Recenzija ELIXIR Calais mat ruža | Kozmetika&Parfemi



Pre nekoliko dana sam vam recenzirala Ingridov Dr. Make-Up tečni puder, a u nastavku ovog posta ću vam recenzirati mat ruž u nijansi M53 - Caput Mortuum brenda Elixir koji je takođe poručen sa sajta Kozmetika&Parfemi.

Well, let's go...


Opis proizvoda sa sajta (reči proizvođača):
"Ukoliko želite neodoljive i atraktivne mat usne u vašoj omiljenoj, intenzivnoj nijansi, isprobajte super dugotrajni mat ruž ELIXIR."


Moje mišljenje:
Ovo je prvi put da sam poručila nešto sa već pomenutog sajta i da sam u potpunosti razočarana sa proizvodom koji sam dobila. Pre nego što pređem na to zašto sam stekla takvo mišljenje želim da napomenem da mi se pored svega dopada sama nijansa, ali da postoji mnogo mana koje čine ovaj proizvod maltene neupotrebljivim odnosno nemogućim za korišćenje. Pre svega, pakovanje je totalno nepraktično i ne dopada mi se oblik samog ruža jer je veoma teško da ga precizno nanesete na usne, a nijansa zaista zahteva preciznost jer je veoma intenzivna. Dakle, pigmentacija je odličan i mat efekat je sasvim solidan (ima mat završnicu ali ne suši se kao tečni mat ruževi), postojanost je takođe za pohvalu, ali čim sam prvi put pokušala da nanesem ruž na usne on je ispao iz pakovanja i polomio se što me je zaista obeshrabrilo. Iako je ovaj proizvod bez parabena i izuzetno je povoljan mislim da bi trebalo da ga preskočite jer sumnjam da ćete biti zadovoljni njime s obzirom na to kakvi su nedostaci u pitanju. Proizvod ima potencijala, ali je loša sama realizacija.

Za više informacija kliknite OVDE!

Svoč možete pogledati na fotografiji ispod:


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Jako mi se dopada nijansa, iskreno! Daljna recenzija je za plakat haha! Mislim, tko voli da se uništi šminka i to baš neki lijepi ruž uff! Super, iskrena recenzja! Odličan post!

    Life is good ♥-> http://teenorchild.blogspot.com/2018/07/life-is-good.html
    How to get fit and healthy ♥-> http://teenorchild.blogspot.com/2018/07/how-to-get-fit-and-healthy-lifestyle.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je nijansa prelepa, ali nažalost tako je kako je sa svim ostalim manama ovog ruža. Svakako, hvala ti draga! ♥

      Delete
  2. Zao mi je sto je ruz ispao tako bezveze,a nijansa je zaista jaako lijepa.

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. This shade looks so pretty :) I have never heard about this brand before

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm glad that you like it. It's great brand, but I not recommend this lipstick because I'm not satisfied with it. :/ ♥

      Delete
  4. Inace se ne sminkam,ali ovaj ruz definitivno ne bih kupila prvenstveno zbog oblika,a i zbog pakovanja.Ali je zato nijansa super i jako mi se dopada.Super recenzija.Dopada mi se sto si iskreno iznijela svoje misljenje.<3

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post je na blogu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nažalost, i ja sam se pokajala i to sam iznela u recenziji, ali nijansa je zaista jako lepa. Izgleda da je pakovanje uništilo "kompletnu sliku" ruža. Hvala ti, draga! ♥

      Delete
  5. Nisam probala ovaj ruž, inače ga ne bih kupila zbog nijanse. Mislim dobra je boja, ali meni baš ne stoji takva nijansa (imam sličan sjaj). Međutim, posle ovakve recenzije, tek ga ne bih kupila. Hvala ti na recenziji. :)

    Ako želiš, pogledaj moj novi post https://andjelina-svastara.blogspot.com/2018/07/bk2018-6-dan-povorka-3-obavestenje.html :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razumem u potpunosti, ni meni ne stoje određene nijanse što je normalno. Nema na čemu, uvek računaj na to da ću biti iskrena kao u ovoj recenziji. ♥

      www.iammilitza.com

      Delete
  6. Thank you, dear! I'll follow you back right away. ♥

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!