Recenzija INGRID Dr. Make-Up tečnog pudera | Kozmetika&Parfemi



Pre nekoliko meseci su mi na adresu stigli razni proizvodi koji pripadaju kategorijama dekorativne i preparativne kozmetike, a ukoliko želite da pogledate taj Haul kliknite ovde. Pošto sam konačno isprobala sve tamo navedene proizvode odlučila sam da počnem sa recenzijama istih i od sada pa nadalje ćete na svakih par dana čitati po jednu recenziju pomenutih proizvoda koje možete pronaći na sajtu Kozmetika&Parfemi.

Well, let's go...


Opis proizvoda sa sajta (reči proizvođača):
"Ovo je tečni puder koji vam pruža sve što ste želeli. Isprobajte INGRID Dr Make-Up i dopustite da vas oduševi svojim efektima."


Moje mišljenje:
Pošto sam ugledala novitet na njihovom sajtu nisam mogla da odolim a da ga ne isprobam. Pre svega mi se dopada samo pakovanje jer izgleda izuzetno luksuzno. Bočica je staklena i poprilično je teška, puder se dozira na pumpicu koja je sofisticirane, crne boje i zatvara se uz pomoć plastičnog poklopca. U bočici se nalazi 30ml tečnog pudera što je standardna količina. Što se tiče samog pudera i onoga što on obećava, u pitanju je proizvod koji je više pogodan za osobe sa starijom kožom, međutim takođe ga mogu koristiti i mlađe osobe bez ikakve neželjene reakcije. On sadrži hijaluronsku kiselinu i UV filter i obećava da će popuniti pore i bore, dati koži zdrav i sjajan izgled, ublažiti znakove starenja i da će čak zategnuti kožu kako bi joj omogućio mlađi izgled. Prvo sam ja isprobala puder i jedino što ga je razlikovalo od drugih je nešto gušća i kremastija tekstura, ali i pokrivna moć koja je izuzetno visoka. Jedino što mi je zasmetalo je što se brzo suši i dosta oksidira pa morate brzo raditi sa njim kako biste ga ravnomerno naneli na celo područje. Nakon što sam ga ja isprobala na svojoj koži, isprobala sam ga i na koži svoje bake i mogu vam reći da jeste dobro odradio ono što je obećao, ali ne u tolikoj meri u kojoj sam očekivala. Jeste popunio pore i bore, ali su one i dalje bile vidljive i nije ublažio znake starenja već ih je dodatno istakao. Ali, opet je izgledao bolje od mnogih pudera koje sam ranije koristila na baki kako bih je šminkala za neke posebne prilike tako da smo obe donekle zadovoljne. Nije najbolji puder koji čini kožu da izgleda podmlađenom, ali svakako nije daleko od toga. Odnos cene i kvaliteta je zaista za pohvalu. Međutim, ako bih opet poručivala ovaj puder uzela bih ga u 2 nijanse svetlijoj varijanti jer dosta oksidira. Sve u svemu, prosečan ali sasvim solidan proizvod.

Za više informacija kliknite OVDE (trenutno je na sniženju)!

Svoč možete pogledati na fotografiji ispod:


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Divna recenzija draga , sve je jako detaljno opisano i objašnjeno❤

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
  2. Super recenzija. Svidja mi se sto sve uvijek detaljno predstavis i kazes iskreno sta mislis o nekom proizvodu.

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Jako detaljan opis,jako mi se svidja tvoja recenzija!

    Novi post:

    http://sweet16blackpoetry.blogspot.com/2018/07/the-zulu-palette-by-juvias-place.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala, drago mi je da ti se dopada! ♥

      Delete
  4. Baš tražim neke nove proizvode za korišćenje pa se zaista radujem svim budućim recenzijama, pogotovo ako budu ovako super napisane! ❤️

    jasminadimitri.blogspot.rs | youtube.com/jasminadix

    ReplyDelete
  5. Sjajan post, draga moja. Veoma detaljno si opisala ovaj proizvod, što je jedan veliki plus jer zaista dobijamo neko mišljenje o njemu.

    Novi post je na mom blogu. Pogledaj ako imaš vremena: Adda's Life

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!