Classy | Manzara OUTFIT POST



Zaista ne znam koji je ovo oufit post po redu, ali je svakako veoma poseban za mene iz nekoliko razloga. Ovo je prvi outfit post koji sam uslikala 2019. godine i najverovatnije ću identičan nositi na svojoj maturi za nekoliko meseci. Da, dobro ste pročitali. Tako da imate tu privilegiju da me vidite ovako obučeno pre svih.

Čim sam ugledala ovu prelepu bordu haljinu na sajtu Manzara znala sam da je to ta haljina i da bih volela da je nosim na svojoj velikoj maturi. Svaki detalj na njoj je prosto savršen i skroz u mom stilu. Pre svega mi se dopada jer se pruža skroz do poda (možda je za nijansu duža nego što bih volela, ali visoke štikle će i to popraviti), jer poseduje predivni šlep koji je pozadi ukrašen crnim čipkanim detaljima. Zatim, kroj je fantastičan i obožavam taj "sirena" look. Čipkasti detalji koji se nalaze na šlepu su takođe raspoređeni od brtela , preko grudi, leđa pa sve do kukova i mislim da zapravo oni čine ovu haljinu jedinstvenom. Takođe, pored svih navedenih stvari ona poseduje i "off the shoulder" momenat koji veoma gotivim jer pristaje mojoj građi i ističe ramena koja su po meni jedan od najseksipilnijih delova tela i koja doprinose da svaka žena izgleda ženstveno. Na kraju, najbitnije je da mi haljina pristaje kao salivena i da mi veličina odgovara (M), ali i da je izrađena od veoma kvalitetnih materijala i da je odnos cene i kvaliteta zaista za svaku pohvalu. Obožavam ovu haljinu i njenu udobnost i mislim da ću se zaista isticati u njoj jer me podseća na one haljine koje nose princeze iz bajki, a vas?

Uz ovu divnu haljinu ukombinovala sam omiljene crne plišane salonke brenda Deichmann, elegantnu crnu torbicu sa srebrnim detaljima brenda New Yorker, a celokupan outfit sam upotpunila ogrlicom srebrne boje brenda @the_love_box_, kao i srebrnim alkama.

Ako ste uveliko u potrazi za maturskom haljinom iskreno vam preporučujem pomenuti sajt (Manzara) jer zaista imaju široki asortiman prelepih haljina po izuzetno povoljnim cenama, a isporuka je sasvim korektna, brza i povoljna (čak i besplatna nakon potrošene određene sume novca). Uostalom nemojte se bojati da vam nešto neće odgovarati, jer i da se to desi (što je retkost ako pratite njihovu tabelu) imate mogućnost povraćaja robe u roku od 14 dana pa lako istu stvar možete zameniti.

Uživajte u fotografijama ispod! :)

















Haljina/Dress: Manzara
Ogrlica/Necklace: @the_love_box_
Minđuše/Earrings: Rosegal
Torba/Bag: New Yorker
Štikle/Heels: Deichmann

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li biste nosili ovakav outfit na maturu?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Draga, haljina je prelepa i predivno ti stoji. Odličan izbor!

    ReplyDelete
  2. Post je odličan. Haljina je super i oduševljena sam kako ti stoji. :)

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
  3. Ja sam apsolutno oduševljena koliko ti ova haljina dobro stoji i koliko ističe linije tijela! Izgledaš predivno! Crvena boja je definitivno dobar izbor za matursku haljinu, još ovi crni detalji - super! I da, nosila bih ovakav outfit na maturu, samo bih možda torbicu promijenila, uzela onu neku manju koja se nosi u ruci a ne preko ramena.❤❤❤❤

    Vildana from Living Like V

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww, draga mnogo ti hvala na ovako lepim rečima! Šaljem ti brdo zagrljaja i poljubaca! :***

      Delete
  4. Haljina je predivna i sama bih je nosila. Jako mi se svida kako sve zajedno izgleda i na tebi super stoji. 😊

    beautybydorotea.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Vau Mico, kako si zgodna i prelepa! Haljina je divna i stvarno ti vrh stoji! :)♥

    www.hi-stylish.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!