Sexy & Comfortable Underwear | Yoins Haul



Sada, kada je školska godina konačno završena mogu u potpunosti da se posvetim blogu pa možete svakog dana očekivati po jedan post. Odlučila sam da budem aktivnija jer se zaista može reći da sam potpuno zapostavila blog u poslednjih nekoliko nedelja, što zbog školskih obaveza, što zbog manjka inspiracije ali sada se vraćam sa mnoštvo isplaniranih postova koji će vam, nadam se, biti interesantni za čitanje.

Btw. Nevezano za ovaj post, nedavno sam naručila nove sandale pa sam odlučila da prodam one koje sam nosila par puta samo u svrhe fotkanja i koje su zaista kao nove. Za više informacija kliknite OVDE. Pa ukoliko želite da izbegnete carinu, troškove internacionalne poštarine, poručivanje onlajn iz inostranstva, možete kupiti pomenute sandale po skoro troduplo nižoj ceni od plaćene. :)

Što se tiče ovog posta, odlučila sam da vam predstavim veš koji sam poručila sa sajta Yoins. To mi je bio pvi put da poručujem tako nešto onlajn i zato želim da vam prenesem svoje utiske koji su mahom pozitivni.

Well, let's go...





Nisam znala kako da prevedem bralette ali to zaista jeste pravi naziv ovog odevnog komada. Naime, to je top koji po svemu sudeći ima kroj brusa, ali ne sadrži žice, potporu u vidu push up-a niti korpice odnosno sačinjen je od providne čiške i on elastičnih tračica, a zakačinje se pomoću metalne šnale koja se nalazi napred i podseća na onu pomoću koje se zakopčava većina kupaćih kostima. Meni se mnogo dopada i jako lepo pristaje, veoma je komotan za nošenje i daje tu neku seksi notu koja se meni izuzetno dopada jer je suptilna t.j. nije seksi na vulgaran način. Ovakvi komadi veša su izuzetno popularni u poslednje vreme i zato imate moju iskrenu preporuku jer se nećete pokajati ako poručite baš ovaj "brus".

Za više informacija kliknite OVDE!





Drugi i ujedno poslednji deo porudžbine je ova pidžama koja se sastoji od majice i šorca koji su izrađeni od materijala koji podseća na svilu a zapravo je poliester sudeći po deskripciji na sajtu. Oba dela su ukrašena sa čipkanim detaljima koji ovom setu pružaju dozu elegancije i seksi notu. Meni se mnogo dopada, ali pored svojih vrlina ima i mane. Naime, poručila sam set u S veličini i donji deo mi je taman, dok je gornji čudno krojem pa mi ne ističe struk i zateže se oko bokova odnosno mislim da je za nijansu predugačak u odnosu na šorc pa jedino lepo izgleda kada se upaše. Međutim, povrh svega toga veoma je komotan i prijatan za nošenje. Ali opet, za njegovu cenu mislim da možete pronaći nešto što je za nijansu boljeg kroja i napravljeno od kvalitetnijeg materijala.

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Prelijepe stvari. Radujem se tvojim cescim postovima 😃

    Kolekcija nakita: PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Divan post draga! Odjeca je stvarno prelijepa
    Drago mi je sto si bila iskrena u recenziji. :)♥
    Zapratila sam te! ♥
    My blog
    New post

    ReplyDelete
  3. Odjeća mi je predivna, odlično si napisala ovaj post!
    Evo zapratila sam te, pa ako bi ti isto mogla učiniti na mom blogu, i pogledati moj novi post.
    http://ordinarygirlblog1.blogspot.com/2018/07/upoznavanje.html
    Hvala!

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!