiti da vam bude taman, dok je donji deo ukrašen sa po tri kikice sa obe strane i to mi se mnogo dopada. Umalo da zaboravim da napomenem da se u gornjem delu u samoj postavi, unutar "korpica" nalaze dva jastučića kako bi vam pružili dodatnu potporu, ali ne daju push-up efekat. Naručila sam već pomenuti kupaći u M veličini i aposolutno se nisam pokajala jer mi oba dela savršeno pristaju. Ovo je idealan kupaći kostim za one devojke koje muku muče sa tim da im je donji deo uzak, a gornji preširok zbog disproporcije, ali je isto tako i odličan za one devojke koje su srazmerne odnosno imaju oblik tela zvani "peščani sat". Jedino želim da napomenem da ukoliko ne volite da vam zadnjica bude malo više otkrivena ovo nije kupaći za vas, ali svakako mislila sam da i ja to ne volim dok nisam probala ovaj bikini jer zaista savršeno prijanja uz moju figuru. Materijal od kojeg je napravljen je prevazišao sva moja očekivanja i zaista je odnos cene i kvaliteta na zavidnom nivou. Moja iskrena preporuka! 

Za više informacija kliknite OVDE!




Sledeći kupaći kostim koji sam poručila je ujedno i poslednji i vodila sam se istim razmišljanjem. Htela sam da pronađem gornji deo koji sama mogu da podesim zato što mi je obično gornji deo širok jer poručim bikini u jednoj većoj veličini da bi mi odgovarao donji deo. Kao što vidite, ovaj kupaći je bordo odnosno boje vina i boja je zaista prelepa i savršeno pristaje uz bilo koji ten. Sam kroj je fantastičan i dizajn mi se jako dopada jer je jednostavan, a opet se ističe od drugih zbog detalja. Gornji deo se zakačinje pozadi uz pomoć šnale zlatne boje, a brtele se mogu podesiti po vašoj želji. Takođe, napred postoji izrezani deo kroz koji se provuče delić materijala i tako možete po želji zavezati mašnicu ili čvor kao ja, a i ne morate jer delić dolazi odvojeno od samog gornjeg dela koji uzgred sadrži i postavu u vidu jastučića koji se nalaze unutar "korpica", ali ne daje push-up efekat. Donji deo je nešto drugačiji jer daje mogućnost da se kupaći nosi na nekoliko načina: klasično - odnosno da pojas stoji najširem delu kukova i visoko-strukirano - da pojas stoji u predelu struka u zavisnosti od toga šta vam bolje pristaje. Donji deo, za razliku od prethodnog kupaćeg kostima, više pokriva zadnjicu pa ako želite takav kupaći kostim ovaj je idealan za vas. Ne sadrži mnogo aplikacija pa je super za sunčanje jer vam neće ostati one čudne linije po telu različitih oblika zbog kroja drugih kupaćih kostima. Materijal je takođe za pohvalu, i pored toga što sam bikini poručila u M veličini, savršeno mi pristaje. Iskrena preporuka!

Za više informacija kliknite OVDE!
*Kupaći opisan i prikazan iznad više nije dostupan u bordo boji, ali na linku koji sam vam ostavila iznad ga možete pronaći u bebi roze i boji senfa.




Sledeći odevni predmet koji sam poručila je ovaj komplet u S veličini koji se sastoji od crnog topa koji je ukrašen karnerima i može se nositi na dva načina: sa brtelama kao na fotografiji iznad ili "off the shoulder" tako što se brtele spuste na nadlaktice, ali i ovog prelepog šorca sa crno-belim prugama koji sadrži dodatna dva dela materijala koji se vezuju napred u mašnu ili čvor (po vašoj želji). Top je napravljen od drugačijeg materijala nego šorc i mislila sam da mi neće biti komotno dok ga nosim, ali zapravo je veoma udoban i može se nositi uz bilo šta, a posebno lepo izgleda uz šorc sa kojim čini komplet. Zakopčava se sa strane u vidu rajsferšlusa. Šorc, sa druge strane, je napravljen od malo kvalitetnijeg materijala i zaista je veoma komotan za nošenje. Dizajn mi se izuzetno dopada i savršeno mi pristaje a može se ukombinovati uz mnogo drugih majici. Sve u svemu ovo je zaista odličan komplet i može se nositi na više načina. Takođe, pogodan je i za svakodnevno korišćenje ali je i elegantan pa se može nositi i na neke proslave i slične događaje. Još jedan predmet sa kojim sam i te kako zadovoljna.

Za više informacija kliknite OVDE!



 *Pre svega, izvinjavam se na drugačijoj pozadini na kojoj sam fotografisala beli top, ali ne bi došao do izražaja na beloj pozadini koju sam koristila da bih fotkala prethodne predmete iz ovog haul-a.

Poručila sam ovaj top jer sam želela da posedujem nešto što se ovako zavezuje oko struka i čiji izrez sami možete da podesite kako vam odgovara. Ovo je onaj čuveni "wrap-up" top koji je spojen pozadi a napred odvojen i koji sami preklopite kako želite i vežete gde želite i kako želite (napred ili pozadi, u vidu mašne ili čvora). Malčice je providan, ali je napravljen od izuzetno prijatnog materijala koji je idealan za ove, vruće, letnje dane. Dopada mi se kroj i top se lako može ukombinovati sa bilo kojim odevnim predmetom zbog bele boje. Poručila sam ga u S veličini i savršeno mi pristaje. Da li se vama dopada?

Za više informacija kliknite OVDE!

- Poprilično sam zadovoljna sa celokupnom porudžbinom i mislim da mi je od svih porudžbina sa već pomenutog sajta ova omiljena. Poručila sam ove stvarčice početkom juna i prvi paket sa prva tri predmeta mi je stigao sredinom proteklog meseca (znači za neke dve nedelje), dok mi je drugi paket stigao nedelju dana posle toga. Prezadovoljna sam i sa cenama i sa kvalitetom predmeta i sa brzinom dostave.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Divan post Milice! Sve ti odlicno stoji.❤
    Ako želiš možeš mi uzvratiti follow i pogledaj dva poslednja posta!❤
    Sara Pokorni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala, draga! Već te pratim, ali pogledaću postove. ♡

      Delete
  2. Ne znam šta bih pre izabrala da mi se najviše dopada.
    Sve si pogodila, sve ti odlično stoji!♥
    Što se tiče veličina za kupaći, meni se najčešće desi da mi je donji dio malen dok mi gorinj u većini slučajeva odgovara.
    Sjajan post Micika!♥

    http://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, draga! Onda poručuj ovakve gornje delove koji se mogu podesiti kako bi ti odgovarala oba dela. ♡

      Delete
  3. Mnogo mi se dopada ova porudžbina, jedna od boljih koje sam vidjela kod tebe. Moram da pohvalim i tvoj izgled, jer zaista je odličan, a tebi sve stvari pristaju savršeno ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
  4. Predivne stvarčice i odlično ti stoje. Najviše mi se dopadaju bikini i šorts. :)

    ReplyDelete
  5. Prvo,ti si zaista zgodna,tako da ti svee jakoo lijepo stoji! 😉
    Najvise mi se dopada prvi kupaci i komplet. 😉

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Haul je super i sve mi se jako dopada.Definitivno imas stila sto se tice oblacenja i dopada mi se tvoj ukus.<3

    sweet-dreams-14.blogspot.com - zapratila sam te,ako zelis uzvrati<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, drago mi je da ti se dopada moj izbor! ♡

      Delete
  7. Sve mi se dopada, ali komplet koji se sastoji od crnog topa i šorca na pruge mi je definitivno najbolji. Divna porudžbina! ��

    jasminadimitri.blogspot.rs | youtube.com/jasminadix

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada moja porudžbina! ♡ Ljubim te :***

      Delete
  8. Sjajno ti sve stoji, pogotovo prvi kupaći! Imaš sjajnu građu tako da ti sve odlično stoji - budi srećna zbog toga :D

    Novi post | Nova SOS rubrika | Instagram

    ReplyDelete
  9. Ta crno-Bela kombinacija mi se mnoogooo dopada, savrseno ti stoji uz figuru :). Zaful ima divne kupace, odabrala si lepe. Predivne fotke kao I uvek Mici :D
    https://50nijansiroze.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. i love all:D follow:) hope U follow back:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!