Shoe & Bag Haul | AMICLUBWEAR



Ukoliko redovno pratite moj blog onda znate da rado poručujem sa sajta AMICLUBWEAR, ali isto tako ste verovatno primetili da sa već pomenutog sajta najčešće naručujem obuću. Razlog tome je jer im je obuća izuzetno povoljna a prevazilazi svu ostalu obuću koju sam poručila sa drugih kineskih sajtova po kvalitetu. Takođe, rado poručujem i torbice iz istih razloga i zato je ovo baš takav Haul koji će sadržati predmete iz obe kategorije.

Well, let's go...









Oduvek sam htela da posedujem neke obične crne baletanke bez ikakvih aplikacija. Iako ne volim lakovani tip obuće već onaj sa mat završnicom ove su jedine bile dostupne u mojoj veličini, a to je br. 37.5 ili 7 po američkim brojevima. Veoma su jeftine, a poprilično kvalitetne, jako su udobne i komotne za nošenje i lako se mogu ukombinovati uz bilo koji odevni predmet jer su jednostavne. Takođe, poseduju tu elegantnu notu pa ukoliko ne volite da nosite štikle mislim da bi ove baletanke bile odlične i uz bilo koju vrstu odeće koja je pogodna za proslave i slična dešavanja. Imate moju preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!



Pošto mi se moja jedina crna torbica ovog tipa nedavno pokidala htela sam da poručim još koju u toj boji i nisam se pokajala. Torbica koju vidite na fotografijama iznad je prosto oličenje savršenosti. Izuzetno je jednostavna, ali opet poseduje ovu alku srebrni boje koja je izdvaja od drugih. Zatvara se pomoću klasičnog metalnog dugmeta, ali se glavna i jedina pregrada otkopčava i na rajsferšlus što je zaista super jer onda ne morate brinuti da će vam nešto ispasti iz torbice i slično. Još jedan predmet sa kojim sam i te kako zadovoljna.

Za više informacija kliknite OVDE!



Sledeći predmet koji sam poručila je još jedna torbica koja je po materijalu od kojeg je izrađena potpuno identična prethodnoj, ali je napred ukrašena geometrijskim detaljima odnosno različitim oblicima trouglova. Zatvara se na isti način i takođe sadrži rajsferšlus koji zatvara glavnu i jedinu pregradu. Još jedna preporuka!

Za više informacija kliknite OVDE!







Poslednji, ali ne manje važni, predmet koji sačinjava ovu porudžbinu su ove predivne crne sandale sa niskom štiklom (čija je visina oko 5cm). Takođe su poručene u broju 37.5 odnosno 7 (po američkim veličina). Savršeno mi prijanjaju uz stopalo, veoma su stabilne i udobne i sadrže kajšić koji je podesiv po vašoj želji. Zaista su me oborile s nogu što se tiče kvaliteta i dopada mi se što su jednostavne, a opet se nekako ističu i lako se mogu ukombinovati uz bilo koji odevni predmet, a zbog svoje elegantne note su idealne i za posebne prilike. Svakom outfitu će dati tu neku posebnu čar što je nešto što želite od svakog para obuće. Iskrena preporuka!

Za više informacija kliknite OVDE!

 Da li vam se dopada moj odabir?

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Prelijepe stvari,najvise mi se dopadaju sandale. 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala, drago mi je da ti se dopadaju! I meni su one omiljene. ♡

      Delete
  2. Haul je jako divan. Dopadaju mi se i baletanke i štikle, a i obe torbice. Nisam poručivala sa ovog sajta mada sam sigurna da imaju baš kvalitetnu obuću, a i ostale stvarčice. Slike su odlične, svaka čast.

    Novi post je na mom blogu. Pogledaj ako imaš vremena: Adda's Life

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo draga, meni je ovo sajt sa kojeg najradije poručujem obuću baš zbog odnosa kvaliteta i cene. ♡

      Delete
  3. Ja kada sam saznala za taj sajt mislila sam da prodaju samo obuću jer su svi uglavnom naručivali samo nju. :D Divan izbor, inače. Prva torba i sandale su mi predivne iako ja ne volim baš otvorenu obuću. ❤️

    jasminadimitri.blogspot.rs | youtube.com/jasminadix

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam to primetila, ali to je baš zbog toga jer im je obuća baš kvalitetna, a nije skupa, i zaista imaju širok asortiman iste i nude ogroman izbor veličina odnosno brojeva. Hvala ti mnogo, draga! ♡

      Delete
  4. Vau! Nisam znala za jedan ovakav sajt na internetu, definitivno ću pogledati šta ima u ponudi. Ponekad kupovina obuće na internetu i ne može da bude loša odluka, zar ne? :D

    Novi #MyLife post | Nova SOS rubrika | Instagram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista vredi pogledati njihovu ponudu jer je jedan od boljih sajtova sa kojima sarađujem! Upravo tako! ♡

      Delete
  5. Sve je predivno! Jako mi se sviđa tvoj post.
    Btw, ako imaš vremena da pogledaš moj novi post.
    https://ordinarygirlblog1.blogspot.com/2018/07/5-stvari-koje-volim.html
    Hvala!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, draga! Naravno, pogledaću ga. ♡

      Delete
  6. Ajoj, divan hol, zaita! Ja se do sada nisam susrela s ovim sajtom, ali su im stvari zaista predivne, vidi se da su kvalitetne! Jako mi se dopada tvoj odabir! Divna recenzija Mico!

    Malefica

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, Sandra! Drago mi je da ti se dopada moj odabir. ♡

      Delete
  7. Preedivan haul draga moja! Torbica mi se definitivno najviše dopada a i obuća izgleda sjajno! ♥♥♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. I love the heel sandals and the bag the most.

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!