New in: Golden Rose | Mini Haul & Review



Do skoro nisam bila neki ogroman ljubitelj Golden Rose kozmetike i sigurna sam da je većina vas čula za taj brend i pre nego što su se pojavili njihovi čuveni tečni mat ruževi za kojima je ceo balkan poludeo, pogotovo srpske jutjuberke i blogerke. Ja međutim sve do sada nisam isprobala njihovu formulu i zato sam odlučila da preko divne Nele Šapić poručim par proizvoda jer su me privukle same cene koje su dosta niže od onih u drogerijama i parfimerijama. Moram da napomenem da sam proizvode koje ću vam pokazati kupila svojim novcem i da vam toplo preporučujem da poručujete kozmetiku kod pomenute distributerke jer zaista možete pronaći sve moguće GR proizvode koje čak nisu ni dostupni u našim drogerijama.

Ja sam naručila sledeće proizvode:


- Golden Rose Dipliner u crnoj boji sa mat efektom (cena: 170 RSD) -
- Golden Rose Oxygen lak za brži rast i ojačavanje noktiju (cena: 170 RSD) -
- Golden Rose Mini mat tečni ruževi u nijansama 16,09 i 21 (cena jednog: 160 RSD) -




Do pre par meseci sam konstantno koristila jedan ajlajner koji izuzetno podseća na ovaj i istog je brenda i malo je reći da mi je bio omiljeni, sve u vezi njega mi se dopadalo. Nakon što sam ga potrošila nigde nisam mogla da ga pronađem, a u stvari razlog tome je promena ambalaže t.j. boje bočice. Poručila sam ovaj ajlajner i možete zamisliti moju sreću kada sam skapirala da je ista formula kao kod onog o kojem sam vam upravo pisala. Dakle, zapravo je u pitanju ajlajner sa tankom četkicom koju je potrebno umočiti u bočicu svakog puta kada hoćete da je koristite. Ajlajner je veoma je precizan, sa njim možete nacrtati i tanke i debele linije, jako se brzo suši i to mat, lako se skida, a opet je veoma postojan i neće mrdnuti sa kapaka satima, a pritom je veoma intenzivne crne boje. Jednom rečju - savršenstvo od ajlajnera! Moja iskrena preporuka jer sumnjam da ćete naći jeftiniji, a kvalitetniji proizvod ovog tipa.




Sledeći preparat koji sam poručila spada u preparativnu kozmetiku i u pitanju je Oxygen lak za brži rast i jačanje noktiju koji izuzetno podseća na one brenda Eveline, a i moram da napomenem da pored njega postoji još nekoliko vrsta u zavisnosti od tipa vaših noktiju i šta im je potrebno. Ja sam izabrala upravo ovaj jer iako su mi nokti izuzetno jaki ponekad umeju da pucaju sa strane i veoma sporo rastu. Ovaj lak je zaista nešto sa čim sam apsolutno prezadovoljna. Nisam imala neka očekivanja ali sam ostala zatečena sa njegovim dejstvom. Prvo, pakovanje je prelepo, a bočica je tako sofisticirana, a opet jednostavna. Četkica sa kojom se nanosi lak je veoma precizna, boja laka je u bočici blage pink boje dok je na noktima potpuno prozirna i izgleda kao da nemate lak na noktima ali im daje sjaj i zdrav izgled. Zaista ojačava dodatno nokte i ubrzava njihov rast, a što je najbolje brzo se suši i može da posluži i kao podloga za lak u boji ali i kao top coat. Još jedan odličan proizvod, možda čak i bolji od lakova ovog tipa brenda Eveline, a skoro je duplo jeftiniji!







Kao što vidite konačno sam poručila njihove čuvene tečne mat ruževe. Uzela sam tri različite nijanse u mini verzijama da bih videla da li mi se dovoljno dopadaju da ih kupim u originalnom pakovanju. Nisam se nimalo pokajala. Međutim očekivala sam dosta manje proizvoda, ali ove mini verzije sadrže po čak 3ml što je sasvim solidna količina i mislim da će mi baš potrajati. Odabrala sam 3 potpuno drugačije nijanse jer su mi baš one falile u kolekciji. Dakle, ruž u broju 16 je u nijansi koja je neka tamnija nude boja koja vuče na braon, a opet ima nekih koralnih tonova u sebi i mislim da mi je ona omiljena. Drugi ruž je u nijansi broj 09 koja je jarko crvena boja i mogu vam reći da skoro nisam stavila na usne ovako vibrantnu nijansu koja mi se ovoliko dopala jer nisam neki ljubitelj tako jarkih boja ali ova je baš ona prava crvena koju sam dugo tražila. Poslednji ruž koji sam naručila je u broju 21 i u pitanju je ona mouve nijansa koja prevaginje ka ljubičastoj boji, ali ima u sebi sivkaste odnosno zagasite tonove. Sva tri ruža imaju identičnu teksturu koja je zaista vrhunska. Baš su kremasti, aplikator je precizan, brzo se suše i to potpuno mat, ne pružaju previše lepljiv osećaj, baš su pigmentovani, nanose se ravnomerno, veoma su postojani i jedina mana im je što se jako teško skidaju i sa micelarnom vodom, ali naravno to i nije neka zamerka. Pozitivno sam iznenađena i imate moju preporuku, pogotovo za ove tri nijanse jer su predivne!

Kao što vidite, poprilično sam zadovoljna sa porudžbinom i iskreno vam preporučujem poručivanje kozmetike kod drage Nele.

*Ovo NIJE sponzorisan post!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima! :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Divan post, draga Milice ! Ja jako volim Golden Rose mat karmine, nijanse koje si izabrala su divne!
    <3

    Vildana from Living Like V

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala, Vildana! Drago mi je da ti se dopada moj odabir. ♡

      Delete
  2. Ti karmini mi izgledaju baš primamljivo i čini mi se da ću ih naručiti. :)

    jasminadimitri.blogspot.rs | youtube.com/jasminadix

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista su odlični, nećeš se pokajati ako ih isprobaš! ♡

      Delete
  3. Divan post draga. Čula sam da su baš hvalili taj GR eyeliner,moram ga isprobati.
    Ako želiš možeš mi uzvratiti follow i pogledaj dva poslednja posta!❤
    Sara Pokorni

    ReplyDelete
  4. Fantastic post!

    Kisses ...

    Dilek .

    ReplyDelete
  5. Odlican post! Mnogo mi se dopadaju nijanse tecnih ruzeva!! A definitivno kupujem ovaj ajlajner! 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala! Baš mi je drago da ti se dopadaju nijanse koje sam poručila. ♡

      Delete
  6. Lijepo napisan post, pun korisnih informacija. Ja sam jedino probala GR lakove za nokte i bili su ok. Sada me baš zanima taj ajlajner, a ti mini ruževi izgledaju preslatko. :)

    Dnevnik Ljepote

    ReplyDelete
  7. These tree lip shades are just perfect! LOVE!!!

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete
  8. Zanimljiv post i odlična recenzija. Što se tiče golden rose-a koristim uglavnom njihove lakove i imam par njihovih karmina sa kojima sam baš zadovoljna. :)

    Pogledaj moj novi post
    www.minnieart.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Post je super,a proizovdi djeluju izuzetno kvalitetno.Što se tiče laka za jačanje noktiju,sigurno će mi koristiti,jer imam jako slabe nokte,koji se lako lome.A ajlajner i ruževi takođe djeluju super.Kod ruževa mi se sviđa što su mat.Odlična recenzija.:)

    sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, draga! Šta god da isprobaš iz moje porudžbine će ti se sigurno svideti, javi utiske! :)

      Delete
  10. Moram da probam ovaj lak,do sada sam samo koristina onaj Eveline.Čini se da je jako dobar.Ruževi su sjajni,i sviđa mi se zato što su mat.Odličan post!❤
    https://thecword0.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurna sam da se nećeš pokajati ukoliko isprobaš nešto od pomenutog. Hvala, draga! :)

      Delete
  11. Those colours are stunning! ଘ(੭ˊᵕˋ)੭*

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  12. Odličan post, kao i recenzije. nijedan proizvod nisam probala. A mislim da je GR prvi brend za koji sam ja čula. :D Nijanse ruževa su mi odlične. :)

    Novi post: http://andjelina-svastara.blogspot.com/2018/08/various-fun-questions-tag.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na čemu draga, hvala ti što si pročitala prošli post. :*

      Novi post je tu: http://andjelina-svastara.blogspot.com/2018/08/10-zanimljivosti-o-ceskoj.html

      Delete
  13. Jako lijep i detaljan post! Uživala sam čitajući ga jer si tako detaljno predstavila sve proizvode i fotografije su ti vrhunske. Oduševljena sam nijnsama tekućih ruževa, zaista predivan odabir.

    http://www.exclusivebeautydiary.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala, drago mi je da ti se dopadaju nijanse ruževa o kojima sam pisala! ♥

      Delete
  14. Caos draga predobar post jakoo mi se dopada ajlajner ali nisam imala priliku da ga do sada isprobam a i karminii su prelepii... pratim tvoj blog pa ako bi mogla da svratis na moj blog nova sam, hvala unapred Visit my blog

    ReplyDelete
  15. Isprobala sam oba mat ruža u broju 16 i 09, prvi nosim obično kada izlazim, jer mi je omiljeni za te prilike, a drugi, jarko crveni sam nosila na svojoj maturi i savršeniju boju nisam mogla da pronađem. Predivno stoji na ustima, mada ima nekih nedostataka ali nisu nista u poređenju sa kvalitetom i cenom proizvoda. Moram da pohvalim fotkice, diivne su! <33

    Dear Miss Modern: OUTFIT | Cute Daisy | Instagram: @https.katt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, draga! U pravu si, ima nedostatke ali oni su zaista zanemarljivi zbog odnosaa cene i kvaliteta. :)

      Delete
  16. Diiivan haul draga! Fotografije su savršene! Nisam probala ove proizvode, ali bih baš voljela da isprobam ovaj lak. Boje ruževa mi se takođe mnogo dopadaju! ♥♥♥

    Novi post -> https://innisall.blogspot.com/2018/08/mtv-vmas-2018-red-carpet.html

    ReplyDelete
  17. Mnogo mi se svidja ovaj post draga! Tvoja recenzija je detaljna i iskrena sto bas cijenim. Od svih navedenih proizvoda najvise mi se dopada tecni mat ruz u nijansi 16! Golden rose ima predivnih proizvoda. :)♥

    Novi post je na mom blogu pa ako zelis procitaj I ostavi komentar! ♥
    GLOWLLIE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, Aleksandra, na divnom komentaru! Baš mi je drago da ti se sviđa ovaj post. ♥

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!