NEW IN: Makeup & Beauty Products | Haul



Pre godinu i nešto dana Jovanka poznatija kao @smizletina je na Instagramu organizovala darivanje u kojem sam osvojila divne poklončiće koje ću vam predstaviti u nastavku posta. Planirala sam da objavim ovaj post još proteklog leta, ali nekako su se fotografije zagubile, a ne volim da fotografišem proizvode naknadno kada ih već isprobam i kada se vidi da su korišćeni, pa sam se jednostavno pomirila sa činjenicom da ne mogu da objavim pomenuti post. Međutim nedavno sam u telefonu igrom slučaja pronašla te iste fotografije i zato vam danas donosim mini haul koji sačinjavaju proizvodi preparativne i dekorativne kozmetike. Btw. Hvala još jednom Jovanki na divnim poklonima!

Well, let's go...


Dakle, dobila sam China Glaze lak za nokte u nijansi Spring In My Step, City Color Strobing paletu od tri hajlajtera (nijanse: gold, opal i champagne), City Color Shimmer senku za oči u nijansi Breezy, Aura Divine Eyes senku za oči u nijansi br 75 - Chilli Chocolate, tri uzoraka Skinnergy losiona za telo (2x losion za telo sa gođi bobicama i 1 uzorak losiona sa ličijem) brenda Bioten, Deborah Absolute Lasting 2 u 1 tečni ruž u nijansi br. 07 (mat i glossy završnica), uzorak Make Up Forever maskare i So Dolly Aura power veštačke trepavice u broju 13.


Oduvek sam htela da posedujem lak brenda China Glaze ali me je odvlačila cena koja je malo veća u odnosnu na onu koju želim da dam za lak za nokte. Dakle, dobila sam lak u nijansi Spring In My Step koja nije moja omiljena boja jer generalno ne volim roze boju. Nažalost ne dopada mi se tekstura ovog laka jer je dosta tečna i lak je providan kada se namaže u samu jednom sloju. Međutim primećujem kvalitet o kojem svi govore jer je lak zaista postojan i traje na noktima danima. Sve u svemu sasvim solidan lak.



Sledeći proizvod je moj favorit godine, života! Prosto obožavam ovu paletu hajlajtera i nema ko me nije pitao koji hajlajter koristim jer su sva tri izuzetno intenzivna i veoma pigmentovana. Sporo se troše, ne truse se, imaju predivnu teksturu, praškasti su ali pod prstima postaju kremasti i savršeno izgledaju na koži. Hajlajteri se nalaze u paleti koja se naziva Strobing Palette, a brenda je City Color. Najčešće koristim nijansu Gold i posle godinu dana intenzivnog korišćenja i dalje ga nisam potrošila. Zaista vrhunska paleta koja vredi mnogo više od 10 evra, koliko otprilike košta.



Sledeća dva proizvoda su senke za oči. Prva senka koju sam dobila je takođe brenda City Color i ona je u nijansi Breezy koja je jedna prelepa plava šimerasta nijansa. Pigmentacija je toliko intenzivna da ne možete ni da zamislite. Nikad nisam svočovala nijednu senku koja je ovoliko pigmentovana i čija tekstura mi se ovoliko dopada jer je ista kao kod hajlajtera (praškasta kada se nanese četkicom, a kremasta pod prstima). Zaista sam oduševljena sa ovom senkom, a košta oko 400 dinara. Sledeća senka je brenda Aura i u pitanju je Divine Eyes kolekcija. Kao što vidite ovo je basic braon blago šimerasta senka (nijansa br. 75 - Chilli Chocolate) koja je odlična za smokey eyes Makeup look-ove i zaista je savršene teksture, sporo se troši, ne trusi se, lepo se blenda i veoma je pigmentovana i postojana, baš kao i prethodno opisana senka. Imate moju preporuku!


Sledeći proizvodi su zapravo uzorci Biotenovih losiona za telo sa gođi bobicom i ličijem. Oba sam isprobala i zaista su mi pružili potrebnu hidrataciju, imaju savršeno teksturu i božanstveno mirišu ali su mi oba izazvala iritaciju jer imam izuzetno osetljivu kožu. Ali ipak, to je do mene, možda će vama odgovarati.



Zatim, dobila sam i Deborah Absolute Lasting 2 u 1 tečni ruž sa kojim sam, malo je reći, prezadovoljna! Dakle, sa jedne strane dobijate tečni mat ruž u nijansi br. 07 (koja je nešto između crvene i ljubičaste boje, rekla bih ciklama), a sa druge strane sjaj koji je potpuno providan i koji služi kao top coat. Možete namazati ovaj sjaj i uživati u potpunoj mat završnici koja traje satima i koja se ne skida ni prilikom jela ni prilikom pića t.j. ne razmazuje se, a sam ruž je izuzetno prijatan na usnama i ne isušuje ih, a i možete namazati ovaj tečni mat ruž i sačekati da se osuši a nakon toga naneti i providan sjaj ukoliko želite glossy efekat i čak i tada se ruž neće ni malo razmati što je mene oduševilo zaista. Imate moju iskrenu preporuku!


Pretposlednji proizvod koji sa dobila je uzorak Make Up Forever Excessive Lash maskare. Ovo pakovanje je skroz mini i preslatko je, a i veoma je praktično jer može stati u bilo koju torbicu pa mi je ova maskara odlično poslužila kada hoću da popravim šminku i dodam još malo iste bilo gde. Maskara je zaista fantastična! Savršeno razdvaja trepavice, daje im volumen i produžuje ih, suši se veoma brzo i ne razmazuje se i veoma je postojana.


Poslednji proizvod koji sam dobila su Aura veštačke trepavice u broju 13 iz kolekcije So Dolly. Trepavice nisam još uvek isprobala jer ih čuvam za neku posebnu priliku ali su zaista prelepe i čine mi se izuzetno kvalitetnim. Ono što mi se dopada je što kad ih izvučete iz pakovanja na unutrašnjoj strani kartonske kutije imate i objašnjenje kako da ih stavite što je odlično za sve početnike.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Proizvodi mi djeluju super i jako kvalitetno,pogotovo hajlajter i ruz.<3
    Sve u svemu,super post. :)

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post je na blogu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopadaju! Hvala ti, draga! ♥

      Delete
  2. Super post! Bas mi se dopadaju stvari,pogotovo paleta hajlajtera. 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopadaju, i meni je paleta hajlajtera najomiljenija od svih Makeup proizvoda koje posedujem! Hvala ti, draga! ♥

      Delete
  3. Veoma mi je drago što si pronašla fotografije, jer je ovo sjajan post. Dopadaju mi se svi proizvodi iz ovog haula, a posebno mi se dopadaju senke za oči.

    Novi post je na mom blogu. Pogledaj ako imaš vremena: Prelistavanje Hej! Magazina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala, draga! Baš mi je drago da ti se dopadaju proizvodi. ♥

      Delete
  4. Thank you, dear! Greetings from Serbia. ♥

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!