Kylie Lip Kit (tečni mat ruž i olovka za usne) - Posie K | RECENZIJA



Prošle a i ove godine su pisani razni postovi na temu Kylie proizvoda međutim uglavnom su takvi postovi bili upućeni kopijama odnosno fake tečnim ruževima i olovkama za usne kako bi ljudima bila skrenuta pažnja i kako bi oni bili upućeni šta se nalazi na našem tržištu, odnosno njenim setovima koji su se prodavali po Instagram stranicama ali i kineskim radnjama. Ja sam oduvek bila i ostala sam veliki protivnik korišćenja takve vrste šminke jer mi nije jasno zašto neki ljudi svesno rizikuju ugrožavanje zdravlja zarad posedovanja kopije nekog brendiranog proizvoda. Zato pišem ovaj disclamer jer ne želim da dobijam komentare da je ovaj proizvod možda kopija jer je poručen sa oficionalnog sajta, plaćena je puna cena i to je bio poklon od moje tetke koja živi u inostranstvu tako da ne želim da dobijam komentare kako ovo nije autetičan proizvod i zbog svih ovih razloga sam i odlagala ovu recenziju, ali baš mi je zato toliko meseci korišćenja ovog proizvoda doprinelo da steknem utiske o istom.

Set koji ću vam predstaviti je u nijansi POSIE K i nalazi se u predivnoj kutiji koja je sada već uveliko prepoznatljiva. U samom setu se nalazi dva proizvoda t.j. tečni mat ruž i olovka za usne i možete ga poručiti ovde po ceni od $29.


Opis proizvoda sa sajta (prevedeno sa enegleskog na srpski jezik):
"Tečni mat ruž je intenzivno pigmentovan kako biste postigli potpuni i željeni efekat na usnama. Ovaj ekstremno postojan proizvod sadrži sastojke koje pružaju hidrataciju za komfortan i svilen osećaj na usnama koji pritom ne isušuje vaše usne. Sa druge strane, olovka za usne je takođe veoma postojana i poseduje kremastu teksturu koja pruža mogućnost lakog nanošenja proizvoda i koja omogućava olovci na klizi po usnama. Možete je koristiti veoma dugo jer je tanka pa prijanja svakom standardnom rezaču, samo budite sigurni da vaš rezač nije tup."


Moje mišljenje:
- Iskreno nisam ljubitelj Kylie kozmetike zbog svega što sam čula i pročitala i mislim da su cene smešne i nepristupačne, međutim ne mogu to da tvrdim za ovaj set jer je ispunio sva moja očekivanja, no opet smatram da treba da bude povoljniji jer na našem tržištu postoje  proizvodi koji su mnogo jeftiniji a sličnog kvaliteta, poput Golden Rose tečnih mat ruževa i essence olovaka za usne. Dakle, ovaj set sadrži tečni mat ruž i olovku za usne u istoj nijansi. Pre svega želim da pišem o ružu jer me je zaista oduševio. Pakovanje je prelepo i dosta teško za razliku od kopija ovog karmina, dizajn je divan i aplikator je veoma precizan i pruža savršenu aplikaciju i bez korišćenja olovke za usne jer pruža ravnomerno nanošenje. Takođe ruž božanstveno miriše i uopšte nije prisutan onaj miris hemikalija kao što je slučaj kod fejk proizvoda. Kada nanesete ruž da se primetiti da je tekstura zaista kremasta i onakva kakvu je opisuju jer uopšte ne isušuje usne, a pritom je proizvod izuzetno pigmentovan i veoma postojan (kad kažem veoma zaista to mislim). Ruž se izuzetno brzo suši i s obzirom na dostupnu količinu veoma se sporo troši i čak se ne mora popravljati i nakon jela i konzumiranja pića. Olovka je takođe odlična i ima kremastu teksturu, ali je i veoma pigmentovana pa sjajno služi za oivičenje usana i nijansa se potpuno uklapa sa ružem. Jedina mana je što se teško reže i što nije toliko kvalitetna. Nijanse oba proizvoda variraju u odnosu na slike koje su dostupne na sajtu ali su svejedno prelepe i dopada mi se što imaju rozikasti i ljubičasti podton. Može se reći da više vuku na mouve i koralne nijanse. Oba proizvoda mi se mnogo sviđaju ali mislim da je olovka nepotrebna i da ukoliko želite da poručite samo tečni ruž imate moju iskrenu preporuku! Ovo je jedini proizvod za koji mogu da kažem da vredi i da mu cena nije apsurdna iako može da bude pristupačnija.

Svočeve pogledajte ispod (levo ruž, desno olovka):


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste isprobali ovaj set ili nešto pomenutog brenda i kakva su vaša iskustva?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Probala sam njen lip kit u nijansi True Brown K, slažem se da je olovka nepotrebna, ali i sam karmin mi je dosta težak na usnama.Golden Rose mi je ipak broj 1:)

    https://wwwthebeautyjournal.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se ipak više sviđa njena formula, ali su GR odlični dupe za njih. ♡

      Delete
  2. Boja je predivna!
    Ja bih probala Kylie ruževe čisto da si ispunim neku želju, dopunim kolekciju, iako npr Golden Rose ili nyx tekući ruževi imaju sve šta tražim od ruža.
    Super fotkice ♥

    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  3. Slazem se tamo gde si pomenula Golden Rose.Iskreno ne planiram da uzmem Kylie ruzeve jer sam odslusala na yt-u previse losih recenzija.Ukoliko ipak odlucim da kupim ruz porucicu ga sa sajta cisto da se uverim u sve sto su pricali vezano za dostavu.



    http://sweet16blackpoetry.blogspot.com/2018/08/smashbox-hard-candy-makeup.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iskreno mislim da je odličan dupe za njene karmine Colorpop tako da ako već hoćeš da probaš nešto što ima veoma sličnu formulu to su njihovi karmini. ♡

      Delete
  4. Nisam nikada probala njene karmine,a i nisam bas sigurna da bih zeljela njene ruzeve platiti toliko. U svakom slucaju,to si to odlicno predstavila,boja je prelijepa,bas onakva kave ja volim.

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Odlična recenzija draga. Nisam imala nikad prilike da probam njene proizvode! :)

    Novi post:
    www.minniearts.com

    ReplyDelete
  6. I've heard only good things about these lip kits! Love the color!

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete
  7. Odlicna recenzija,deluje odlicno!

    ♥ MOJ BLOG! - Your Own Blog ♥ ( https://own-bloger.blogspot.com/ )

    ReplyDelete
  8. Odlična recenzija. Nikada prije nisam probala Kylie ruževe, ali nakon tvoje recenzije mislim da ću morati pogledati neki od njih.

    http://www.exclusivebeautydiary.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!