Dresslily Spring BOUTIQUE Release | Vintage Wishlist


* If you want to read this article in English please translate it via Google Translate gadget on the right side of this blog!


U današnjem postu vam donosim nešto potpuno drugačije na šta ste navikli, ali podjednako interesantno i vezano za modu.

Ukoliko me dugo pratite znate da volim vintidž stil oblačenja i da imam par stvarčica u ormaru koje upravo predstavljaju taj stil, međutim nikad nije na odmet da tu kolekciju proširim? A zašto mi se ne biste i vi pridružili u tome i poručili nešto te tematike? Sigurna sam da biste svaki takav predmet izneli do savršenstva. Uostalom, zavirite u orman svoje bake pa ćete možda i pronaći nešto slično od mojih favorita koje ću vam predstaviti u nastavku posta.

Razlog zašto vam baš u ovom trenutku predstavljam pomenuti način oblačenja je jer je na sajtu Dresslily aktivna promocija pod nazivom Dresslily Spring BOUTIQUE Release. Ona se ističe jer pored toga što klikom na naziv pomenute promocije možete pronaći divne predmete u vintidž fazonu je činjenica da na već snižene cene možete ostvariti popust od 20%, i to ukoliko pri plasiranju porudžbine ukucate kod DLSPRING (kupon kod je aktivan od 16. do 31. januara 2019. godine). Ali to nije sve, ako vaša porudžbina prelazi vrednost od $39.00 ostvarujete i pravo na besplatnu poštarinu!

Ovo su moji favoriti poređani po kategorijama koje su dostupne na već pomenutom linku:

- HALJINE -



Prvi predmet koji sam odlučila da vam predstavim kao favorit je ova preslatka haljinica ukrašena belim tufnicama i crvenim ružama. Zaista odiše elegancijom i pin-up stilom koji mi se jako dopada.



Haljina iznad je nešto potpuno drugačije od svega što sam videla do sad. Dopada mi se spoj elegantnog i kežual. Definitivno bih ovako nešto nosila i na dnevnoj bazi ali i na svirkama i sličnim dešavanjima.

- KUPAĆI KOSTIMI -



Ovo je baš kupaći kostim za sve nas devojke koje ne volimo previše da pokazujemo, a pritom svakako ističe kukove i dekolte. Mislim da sam pronašla svoj omiljeni model kupaćeg kostima.

- KORSETI -



Verovali ili ne nikada nisam nosila niti isprobala korset, mada mogu da vidim sebe kako ga nosim jer volim taj viktorijanski stil. Ovaj korset mi se mnogo dopada zbog boje, karnera i prišivenih detalja, ali takođe i jer poseduje ove tračice koje se mogu povezati sa halter čarapama. Baš ističe seksipil i verujem da bi svaka devojka želela da ga poseduje i skriva ispod neke haljine koja ističe figuru.

- AKSESOARI-



Ne postoji nijedan detalj koji mi se ne dopada na ovim minđušama, jednostavno su prelepe. Ja sam neko ko će između zlatne i srebrne boje uvek izabrati srebrnu jer ne volim kič i baš zbog toga bih rado nosila ovaj par.

- CIPELE -



Posedujem slične čizme i one su mi ubedljivo najomiljeniji par obuće koji posedujem, a verovali ili ne i jedan od najudobnijih. Ovo je definitivno nešto što najiskrenije oslikava moj način oblačenja.

- TORBE -



Dovoljno je reći da toliko volim sazvežđa da zaista nekolicinu njih mogu pronaći na našem divnom zvezdanom nebu, pa kad toliku ljubav gajim prema tome kako da prosto ne obožavam ovu torbicu. Moram je posedovati i očekujte je sigurno u nekom od sledećih Haul postova.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,