Moje mišljenje o Cocoa Locks Hot Chocolate jednomesečnom programu | RECENZIJA



Svakom od nas je bitno da imamo zdravu, negovanu i sjajnu kosu koja je mekana na dodir i koja ne zahteva neko posebno stilizovanje, međutim gotovo sam sigurna da postoji vrlo mali broj vas koji zaista možete da se pohvalite sa činjenicom da vaša kosa ispunjuje sve navedene kriterijume.


Pre mesec i po dana mi je na adresu stigao čuveni proizvod brenda Cocoa Locks koji je verovatno većini vas barem poznat po izgledu. Oni na svom sajtu nude dve opcije tačnije toplu čokoladu ili čokoladni milkšejk i oba proizvoda su zadužena da nam pruže savršenu kosu bez ijedne mane. Pitate se kako? Pa, Cocoa Locks je preukusan napitak kojem je glavni cilj da uz pomoću minerala i vitamina učine vašu kožu baš onakvom o kakvoj sanjate.



Ja sam ovog puta odabrala jednomesečni plan i to kesicu sa prahom putem kojeg pravim toplu čokoladu. Napitak sadrži nekoliko sastojaka kako bi on bio ukusan i kako biste u njemu uživali, ali i one najbitnije - vitamine i minerale t.j. biotin i folnu kiselinu (oba vitamina čine B kompleks), ali i selen i cink (predstavljaju minerale).  

BiotinSelen, folna kiselina i cink pospešuju rast kose i staraju se da nove vlasi rastu zdrave od samog korena dlake. Takođe se brinu o celokupnom kvalitetu kose ali i saniraju sva oštećenja nastala dejstvom spoljašnjih faktora (sunce, toplota usled aprata za stilizovanje, farbanje itd). Međutim to nije sve, ne samo što kosa brže raste nego dobija i na volumenu i gustini što je još jedan plus. Nedostatak svih ovih vitamina i minerala može da dovede do prekomernog opadanja kose i krutosti dlake.

Ostale sastojke kao i nutritivne informacije možete videti i pročitati na fotografiji ispod:


Napitak se priprema tako što sipate 2 ravne kašike (jedna kašika treba da sadrži oko 7g praška) proizvoda u vašu omiljenu šolju i to prelijete sa 140ml ključale vode ili vrućeg mleka, promešajte nekoliko puta i uživajte u napitku! Oni preporučuju jednu šolju dnevno i ne više od toga jer je tačno isprogramirano da vam jedna kesica traje mesec dana.


Cena: 29 t.j. 3400 dinara (besplatna poštarina širom sveta)
Gramaža: 220g (dovoljno za jedan mesec svakodnevnog konzumiranja)


Moje mišljenje:
- Ne znam za vas, ali ja sam osoba koja je jako skeptična što se tiče dejstva i učinka proizvoda ovog tipa i nisam očekivala nikakvu posebnu promenu što se tiče moje kose ali mogu odmah da vam potvrdim da ovaj proizvod i te kako vredi plaćenog novca. Naime, počela sam da ga koristim početkom septembra i tačno sam završila sa konzumiranjem istog početkom oktobra. Ostavila sam sebi par nedelja da sumiram utiske i da vidim da li je zaista do samog napitka pošto sam primetila napredak svoje kose i malo je reći da sam zadovoljna dejstvom ovog preparata. Pila sam ga svakog dana i to sa mlekom i em što je savršenog ukusa i što ga popijem vrlo brzo, em sam ga konzumirala stvarno sa uživanjem, bukvalno mi je to bio omiljeni deo dana. Već posle nedelju dana korišćenja kosa mi je postala mnogo mekanija i baš svilenkasta na dodir, međutim tad još uvek nisam skapirala da je to njegov učinak jer sam menjala šampone i isprobavala neke nove maske pa sam mislila da je do njih. Kada sam prestala da ga koristim kosa mi je postajala sve suvlja i sve manje puna života, što nije bio slučaj dok sam ga koristila jer je tad bila živahna, puna volumena, sjajna i zdravog i negovanog izgleda, a pritom je bila mnogo lakša za oblikovanje nego inače i nisam morala toliko često da je stilizujem što je za mene ogroman plus jer sam manje vremena trošila na sređivanje kose. Takođe sam primetila da mi krajevi više ne izgledaju toliko ispucalo i da mi je kosa porasla preko 2-3cm za manje od mesec i po dana. Inače mi brzo raste, ali mislim da nikad nije rasla brže nego dok sam koristila pomenuti proizvod. Ne znam šta bih još mogla da dodam sem da odmah poručujem drugo pakovanje i da jedva čekam da mi stigne kako bih ga što pre ponovo koristila, a vama preporučujem od srca da ga isprobate! Nećete se pokajati. :)


Proizvod možete poručiti OVDE!

- Da li ste vi isprobali ovaj proizvod, kakvi su vaši utisci?

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odlična recenzija. Baš se vidi rezultat, drago mi je da ti je pomogao! :)
    Novi post - www.minniearts.com

    ReplyDelete
  2. Odlican post! Kosa ti je zaista fenomenalna i vidi se razlika. 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!