Garnier Fructis Hair Food Macadamia maska za beživotnu kosu | RECENZIJA



Je l' ste bili nekad u situaciji da odete u neku od drogerija kao što su Lilly i dm po samo jednu stvar i vratite se kući sa još nekoliko stvari i mnogo manje novca nego što ste planirali da vam ostane u novčaniku, jer ja jesam. Tako sam jednog dana posle šetnje svratila do Lilly-a da kupim tupfere i završila sam kod rafa gde su proizvodi za kosu jer me je zanimalo šta to radnica otpakuje i postavlja na policu. Uvek sam spremna da isprobam novitete, pogotovo za kosu jer je mojoj beživotnoj kosi uvek potrebna dodatna nega i jednostavno moram s vremena na vreme da promenim neki proizvod koji koristim rutinski jer mi se kosa brzo zasiti i proizvod više ne deluje na nju. Zato vam u nastavku posta recenziram Garnier Fructis Hair Food Macadamia masku za beživotnu kosu.


Pre nego što započnem sa iznošenjem svog mišljenja dužnost mi je da vas ukratko upoznam sa samom kolekcijom ali i maskom koju ja koristim.

Kolekcija koju su izbacili sadrži čak 4 vrste maski, odnosno masku sa bananom za suvu kosu, sa papajom za oštećenu kosu, sa godži bobicama za obojenu kosu i sa makadamijom za beživotnu kosu.


Ukratko o samom proizvodu:

"Macadamia Hair Food je maska za beživotnu kosu koja je teška za oblikovanje. Ova maska joj pruža intenzivnu negu koja pruža lakše oblikovanje i može se koristiti na 3 načina.
Proizvod je napravljen od 98% prirodnih sastojaka, ne sadrži parabene niti silikone, bez veštačkih boja je i pogodan je i za vegane"

Načini upotrebe:

1. način - REGENERATOR: Nanesite na vlažnu kosu, zatim isperite za lako raščešljavanje i lakše oblikovanje beživotne kose.
2. način - MASKA: Nanesite na vlažnu kosu, ostavite da odstoji 3 minuta i isperite, za intenzivnu negu beživotne kose koju je teško oblikovati.
3. način - NEGA BEZ ISPIRANJA: Nanesite malu količinu dužinom vlažne ili suve kose, za negovanje i lakše oblikovanje beživotne kose.

Cena: 699 RSD ; Količina: 390ml
Proizvod možete naručiti OVDE ili kupiti u bilo kojoj Lilly i dm drogeriji!



Moje mišljenje:

Kada smo sve to razjasnili mislim da je pravo vreme da vam prenesem svoje utiske nakon mesec i više dana konstantnog korišćenja ovog proizvoda.

Maska dolazi u velikom pakovanju koje nije totalno praktično zbog same veličine ali je svakako jednostavnije za korišćenje od proizvoda koji se nalaze u tubicama. Dakle, unutar same ambalaže se nalazi ogromna količina proizvoda koji ima srednje gustu teksturu i koji zaista predivno miriše i ovako dok je u pakovanju i na samoj kosi, ali i nakon što ga kosa upije. Kao što sam već napisala, izrađen je od 98% prirodnih sastojaka što je zaista za svaku pohvalu jer ja prva nisam za korišćenje mnogo hemikalija, pogotovo ne na kosi jer je ona veoma nežna i potrebna joj je najbolja nega koju joj možemo pružiti, a da je pritom ne oštetimo još više.

Moja kosa je dosta beživotna, ali ima volumena, međutim taj volumen traje samo par sati nakon stilizovanja i onda mi kosa postaje suva na krajevima a masna na korenu. Pošto imam velikih poteškoća prilikom peglanja kose presom jer se kosa nakon par sati izvije uprkos svom mom trudu i uloženom vremenu potreban mi je proizvod koji će mi pomoći u tome i pomenuti preparat je savršen za to.

Ja ga koristim isključivo na drugi način t.j. kao masku jer je na to moja kosa navikla. Mogu vam reći da je ovaj proizvod najbolji koji sam isprobala i da zaista vredi 700 dinara. Prvo, dobijate ogromnu količinu i sigurna sam da će vam preparat trajati mesecima, ako ne i više od godinu dana. Drugo, zaista pruža kosi sve što joj je potrebno, pomaže u lakšem oblikovanju i zbog nje mi kosa nakon peglanja ostaje prava do sledećeg pranja, kosa je nakon bilo koje vrste stilizovanja a i bez stilizovanja nakon nanošenja veoma sjajna, gipka i svilenkasta na dodir. Dakle, nisam probala da je nanosim u vidu regeneratora ili na kosu bez ispiranja, ali sam je isprobala u vidu maske i maksimalno sam zadovoljna. Nadmašila je sve preparate ovog tipa koje sam do sada koristila, a zaista ih je bilo mnogo. Da biste i vi u ovoj meri bili zadovoljni bitno je da poznajete vašu kosu i da znate šta je njoj potrebno pa da samim tim izaberete i pravu vrstu od dostupnih proizvoda iz ove kolekcije i sigurna sam da ćete postići rezultate kao ja. Ovo je vrhunski proizvod i svima vam ga toplo preporučujem!

*Ovo NIJE sponzorisan post!

To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima! :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odlican post, svijda mi se . Hvala na komentaru. Zapratio sam te :)

    http://www.alexandarstanisavljevic.com/

    ReplyDelete
  2. Sounds like a great product, I like this brand:)
    Have a nice day Dear!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. It really is, I like it too! Thanks dear, you too! :*

      Delete
  3. Ja imam verziju sa papajom, i koristim je samo kao masku, ali ako je stavim po ispiranju imam jako mnogo peruti. Mislila sam da nije do maske, ali jeste, jer čim promenim masku peruti gotovo da nema. Nažalost meni ne odgovaraju tako da ću je nekome proslediti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kao što sam napisala u postu, koristila sam ovaj preparat samo kao masku pa ne znam kakvo je njeno dejstvo bez ispiranja. Baš mi je krivo da tebi ne odgovara ta sa papajom, ali možda je jednostavno samo do te jedne vrste. Meni je ova sa makadamijom savršena, možda bi i tebi bolje odgovarala. :)

      Delete
  4. Odličan post, imamo slične probleme sa kosom, mislim da ću probati ovu masku.

    Snowflake's diary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, Anja! Sigurna sam da se nećeš pokajati. ♥

      Delete
  5. Mislim da je mojoj kosi ovo preko potrebno. :D

    Novi post: http://andjelina-svastara.blogspot.com/2018/08/top-5-h-new-shoes-and-accessories.html

    ReplyDelete
  6. Would like to give it a try! ଘ(੭ˊᵕˋ)੭*

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's great, you won't regret it if you try it out. :)

      Delete
  7. Odlican post,moja je kosa dosta suva,tako da mislim da cu probati ovu masku kad potrosila jednu drugu,takodje od garniera.

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, draga! Mislim da će ti odgovarati pošto imamo sličan tip kose. ♥

      Delete
  8. Jako si me zainteresovala da probam masku. I moja kosa je kao tvoja, suvi krajevi, a koren masan. Baš me zanima kako će se kod mene pokazati i prvom prilikom ću je probati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iskreno se nadam da će biti delotvorna i na tvojoj kosi. Javi utiske kada je isprobaš! ♥

      Delete
  9. Ovo ću morati da nađem negdje,jer imam isti problem kao ti.Kosa mi je jako teška za oblikvanje i kad god je ispravim,ona mi se uvije,a kad je uvijem,ispravi se.Plus se još i lako masti.pogotovo pri korijenu.Super post.Sviđa mi se kako si predstavila ovaj proizvod.:)

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iskreno se nadam da će i tebi odgovarati kada budeš počela da je koristiš. Hvala, draga! :)

      Delete
  10. Thanks, dear! I'll follow you too. :)

    ReplyDelete
  11. Odlična i veoma detaljna recenzija draga. Nisam probala ovu masku, ali imam u planu. :)
    Pogledaj moj novi post
    www.minnieart.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, draga! Nećeš se pokajati ako je isprobaš. :)

      Delete
  12. U potpunosti te razumem za ovu situaciju da odeš do DM-a po jednu stvar, a vratiš se s još 10 koje nisi planirala kupiti. Mnogo puta sam bila u istoj.
    Ovaj proizvod mi se čini jako zanimljiv jer se može koristiti na više načina, a i zbog Macadamie pretpostavljam da ima predivan miris. Hvala ti puno na ovako detaljnoj recenziji.

    http://www.exclusivebeautydiary.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da se razumemo hahahhah xd. Inače, upravo tako, ima predivan miris! Hvala tebi draga na divnom komentaru. :)

      Delete
  13. Beautiful post turned out! Thank you for the beauty and for the useful information! )))
    If it's not difficult for you, please go to the links in this post:
    http://www.mirandabeautyworld.com/2018/08/dresslily-6th-anniversary.html
    Thanks in advance and a wonderful day!

    ReplyDelete
  14. Proizvod izgleda predivno! :)
    Pratim te na blogu i jedva čekam nove postove. ♡

    Shoot for the stars | ☆ ☆ ☆ | Facebook page | ☆ ☆ ☆ | Instagram

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!