Revolution PRO Regeneration Trends Mischief Mattes paleta senki | RECENZIJA



Veoma sam uzbuđena zbog ovog posta jer prosto nisam mogla da dočekam da vam prenesem svoje utiske jednog noviteta u mojoj Makeup kolekciji. Kao što možete zaključiti na osnovu naslova, ali i fotografije iznad reč je o novoj REVOLUTION PRO Regeneration Trends Mischief Mattes paleti senki za oči za kojom su svi bukvalno poludeli, što u inostranstvu što na Balkanu odnosu u Srbiji. Dokaz tome je da sam nekoliko puta pokušavala da je poručim kada se pojavila na sajtu i svaki put bi bila rasprodata odnosno nedostupna, čak i u Alexandar Cosmetics distributerskim radnjama. Međutim divni ljudi iz Alexandra su mi izašli u susret time što su mi obezbedili paletu i zato vam danas donosim ovu recenziju. Moram da napomenem da sam paletu kupila svojim novcem i da ću vam, kao i uvek, preneti svoje naiskrenije mišljenje.

Evo kako paleta izgleda:




Opis palete sa sajta: 
"Trends Mischief Mattes paleta sa 18 mat nijansi, za sve ljubitelje trendy makeup izgleda. Paleta je originalna jer sadrži sve osnovne boje kao i njihove miks tonove. Formula senki se lako blenduje i pruža dugotrajan efekat, uz visoku pigmentaciju. Kombinacijom duginih boja iz palete, postiže se originalan makeup."

Moje mišljenje:
Očajnički sam želela da posedujem ovu paletu baš zbog spektra boja jer je fantastičan! Ukoliko ste početnik u šminkanju ili ukoliko želite da sve nijanse senki imate u jednoj paleti mislim da je ovo pun pogodak. Paleta je veoma praktična, pakovanje je jednostavno ali veoma profesionalno i sviđa mi se što je prednji deo providan pa možete videti nijanse i bez otvaranja same palete. Dakle, paletu sačinjava čak 18 različitih nijansi koje su duginih boja. Sve senke su mat i zaista dobijate svaku moguću boju, od onih osnovnih do njihovih dobijenih nijansi počev od najsvetlije do najtamnije. Dakle, u paleti su dostupni beli, žuti, narandžasti, pink, ljubičasti, plavi, zeleni i braon tonovi. Oni preovladavaju ali postoje i neke boje koje se ne mogu definisati pa ću ih jednostavno staviti u "mouve" kategoriju. Sve senke su izuzetno pigmentovane, ne truse se previše, savršeno se blendaju jedna sa drugom, veoma se lako nanose, ne ostavljaju one flekice po očima i sa njima zaista možete kreirati bilo koji smokey eyes u boji, pa čak i klasičan - neutralan sa zemljanim tonovima. Mislim da je ova paleta jednostavno must have i da se nećete pokajati ukoliko je poručite. Ja sam oduševljena odnosom cene i kvaliteta i još jednom me brend Revolution nije razočarao. Ostaje mi da napomenem da je ogroman plus što su imena senki napisana ispod samih nijansi jer ukoliko se bavite šminkanjem ili ukoliko želite da pratite neki tutorijal koristeći ovu paletu (ima mnogo takvih na jutjubu) ne morate svaki put da okrećete paletu (ukoliko su imena napisana pozadi) ili da nagađate koje su boje korišćene. Takođe, možete da primetite da ova paleta dosta podseća na Morphe 35B paletu, a dosta je jeftinija tako da je ovo odličan dupe ako mene pitate. Kao što možete da zaključite, imam samo reči pohvale i svima bih preporučila ovu predivnu paletu jer nemam nijednu zamerku!

Za više informacija kliknite OVDE!

Svočeve možete pogledati na fotografijama ispod:

PRVI RED SENKI U PALETI

DRUGI RED SENKI U PALETI

TREĆI RED SENKI U PALETI

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste isprobali ovu paletu?
- Podelite sa mnom mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odlicna recenzija Milice! Odlicne fotke! Nisam isprobala ovu paletu ali verujem da hocu.Boje su predivne *-*

    https://anastasijakostic.blogspot.com/2018/09/zaful-review-bts.html?m=0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, Anastasija! Nećeš se pokajati ako je isprobaš. ♡

      Delete
  2. Čim sam je videla rekla sam da dosta podseća na popularne Morphe palete. Recenzija je super, dobro je što sam naišla na nju, jer sam planirala da kupim neku paletu sa raznim bojama. Hvala ti na odličnom postu, Mico.

    hi-stylish.com

    ReplyDelete
  3. Super recenzija! Paleta izgleda zaista predivno!!! Boje su vrh. 😃 😉

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Paleta izgleda odlično, boje predivne.. a ako su boje na očima kao svočevi na ruci.. pfff ovo je onda bomba. :D

    Novi post: http://andjelina-svastara.blogspot.com/2018/09/10-zanimljivosti-o-septembru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veruj mi da su još intenzivnije na očima, čak i bez prajmera. Nećeš se pokajati ako je kupiš! ♡

      Delete
  5. Inače se ne šminkam još uvijek, ali mi ne bi škodilo da uskoro počnem. Zato ću uzeti u obzir u ovu paletu, jer vidim da si napisala da je odlična za početnike. Inače su mi jako zanimljvivi postovi ovakvog tipa, gdje je sve uvezi proizvoda detaljno objašnjeno. Odlična recenzija, kao i uvijek. :)

    sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo tako, odlična je za početnike jer sadrži sve boje koje su ti potrebne da bi kreirala željene lukove, a još se i senke divno blendaju jedna sa drugom. Imaš moju preporuku! Hvala ti, draga! ♡

      Delete
  6. Odlična recenzija! Paleta izgleda divno! ☺

    Snowflake's diary

    ReplyDelete
  7. Odlična recenzija!Ne šminkam se puno,ponekad se našminkam,za neke posebne prilike.Paleta mi se stvarno sviđa i kada odlučim da je pravo vreme za šminku,zasigurno ću uzeti u obzir pri kupovini šminke.

    https://thecword0.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!