Recenzija nove kolekcije brenda Mr. Black | 24K GOLD



Sigurna sam da ste već čuli za brend Mr. Black koji je za kratko vreme osvojio sve naše simpatije. Poznati su po svom pilingu za telo ali i crnoj maski, međutim iznenađenjima nema kraja jer su upravo lansirali novu kolekciju kozmetike pod nazivom "24K Gold".

Pre nešto više od mesec dana me je poštar obradovao paketom gde su bila upakovana dva proizvoda koji čine njihovu novu kolekciju. Testirala sam proizvode, stekla sam utiske i u nastavku posta ću vam preneti svoje mišljenje, ali ću vas i upoznati sa već pomenutim proizvodima.

Ovako izgleda kolekcija:







Opis proizvoda sa sajta (reči proizvođača):
"Inovativna 24K Gold Anti-Aging maska za lice u formi hidrogela sastoji se od prirodnih sastojaka čistog zlata, kolagena i jedinjenja koja hidriraju kožu i pružaju vam mladalački i blistav izgled. Ovaj luksuzni prirodni tretman koristi se u SPA centrima širom sveta. Formulisana od prirodnih sastojka, podstiče snagu čistog zlata i njegovo lekovito dejstvo na kožu.
Jedinstveni hydrogel sastav zlatne maske obuhvata naprednu formulu sa hidratantnim i regenerativnim dejstvom, osmišljenu da podstiče prirodni proces obnavljanja kože, za anti-aging efekat, teksturu i sjaj. Maska stimuliše regeneraciju kože na ćelijskom nivou, učestvuje u borbi protiv slobodnih radikala, stabilizuje imunitet kože, poboljšava elastičnost i na taj način sprečava prevremeno starenje kože. Efektivni sastojci uključujući bioaktivni kolagen efikasno zatežu kožu i ujednačavaju ten. Preporučuje se za sve tipove kože, posebno za umornu i dehidriranu kožu. Dobra je podloga pre nanošenja šminke. Za najbolji efekat anti-aging tretmana, koristite je u kombinaciji sa vašim omiljenim Mr.Black 24K Gold serumom."

Uputstvo upotrebe:
- Na čistu i suvu kožu (potrebno je da se umijete ili da nanesete neki blagi tonik i zatim da osušite kožu peškirom ili da pustite da koža upije tonik), izvaditi proizvod iz pakovanja i naneti masku na lice izbegavajući predeo oko očiju i usta. Masku je potrebno držati na licu od 20-40 minuta i zatim je ukloniti, a nakon toga blagim tapkanjem dlanovima pomoći koži da upije ostatak tečnosti koji su ostali nakon što ste skinuli masku. Ne ispirati!

Moje mišljenje:
- Odmah ću vam reći da iako je ovo Anti-Aging maska odnosno preparat koji pomaže u borbi protiv starenja to ne znači da je ne mogu koristiti mlade osobe. Već naprotiv, ova maska je takođe pogodna i za osobe čija koža još uvek ne pokazuje znake starenja kao preventivna mera kako do tih znakova ne bi došlo prevremeno. Maska obećava efekat zatezanja, ublažavanje znakova starosti odnosno bora nakon višekratnog korišćenja, pružanje dodatne hidratacije, poboljšavanje elastičnosti kože i zdrav izgled kože. Ja sam obe maske isprobala i držala ih na licu oko pola sata, primetila sam da maska posle nekog vremena počinje da pecka na nekim mestima gde je koža tanja (poput kože koja se nalazi blizu očiju) ali to nije nešto što je zabrinjavajuće i vrlo je normalno kod maski ovog tipa. Takođe, zaista sam primetila efekat zatezanja, pogotovo kada koža počinje da upija proizvod. Kada se maska skine koža zaista ostaje mekana, glatka i hidrirana, ali i pomalo lepljiva. No, taj osećaj nestaje posle par minuta kada koža upije sav ostatak proizvoda. Mogu vam reći da je ovaj proizvod sjajan i kao podloga za šminku, i iako me nije oborila s nogu sa svojim efektom, mislim da je ipak vredna da je isprobate jer je izuzetno povoljna. Što se tiče anti-aging efekta, ne mogu da potvrdim da li zaista umanjuje bore, ali svakako čini da koža izgleda zdravije i negovanije pa samim tim i podmlađeno. Umalo da zaboravim da spomenem i samo pakovanje koje me je zaista oborilo s nogu i koja je odlično urađeno jer je maska u potpunosti zaštićena od oštećenja i savijanja koje može dovesti do toga da se maska pocepa, tako da je to još jedan razlog zbog kojeg vam preporučujem ovu masku! P.S. Pakovanje sadrži 60g proizvoda.

Za više informacija kliknite OVDE!
- Masku možete poručiti preko njihovog sajta ili je možete kupiti u svim dm i Lilly drogerijama!





Opis proizvoda sa sajta (reči proizvođača):
"Mr. Black 24K Gold Anti-Aging Serum je luksuzni tretman za negu, koji sprečava starenje kože i daje joj mladalački, glatki i sjajni izgled. Formula sa 24K zlatom potiče još iz vremena Kleopatre, te ga kao i Kleopatra možete koristi i Vi kao sredstvo za smanjenje bora i poboljšavanje elastičnosti i čvrstoće kože. Ovaj serum koji u svom sastavu ima čisto 24 karatno zlato čisti i hidrira kožu i smanjuje znakove starenja. Preporučuje se upotreba na svim tipovima kože. 24k Gold Anti-Aging serum za lice je formulisan za dehidriranu kožu umornog izgleda. Jedinstveni hydrogel sastav zlatnog seruma obuhvata naprednu formulu sa hidratantnim i regenerativnim dejstvom, osmišljenu da podstiče prirodni proces obnavljanja kože, za anti-aging efekat, teksturu i sjaj. Za najbolji efekat anti-aging tretmana, koristite je u kombinaciji sa vašim omiljenom Mr. Black 24K Gold maskom."

Uputstvo za upotrebu:
- Na čistu i suvu kožu pipetom naneti nekoliko kapi proizvoda na kožu lica i dekoltea i kružnim pokretima prstiju umasirati proizvod u kožu, a za bolje upijanje i blago tapkati dlanovima po koži. Za bolji efekat preporučuje se korišćenje posle 24K Gold Anti-Aging maske za lice.

Moje mišljenje:
- Pre svega mi se izuzetno dopada pakovanje u kojem se nalazi proizvod jer je zaista prelepo, izgleda luksuzno i veoma je praktično jer se preparat dozira uz pomoć pipete. Kao što sam već napisala, potrebno je samo nekoliko kapi proizvoda tako da se on izuzetno sporo troši, a u bočici se nalazi čak 30ml proizvoda. Tekstura je veoma gelasta, serum je providan ali sadrži sitne čestice pravog zlata koje utrljavanjem u kožu nestaje ali daje dodatni sjaj koži koji čini da ona izgleda negovano. Ovo je zaista odličan serum koji ima sličan efekat kao maska, ali pruža dodatnu hidrataciju koja je evidentna već nakon prvog korišćenja. Koristim ga svakodnevno i jedva prepoznajem svoju kožu jer zaista izgleda dosta odmornije i negovanije. Iskreno vam ga preporučujem i mislim da bi trebalo da ga nabavite bez obzira koliko godina imate jer je izuzetno delotvoran. Opet, ne mogu da potvrdim da li zaista umanjuje bore, ali činjenica je da zbog svojih efekata čini kožu da izgleda mladoliko. Imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!
- Masku možete poručiti preko njihovog sajta ili je možete kupiti u svim dm i Lilly drogerijama!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Mnogo volim tvoje recenzije jer su zaista detaljne i pune korisnih informacija što je za svaku pohvalu. Takođe, ove dvije stvarčice mi se jako dopadaju ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti na divnom komentaru, drago mi je da ti se dopadaju proizvodi! ♡

      Delete
  2. Super post! Bas mi se svidjaju proizvodi! 😃 Kao i uvjek odlicna i detaljna recenzija! 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Odlična recenzija kao i uvek. ❤️ Inače, videla sam ove proizvode na instagramu i odmah su mi se dopali tako da imam baš veliku želju da ih isprobam. :)

    jasminadimitri.blogspot.rs | youtube.com/jasminadix

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala, draga! Iskreno se nadam da ćeš imati priliku da ih isprobaš, odlični su! ♡

      Delete
  4. Predivan post! Nisam nikada prije čula za ovaj brend, ali ova maska i serum mi se jako sviđaju s obzirom da mnogi hvale "gold" maske za lice i njihove čudotvorne moći. Hvala na informacijama i recenziji!

    http://www.exclusivebeautydiary.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Preporučujem ti da isprobaš nešto njihovog brenda jer su im proizvodi stvarno inovativni i odličnog kvaliteta, nećeš se pokajati. Nema na čemu, draga! ♡

      Delete
  5. They looks very exclusive: D Regards:*

    ReplyDelete
  6. Odlična recenzija. Nisam probala njihove proizvode, ali imam u planu. :) :*


    www.minnieart.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, draga! Nećeš se pokajati ukoliko ih isprobaš. :*

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!