Mr.Black Anti Acne linija proizvoda za negu problematične kože | RECENZIJA



Kako da započnem ovaj post a da vam se pritom prvenstveno ne izvinim na mojoj neaktivnosti u poslednjih nekoliko meseci. Rećiću vam jednostavno da su glavni krivci školske obaveze i pripreme za visoku školu koju planiram da upišem kada završim ovu školsku godinu, no o tome ćemo više u nekom drugom postu. Današnja tema je nova linija proizvoda za negu problematične kože što vam govori i sam njen naziv Anti Acne koja je brenda Mr.Black koji je većini vas već odavno poznat.

Liniju proizvoda Anti Acne čine 3 proizvoda i to su: cleanser tj. tonik, serum i krema za lice. Pošto pomenuti proizvodi najbolje deluju kada se koriste zajedno samim tim se ne prodaju pojedinačno već u setu koji je izuzetno povoljan pa mislim da ga svi možemo priuštiti. U setu takođe besplatno dobijate uputstvo za upotrebu kao i priručnik za zdravu kožu gde možete pročitati sve što vas zanima o pravilnoj nezi svakog tipa kože, ali ćete pored toga pronaći i odlične savete za negovanje kože koja je sklona aknama, bubuljicama i mitiserima koji mogu da vam poruše samopouzdanje i da ne utiču samo na vaš estetski izgled već i na vaše psihičko stanje. Smatram da je ovo jedan od boljih setova na našem tržištu sa ovakvom namenom i jedan od retkih koji zaista deluju po ovako pristupačnoj ceni. Ukoliko želite da saznate moje detaljnije mišljenje i da pročitate nešto više o samim proizvodima nastavite da čitate ovaj post.

Pošto je u pitanju PR paket meni je stigao jako lepo upakovan što je zaista veoma pažljivo sa njihove strane:




Set čine (po mom redosledu korišćenja):


• AntiAcne tretmanska umivalica (tonik)
• AntiAcne tretmanski serum
• AntiAcne tretmanska krema

Ukratko o liniji proizvoda:
- Mr.Black AntiAcne tretman je novi sistem za negu akni dizajniran za korišćenje u tri koraka i sada je nežniji i delotvorniji. Mr.Black AntiAcne proizvodi sadrže novu „PURE SKIN“ tehnologiju koja oslobađa aktivne sastojke direktno u pore da bi se izborili sa bubuljicama i održali vašu kožu zdravom. Mr.Black Anti-Acne sadrži sastojke za izbeljivanje za svetliju i čistiju kožu.



Opis proizvoda sa sajta:
Mr.Black AntiAcne Treatment Cleanser sredstvo za čišćenje je tonik za uklanjanje nečistoća koje zapušavaju pore. Osvežavajuća i gusta pena preparata nežno čisti kožu lica od prljavštine, mrtvih ćelija i viška masnoće. Sadrži aktivni sastojak salicilnu kiselinu. Ubija bakterije koje izazivaju akne i pomaže kod poboljšanja stanja kože koja je sklona aknama. Pomaže u borbi protiv akni i suve grube kože. Neguje i hidrira kožu, pomaže protiv isušivanja. Koža postaje zdrava, elastična i sjajna.

Količina: 100g

Sastav: Water, Glycerin, Stearic acid, Palmitic acid, Myristic acid, Lauric acid, Glyceryl polymethacrylate, Trehalose, Potassium Hydroxide, Propylene glycol, Diazolidinyl Urea, Lodopropynyl Butylcarbamate, flavor.

Uputstvo za upotrebu: U malu količinu sredstva za čišćenje dodajte nekoliko kapi vode i napravite penu u ruci. Nanesite penu ravnomerno i nežno masirajte lice. Umijte se toplom vodom. Koristite jednom ili dva puta dnevno za postizanje boljih rezultata. Za bolji efekat preporučujemo upotrebu proizvoda iz iste kolekcije. 

Moje mišljenje: 
- Isprobala sam zaista mnoge proizvode za čišćenje lica ovog tipa i ovo je jedan od retkih sa kojim sam zaista zadovoljna i koji ispunjava moje kriterijume. Naime, sama tekstura preparata je nešto drugačija od drugih tonika koji su tečni jer je ovaj bele boje i veoma je gust. Međutim, baš se lako rastvara uz nekoliko kapi vode i jednostavno i ravnomerno se nanosi na lice. Ja ga koristim tako što se umijem i ostavim lice vlažnim, a takođe nakvasim ruke i na jednu ruku iscedim malu količinu proizvoda iz tubice i zatim napravim penu trljajući šake i onda ga kružnim pokretima nanesem na lice uz blago umasiranje u kožu. Isperem sa mlakom vodom i zatim lagano osušim lice tapkanjem uz pomoć peškira. Ovako mi je najjednostavnije i najefikasnije što ne znači da će i vama biti pa vam preporučujem da ga isprobate na različite načine. Koristila sam ga ujutru u kombinaciji sa serumom koji ću vam kasnije predstaviti jer već imam uspostavljanu noćnu negu koja mi odgovara, ali mi je ovaj tonik neizbežna stavka u mojoj jutarnjoj rutini jer mi ukloni sav sebum koji se stvorio u toku noći i pruža mi odličnu podlogu za nanošenje šminke. Jedina mana mu je što može da isuši kožu ako posle njega ne nanesete negu hidratantnu kremu ili serum iz iste kolekcije. Verujte mi na reč kada vam kažem da je ovo jedan od najboljih ako ne i najbolji tonik na našem tržištu za problematičnu kožu sklonu nesavršenostima. Ako vas pak zanima dejstvo na akne, bubuljice i mitisere saznaćete na kraju posta jer ne mogu da govorim pojedinačno pošto sam sve proizvode koristila zajedno samo u različitim periodima dana.



Opis proizvoda sa sajta:
- Mr.Black AntiAcne Treatment Serum bori se protiv bakterija koji su glavni uzročnici akni. Nova “PURE SKIN” tehnologija doprinosi blagoj neiritirajućoj formuli Mr.Black Anti Acne seruma koji prodire duboko u pore i bori se protiv bakterija koji su glavn uzročnici akni. Sprečava njihovu pojavu, brzo i efikasno smanjuje crvenilo. Čisti i dezinfikuje kožu i na taj način uklanja mitisere, bubuljice, upale uzrokovane aknama i reguliše lučenje sebuma. Napredna formula seruma čisti začepljene pore, uklanja prljavštinu i masnoću, hidrira kožu, reguliše pH vrednost, pruža efikasnu zaštitu oštećenoj koži čineći je zdravom i blistavom.

Količina: 30ml

Sastav: Water, Glycerin, Aloe extract, Hydrogenated Starch Hydrolysates, Salicylic acid, Beta-glucan, Glycyrrhizic acid potassium, Propylene glycol, Diazolidinyl Urea, Lodopropynyl Butylcarbamate, Disodium EDTA, Flavor, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil.

Uputstvo za upotrebu: Detaljno očistite lice tonikom i nanestite serum na područje sa aknama. Nežno masirajte dok se ne apsorbuje u potpunosti. Koristite jednom ili dva puta dnevno za postizanje boljih rezultata. Za bolji efekat preporučujemo serum u kombinaciji sa proizvodima iz iste kolekcije.

Moje mišljenje: 
- Kao što sam već napisala, a i tako se savetuje u uputstvu za korišćenje, pomenuti serum koristim odmah nakon tonika iz iste kolekcije tako što uz pomoć pipete nanesem nekoliko kapi na celo lice (po jednu kap na čelo, obraze, bradu) i blagim kružnim pokretima ga umasiram u lice i sačekam da ga koža upije što ona čini vrlo brzo zbog njegove vrlo tečne i vodenaste teksture. Za razliku od tonika koji baš prijatno miriše na "sveže" serum apsolutno nema nikakvu mirisnu notu već je vrlo neutralan što vam govori da uopšte ne izaziva iritacije i da je veoma blag prema koži. Zaista mi se dopada kako umiruje kožu i zagladi lice, koža izgleda toliko zdravo i negovano da ne mogu da vam opišem a opet joj pruža potrebnu hidratraciju. Takođe mi se dopada to što može da posluži i kao prajmer jer ima iste efekte kao podloga za šminku. Iskrena preporuka i za ovaj proizvod!



Opis proizvoda sa sajta:
- Mr.Black AntiAcne Treatment Cream sprečava nastanak akni i smanjuje ožiljke od starih akni i bubuljica. Takođe Mr.Black krema protiv akni efikasno reguliše uravnoteženo lučenje sebuma. Smanjuje pore, poboljšava elastičnost kože, održava lice čistim i svežim, oslobađa od akni, ožiljaka, uklanja oštećenja na koži, ujednačava ten, čineći kožu glatkom i nežnom. Krema je bogata biljnim sastojcima i osmišljena je da omogući vašoj koži da bude glatka i blistava.

Količina: 30g

Sastav: Water, Glycerin, Propylene glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Cyclopentasiloxane, Jojoba seed oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Bisabolol, Sucrose Stearate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Niacinamide, Yeast extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Oat beta-glucan, Diazolidinyl Urea, Lodopropynyl Butylcarbamate, Disodium EDTA, Parfum, Glyceryl Caprylate, Octyl Hydroxamic Acid.

Uputstsvo za upotrebu: Očistite kožu, a zatim ravnomerno nanesite kremu na područje zahvaćeno aknama. Lagano masirajte dok se potpuno ne apsorbuje. Koristite dva puta dnevno za postizanje boljih rezultata. Za bolji efekat preporučujemo upotrebu proizvoda iz iste kolekcije.

Moje mišljenje:
- Poslednji, ali ne manje važan, proizvod koji sačinjava ovaj set je krema za problematične delove kože kao što su bubuljice, akne i mitiseri međutim iz sopstvenog iskustva mogu da kažem da najbolje deluje na akne i bubuljice dok je serum efikasniji u borbi protiv ostalih nečistoća poput mitisera i to je glavni razlog zašto su najdelotvorniji kad se koriste zajedno. Ova krema mi je zaista mnogo pomogla da ublažim postojeće akne i da sprečim izlazak novih, kao i da one koje se pojave usled dejstva hormona brže nestanu sa mog lica nego inače. Takođe me je spasila kada su mi odjednom usled stresa i poremećaja hormona izašle sitne bubuljice na čelu koje sam imala dosta ranije i koje se godinama nisu pojavljivale. Zaista ih je umanjila u velikoj meri i zajedno sa ostala 2 proizvoda učinila da ih se rešim u velikoj meri za manje od 2 nedelje. Odlična krema koju zaista vredi isprobati jer mi je potpuno zamenila VZK kremu za problematičnu kožu koja je inače dostupna u Lilly drogerijama jer je mnogo blaža prema koži. Imate moju preporuku!

Celokupan utisak:
- Mislim da je ovo najbolji set u borbi protiv akni, bubuljica i ostalih nesavršenosti kože koji možete pronaći na našem tržištu, pritom je veoma pristupačan jer mu cena iznosi samo 3290 RSD za sva 3 proizvoda. Sigurna sam da se nećete pokajati ako kupite ovaj set iako nemate problematičnu kožu jer vam neće škoditi pošto su sva 3 preparata veoma blaga i nežna prema koži i ne remete lučenje sebuma i normalnu pH vrednost kože tako da ga svima vama od srca preporučujem jer je meni potpuno promenio izgled kože. Kao što sam već napomenula, tonik i serum su sastavni deo moje jutarnje rutine jer mi odlično uklanjaju sebum koji se stvori u toku noći ali i zaglade kožu pa je pripreme za šminku koju ću nositi tokom dana, a krema mi je odlična kada je koristim noću dok spavam jer tako najbolje deluje a i ume da bude štetna po kožu zbog dejstva UV zračenja ako ne nanesete neku kremu sa SPF faktorom nakon što je namažete i izađete napolje po danu. Sva 3 proizvoda su savršena i zaista sam se potrudila da ih što bolje predstavim jer su zaslužili da ih nenormalno nahvalim zbog njihove delotvornosti, prosto su se pojavili u pravi čas i učinili da moja koža izgleda bolje nego ikad.

Set možete poručiti ovde, ili ga kupiti u Lilly i dm drogerijama!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste vi isprobali ovaj set, kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Nikada nisam probala ove proizvode, ali je ovo definitivno nešto što meni treba. Obavezno ću gledati da ovo nabavim, čim potrošim kremu koju trenutno koristim. Odličan post.
    A što se tiče neaktivnosti, razumijem te i nema veze. Ipak je kvalitet i sadržaj bitniji od broja postova. :)

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nećeš se pokajati, sigurna sam da će ti odgovarati! Hvala ti na razumevanju. Ljubim :***

      Delete
  2. Happy New Year! I wish you a lot love, happiness and success in achieving your goals! Welcome back, I really missed your posts! These products looks great, thank you for review! Would you like to follow each other? If the answer is yes, please subscribe on my YouTube channel and left comment & I'll follow you back on your blog.
    Blog - http://www.exclusivebeautydiary.com/search/label/en
    YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=YdX-b4gNzEE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much, dear! I wish you all the best too! May this year be your best! Btw. I already follow you. ♡

      Delete
  3. Obavezno ih probaj! Nećeš se pokajati. Hvala ti, draga! ♡

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!