Noviteti: Preparativna i dekorativna kozmetika | Kozmetika&Parfemi



Kozmetika&Parfemi je sajt kojem sam već dugo verna i pošto sam isprobala većinu Makeup proizvoda sa njihove online prodavnice odlučila sam da ovoga puta poručim više proizvoda preparativne kozmetike jer sam htela da vidim da li će i oni ispuniti moja očekivanja. U nastavku posta ću vam takođe prikazati i parfeme koje su nedavno lansirali, ali i jedan proizvod koji pripada kategoriji dekorativne kozmetike. Nadam se da će vam se dopasti moj odabir.

Ovo je moja porudžbina:





Opis proizvoda sa sajta: "Serum za trepavice INGRID je visoko kvalitetan proizvod koji čini vaše trepavice izduženim, gušćim i jačim."
Moj prvi utisak: Nikada pre nisam koristila proizvod poput ovog. Ja sam neko ko ima sasvim solidnu veličinu i gustinu trepavica, ali zbog čestog stavljanja maskare mi je zaista preko potreban neki proizvod koji će im pružiti dodatnu negu. Ovaj serum mi se činio baš interesantnim kada sam ga videla na sajtu i mogu vam reći da je za sada odličan. Aplikator je dosta precizan i sličan kao kod tečnih ajlajnera, tekstura je gelasta i proizvod je potpuno proziran i vrlo se brzo suši, ali prvih par sekundi nakon nanošenja izaziva blago peckanje koje nestaje vrlo brzo. Već sam primetila da su mi trepavice mnogo jače i da manje opadaju, ali još uvek ne mogu da potvrdim da li mi trepavice rastu brže i da li se povećavaju. Javljam vam utiske čim budem videla rezultate nakon par nedelja korišćenja.

Cena: 990 RSD ; Količina: 3ml
Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda sa sajta: "Otkrijte svoj idealan PULSE broj. Odaberite svoju omiljenu mirisnu notu PULSE parfema i pročitajte njen detaljan opis."
INFO: Parfem broj 537 (Billion) ima slatkasto-voćnu mirisnu notu, dok parfem broj 547 (Adorable) ima cvetno-voćnu mirisnu notu.
Moj prvi utisak: Ovim parfemima ću definitivno posvetiti poseban post, ali mogu vam reći da sam se oduševila sa oba samo mislim da mi je ipak favorit 547 jer je više u mom fazonu. PULSE parfemi se proizvode u Francuskoj, koja je inače poznata po proizvodnji sirovina za većinu brendiranih parfema, i dosta podsećaju na neke parfeme koje ste sigurno već isprobali jer imaju slične mirisne note i maltene su napravljeni od istih sirovina. Dakle, uštedeli su na pakovanju koje je jednostavno ali je svakako praktično, ali su zato parfemi veoma kvalitetni, postojani i predivno mirišu. Dostupno je zaista mnogo opcija, skoro 100 različitih brojeva, i sigurna sam da ćete pronaći neku mirisnu notu koja vam odgovara. Za sada imam samo reči hvale!

Cena jednog: 200 RSD (sniženje) ; Količina: 17ml
Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda sa sajta: "Ukoliko ste već dugo u potrazi za tečnim puderom koji ima odličnu pokrivnu moć, koji odlično prikriva nesavršenosti, a pri tome vam obezbeđuje neodoljiv mat izgled uz idealnu hidrataciju, odahnite, jer je vaša potraga završena! Tečni puder INGRID Mineral Cover je idealan za vas."
Moj prvi utisak: Nisam mnogo očekivala od ovog pudera ali me je apsolutno oduševio! Poručila sam nešto svetliju nijansu (br. 12 - Natural Beige) jer nisam nešto pocrnela, a i planiram da aktivno koristim ovaj puder tek za par meseci kada potrošim ovaj koji trenutno koristim. Nijansa mi već sada fantastično odgovara, puder vrlo malo/skoro neprimetno oksidira, lepo se blenda, ima srednju pokrivnu moć, tekstura je veoma lagana i nije težak na koži i veoma je postojan. Mislim da će mi odlično poslužiti i zaista je odnos cene i kvaliteta na zavidnom nivou!

Cena: 495 RSD ; Količina: 30ml
Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda sa sajta: "Koristite kremu za lice VOLLARE sa proteinima kozjeg mleka, medom i pčelinjim voskom i budite ponosni na svež i blistav izgled vaše kože."
Moj prvi utisak: Čim sam otvorila ovu kremu oduševio me miris koji je prosto božanstven, oseća se na med i uopšte nema miris kozjeg mleka iako sadrži proteine istog. Tekstura je veoma glatka i krema se jako lepo nanosi i razmazuje (boja kreme prelazi vrlo brzo iz bele u prozirnu), koža je veoma lepo upija i odmah postaje vidno sjajnija, glatka i mekana na dodir i krema joj pruži sasvim pristajnu hidrataciju koja traje satima. Ja je više koristim kao noćnu kremu i odlična je i kao takva. Jedva čekam da je koristim kontinuirano pa da vidim da li će mi poboljšati kvalitet celokupne kože lica.

Cena: 355 RSD ; Količina: 50ml
Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda sa sajta: "Očuvajte vašu kožu što duže mladom koristeći samo najkvalitetnije proizvode za negu. Koristite serum za obnavljanje kože lica SKIN UP."
Moj prvi utisak: U poslednje vreme sam isprobala zaista dosta seruma za lice i mogu vam reći da sam im vernija nego kremama jer mi je prosto interesantniji način doziranja odnosno doziranje preko pumpice. Ovaj serum predivno miriše, ima prozirnu roze boju, srednje tečnu teksturu, lako se nanosi i još lakše razmazuje, u početku je malo lepljiv na koži ali taj osećaj nestaje kroz par sekundi kada ga koža upije. Jako lepo hidrira kožu i ostavlja je glatkom, sjajnom i mekanom satima. Već mi se dopada!

Cena: 695 RSD ; Količina: 30ml
Za više informacija kliknite OVDE!



Opis proizvoda sa sajta: "Očuvajte vašu kožu što duže mladom koristeći samo najkvalitetnije proizvode za negu. Koristite kremu za zatezanje i učvršćivanje kože oko očiju SKIN UP."
Moj prvi utisak: Odavno sam u potrazi za nekom dobrom kremicom za negu područja oko očiju jer mi je taj predeo dosta suvlji od ostatka lica, veoma je osetljiv i potrebna mu je dodatna nega kako bih sprečila prevremenu pojavu borica. Dopada mi se pakovanje jer je praktično zbog doziranja uz pomoć pupmice, kremica ima veoma laganu teksturu, lepo se razmazuje, koža je brzo upija i ostaje vidno negovana i hidrirana. Već primećujem da mi koža tog područja više nije toliko suva i mislim da ću biti verna ovoj kremici mesecima i godinama.

Cena: 599 RSD ; Količina: 15ml
Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odličan post i prelepe fotografije. :)
    www.minnieart.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Divan post! Nisam isprobala proizvode iz posta, ali ova kremica za lice mi se čini kao nešto jako dobro :)
    Hvala što si s nama podijelila svoje iskreno mišljenje!
    Želiš li da se međusobno zapratimo ?
    xshoppingholicx.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala! Drago mi je da ti se dopadaju proizvodi koje sam poručila. Naravno, draga! ♥

      Delete
  3. Super post! Bas mi je bilo interesantno da citam o ovim proizvodima,izgledaju baas interesantno. 😃 Kao i uvjek ti si ih predstavila na odlican nacin! 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Taj skin up serum za lice mi se mnoogo sviđa, odmah ću ga čekirati. Pakovanje je prelatko plus ako je rozikaste boje, ma ljubav! Odlični noviteti, ja ingrid pudere obožavam, pre sam ih stalno koristila, dođe mi kao BB krema, jer je baš lagan na licu a opet lepo prekriva. Stoga, oko toga se slažem sa tobom. Za ostalo ne mogu da komentarišem jer još uvek ništa nisam isprobala. Mnogo su lepe fotografije, vidi se da dosta truda ulažeš u dekoraciju. :)<33

    Dear Miss Modern: OUTFIT | Red Rose Instagram: @ https.katt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago da delimo isto mišljenje i da ti se dopada moj odabir. Mnogo ti hvala, draga! ♥

      Delete
  5. Nice set of products. That foundation looks really nice!
    Happy August!

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much, I'm glad that you like my order. :)

      Delete
  6. Jako mi se svidjaju ovi produkti , volela bih da ih isprobam. Odlican post, a i slike su ti jako kreativne i kvalitetne xx

    http://it-s-such-a-wonderful-life.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju! Hvala ti puno! ♥

      Delete
  7. Post je super i sve je lijepo napisano i odlicno objasnjeno.Proizvodi djeluju jako kvalitetno.:)

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
  8. Odličan post! Super si pretstavila proizvode i zainteresovala me za većinu. Parfemi i kremica za predeo oko očiju izgledaju odlično.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, Ivana! Drago mi je da ti se dopada moj odabir. ♥

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!