#BackToSchool Haul & Review | AMICLUBWEAR



Još samo nekoliko dana i poslednji put se vraćam u školske klupe srednje škole. Iskreno i te kako se radujem 4. godini i završetku ovog vida školovanja, ali još više sam uzbuđena zbog upisivanja fakulteta sledeće godine, no ovaj post nije o tome.

U nastavku ću vam predstaviti porudžbinu sa sajta Amiclubwear koja je baš u #BackToSchool duhu, a videćete i zašto. Paket je stigao za manje od 2 nedelje i sve je, kao i uvek, bilo vrhunski upakovano i zaštićeno od mogućih oštećenja.

Dakle, poručila sam:







Dakle, prvi predmet koji sam poručila su ove predivne dugačke crne čizme u rok fazonu. Po stilu veoma podsećaju na martinke koje ja inače obožavam, dosežu do ispod kolena, napred imaju mogućnost pertlanja pa samim tim mogu još više da se zategnu i da bolje prijanjaju nozi što je za svaku pohvalu jer nema svako isti obim nogu odnosno listova. Sa unutrašnje strane obe čizme se nalazi po funkcionalan rajsveršlus koji je zaista odlično urađen i veoma se lako zakopčava. Čizme su veoma kvalitetne i koža koja se nalazi sa spoljašnje strane izgleda kao prava iako nije, a sa unutrašnje strane su čizme blago postavljene tankim slojem mekog materijala koji pruža dodatnu udobnost. Ja sam ih naručila u američkom broju 7 što je kod nas 37.5 i to je inače broj koji nosim i savršeno mi odgovaraju odnosno veoma su komotne za nošenje. Imate moju iskrenu preporuku! Jedva čekam da ih nosim ove jeseni i zime.

Za više informacija kliknite OVDE!






Sledeći predmet koji sam poručila je ovaj preslatki rančić sa holo dezenom. Ako niste upućeni u to šta je holo, to je srebrna boja koja je premazana sa farbom koja pruža presijavanje duginih boja. Ovaj ranac je nešto što sam oduvek želela da posedujem i sad kada ga konačno imam malo je reći da ga obožavam, savršen je! Sviđa mi se sve u vezi njega, počev od dizajna, veličine, prostranosti, pregrada koje su dostupne, kvaliteta itd. Ukoliko volite ovakve predmete mislim da je ovaj pun pogodak! Takođe samo da napomenem da u njega ne mogu da stanu veće knjige i sveske koje nisu A5 formata jer je dosta mali, ali meni će odgovarati jer su knjige koje su mi potrebne ove školske godine baš takvog formata. Ali, opet napominjem da ne morate da ga koristite samo u školske svrhe jer je odlična zamena za neku torbicu kada idete u šetnju ili kada izađete sa društvom.

Za više informacija kliknite OVDE!




Zatim, poručila sam još jedan predmet sa istim dezenom jer mi se sviđa kako idu zajedno. U pitanju je pernica koja nije baš prostrana, ali može u nju da stane ono osnovno (par olovaka, gumica, rezač, hemijska itd). Napred sadrži rajsveršlus i može da se proširi u širinu ukoliko je to potrebno. Nekako je skroz urbana i kul i zato mi se mnogo dopada. Napravljena je od istog materijala kao i ranac. Mislim da će mi ove godine svi u odeljenju zavideti na njoj hahahhahah.

Za više informacija kliknite OVDE!




Poslednji, ali ne manje važan, predmet koji sam poručila je ovaj crni novčanik koji je takođe sa spoljašnje strane postavljen sa veštačkom kožom koja je izuzetno kvalitetna i ukrašen je sa srebrnim nitnama koje doprinose tom rok vajbu. Zakopčava se uz pomoć rajsveršlusa koji pruža lako otvaranje i zatvaranje, a unutrašnjost je ispunjena sa nekoliko pregrada, prostorom za kartice, dokumenta i sitan novac. Mislim da mi je ovo najomiljeniji predmet iz ove porudžbine. U stvari, povlačim reč, sve mi se dopada i mislim da mi je ovo najbolja porudžbina do sada. Imate još jednu moju preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada moj odabir.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Pa ranac je zaista presladak!Jako mi se dopada i sam novcanik.Stvari su prelepe,cizme su jako lepe.Svakako jako dobar post!

    ♥ MOJ BLOG! - Your Own Blog ♥ ( https://own-bloger.blogspot.com/ )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala Tamara, drago mi je da ti se dopada moj odabir. :)

      Delete
  2. Ranac je prelep i baš mi se dopada. Jako je zanimljiv, kao i čizme. ❤

    ReplyDelete
  3. Stvari su prelijepe, ruksak mi se posebno sviđa.

    medinabeslagic.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Odlican haul!! Sve mi se jakooo svidja,ne mogu da odredim sta mi je najljepse.

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Haul je super i sve stvari mi se jako dopadaju.Svime sam oduševljena i ne bih mogla da se izaberem jednu koja mi se najviše dopada.Super post i sjajan izbor.❤️

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti najlepše, baš mi je drago da ti se dopada moj izbor. ♥

      Delete
  6. Stvari su odlične. :) Najviše mi se sviđa novčanik a posle njega i čizme. :)

    Novi post na mom blogu: http://andjelina-svastara.blogspot.com/2018/08/opekotina-ili-make-up.html

    ReplyDelete
  7. Odličan haul sve stvari mi se dopadaju, a najviše ranac koji je presladak. :)
    Pogledaj moj novi post
    www.minniearts.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo Mina, drago mi je da ti se dopadaju stvari koje sam odabrala. :)

      Delete
  8. Sve stvarčice koje si naručila su odlične. Fantastičan izvor. Pogotovo mi se sviđa ruksak. Obožavam taj efekt presijavanja duginih boja.

    Isabela Breber

    ReplyDelete
  9. Oh my gosh, that backpack! ଘ(੭ˊᵕˋ)੭*

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!