SEPHORA Once Upon A Palette | RECENZIJA



Pre malo više od mesec dana je divna Zlatana sa profila @sminkaiostalo organizovala praznično darivanje gde je nagrada bila ova predivna paleta brenda SEPHORA čije je ime Once Upon A Palette. Možete da zamislite moju sreću kada sam ugledala komentar da sam upravo ja srećni dobitnik. Urlala sam od sreće bukvalno rečeno jer je upravo ova paleta prva stvar koju posedujem od pomenutog brenda i bila sam toliko uzbuđena da nisam mogla da dočekam da je isprobam.

Na instagramu sam objavila anketu i podosta vas je glasalo da želi recenziju iste tako da vam je ja iz tog razloga donosim u današnjem postu.

Paleta je stigla upakovana u ovoj divnoj mašnici i sa preslatkom porukicom koja me je prosto oduševila! Divan znak pažnje.



Pre nego što počnem sa recenzijom želela bih još jednom javno da se zahvalim Zlatani na divnom poklonu i na prilici da isprobam i da vama predstavim ovu čarobnu paletu.

Dakle, paleta je upakovana u divnu kartonsku kutiju koja je toliko magična da ne mogu da vam opišem. Ukrašena je divnim svetlucavim zvezdicama i poseduje holografske detalje koje obožavam! Na poleđini kutije se takođe nalaze sve ostale informacije o paleti poput sastava, koje se senke i proizvodi nalaze u njoj i njihovi redni brojevi, kao i rok trajanja itd.



Kada otvorite kutiju u njoj se nalazi paleta identične veličine koja na sebi ima identičan dizajn i koja se otvara kao vrata.


 Unutar "zamka", kako ja to volim da kažem, tačnije kada otvorite vrata palete nalazi se postolje napravljeno od malo čvrše plastike u kojoj su smešteni proizvodi odnosno 20 senki za oči, bronzer, rumenilo, hajlajter kao i crveni ruž (čuveni cream lip stain) u nijansi Always Red tj. u broju 01. Dodatak u ovoj paleti je ogledalo koja prekriva celu paletu i koje može da se savije i zakači na mesto koje je predviđeno za njega što je veoma praktično, ali pored toga sa leve i desne strane se nalaze uputstva ili mini tutorijal kako da napravite klasičan smokey eye look.



Moje mišljenje:
- Iako sigurno mislite kako ima previše paleta ove tematike tačnije u nude fazonu ja se ne bih složila sa vama jer ja prva ne posedujem dosta boja iz ove palete u drugim paletama. Nekako je sve savršeno uklopljeno i paleta sadrži sve boje koje biste mogli da poželite. Poseduje 20 nijansi koje idu od klasičnih neutralnih tonova koji su odlični za setovanje kapka, kao prelazna nijansa i slično do divnih zemljanih tonova koji idu od braon, preko keper žute boje pa sve do zelene, plave i bordo. Dostupne su senke različite teksture, od mat pa preko šimerastih do onih koje zaista podsećaju na metalik samo se mnogo lakše nanose od njih. Na dnu palete takođe postoji trio koga čine bronzer (koji na fotografiji izgleda kao da je žut, ali je zapravo predivne neutralne braon smeđe boje. Pogledajte svočeve ispod pa ćete se uveriti jer zaista nema onaj narandžasti podton koji niko ne voli), rumenilo koje je predivne prljavo roze boje i koje se jedva primećuje na licu što meni odgovara jer nisam preterani ljubitelj rumenila i retko ih koristim, ali ne smem da zaboravim i hajlajter koji je potpuno zamenio moju City Color Strobing paletu u koju sam se klela. Hajlajter sadrži šimeraste čestice koje su zaista vidljive golim okom i koje su malo krupnije nego što sam navikla, ali baš iz tog razloga ne ističu suve delove na mom licu i čine da mi koža izgleda još lepše i sjajnije. Veoma je prirodan i suptilan što mi se jako dopada, ali se uvek može nadograditi. Lip Stain odnosno kremasti tečni mat ruž me je oduševio i nisu mogli bolji nijansu da ubace u ovaj set jer se savršeno slaže uz svaki Make Up look koji sam kreirala sa ovom paletom. Mislim da sam konačno pronašla tu idealnu crvenu nijansu koja pristaje mom tenu. Jako je postojan, brzo se suši i ne mrda sa usana kada ga nanesete (čak je otporan i na poljupce *winky face*). Što se tiče samih senki, zadovoljna sam veličinom panova, jedina mana im je što se dosta truse (u paleti, ne na očima), jako se lepo blendaju jedna sa drugom, dopadaju mi se nijanse, veoma su pigmentovane pa "little goes a long way" odnosno manje znači više. Zaista imam samo reči hvale i bez ikakvog laganja ova paleta mi je postala "go to" i više nijednu drugu ne koristim. Svakodnevno se šminkam sa njom, zamenila mi je čak i omiljeni bronzer i hajlajter i više mi maltene nijedna druga paleta nije potrebna jer sve imam u njoj. Sa njom možete kreirati i neutralne lukove za svaki dan, ali i one malo smelije za izlaske, proslave i slično. Idealna je za putovanja jer vam nijedan drugi praškasti proizvod neće biti potreban pa ne morate vući milion paleta sa sobom. Za cenu oko 2000 dinara (na popustu) mislim da je ovo paleta vredna isprobavanja!

Pogledajte svočeve na forografijama ispod (slike nisu editovane):




- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste isprobali ovu paletu ili nešto iz prazničke Sephora kolekcije, kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Nisam probala ništa iz Sephora praznične kolekcije i drago mi je što si nam prenela utiske o ovoj paleti. Zaista izgleda divno. Super post! <3

    ReplyDelete
  2. the pallette looks really good and professional, love the colors also.

    http://evgphotos.com/2019/01/01/1st-of-january-wishes/

    ReplyDelete
  3. Dosta sam slusala o ovoj paleti i moram priznati da me je odmah osvojila zbog pakovanja koje je vise nego predivno!! Sve boje izgledaju prelijepo kao i sam ruz! Super post! 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Its packaging is so pretty ♥ I also love the colour composition◝(ᵔᵕᵔ)◜

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
    Replies
    1. I totally agree with you, thanks for the comment! ♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!