Classy Try-On Haul | AMICLUBWEAR



Ne znam zašto sam se ovoliko ulenjila u poslednjih nekoliko meseci, ali mislim da je glavni razlog činjenica da sam hronično premorena i da mi treba vreme koje ću uložiti u sebe i odmoriti glavu od svih problema koji su trenutno aktuelni u mom životu. Međutim koliko god se trudila da ne odražavam svoj umor (koji je uglavnom zbog škole i obaveza vezanih za nju) na blog ipak to činim i zato objavljujem sve ređe i ređe, te to planiram i da promenim. Trudiću se da kuckam barem jednom ili dva puta nedeljno i zato ako imate neke predloge za nove postove koje želite da čitate slobodno pišite u komentarima.

No, da se vratim na tematiku posta. Uželela sam se haul-ova i zato vam u nastavku donosim recenziju stvarčica koje sam poručila pre oko 2 meseca sa sajta AMICLUBWEAR. Ne, nije im trebalo 2 meseca da stignu već samo 2-3 nedelje, ali kao što rekoh nisam baš najvrednija u poslednje vreme (shame on me xd).

Kao i uvek, pre svega evo šta sam poručila i odabrala da vam recenziram:






Prva stvar koju ću vam recenzirati je zapravo aksesoar i to ova preslatka crvena torbica. Oduševila me je svojim kvalitetom jer ima ugrađenu dodatnu potporu koja joj daje na čvrstini i koja joj omogućava nepromenjenost oblika. Pre svega materijal od kojeg je napravljena zaista podseća na kožu, dopada mi se boja, način na koji se zatvara, lančić jer je srebrne boje, kao i činjenica da pored toga što je torba dosta mala veoma je prostrana i u nju može da stane sve ono što vam je neophodno. Ne sadrži nikakav rajsferšlus niti pregradice ali mislim da bi to bilo i sufišno jer je svakako veoma praktična. Imate moju preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!





Sledeći predmet koji sam poručila pripada takođe grupi aksesoara, a u pitanju je čuvena pederuša ili kako je danas zovu - funny pack. Ovakve torbice su prošle godine postale potpuni hit i sigurna sam da će biti in i ove. U početku, kada su se tek pojavile, sam mislila da nikad ovako nešto neću posedovati jer nije u mom stilu i jer smatram da neću moći pomenuto da ukombinujem, a i da smešno izgledaju. Međutim shvatila sam koliko su zapravo praktične jer vam je sve pri ruci, ne morate strahovati od džeparoša, ističe vam struk uz pomoć kajša koji dolazi uz nju, a i izgleda skroz otkačeno i moderno. Kada sam ugledala ovu crne boje znala sam da je to jedina pederuša koju želim i morala sam da je poručim. Nisam se uopšte pokajala jer sam uspela da je ukombinujem uz svaku zamišljenu kombinaciju, veoma je kvalitetna, izuzetno je praktična i nema ko me nije pitao gde sam je uzela. Uz sve navedeno je knockoff čuvene Gucci pederuše i dopada mi se srcasti detalj koji je skriven na poleđini torbe. Ova preslatka torbica ne poseduje nikakve pregrade, ali za razliku od prethodne ima rajsferšlus zlatne boje koji se uklapa sa bojom šnale na kajšu. Još jedan pun pogodak!

Za više informacija kliknite OVDE!





Sigurna sam da ste svi već videli ovakav ili sličan kajš na Instagramu, u nekoj prodavnici itd. Ja ga merkam odavno ali mi je bio preskup i kada sam ga videla na pomenutom sajtu bez razmišljanja sam ga ubacila u korpu. Sve u vezi njega mi se dopada i skroz je u mom fazonu. Pre svega, poseduje vintage manir, šnale izgledaju toliko retro a opet toliko kul i zbog srebrne boje se lako uklapaju sa ostalim odevnim predmetima. Jedina mana je što kajš ne može da se koristi uz farmerke jer su šnale preširoke da bi prošle kroz uzane proreze napravljene na rubovima pantalona, ali vam zato može istaći struk u bilo kojoj haljini što je ogromna prednost. Još jedna preporuka ukoliko želite modni detalj a ne nešto što je praktično, jer sudeći po ispisanom malopre i nije baš svrsishodan.

Za više informacija kliknite OVDE!



Poslednji, ali ne manje važan, predmet koji sam poručila zapravo pripada kategoriji odeće i u pitanju je haljina. No, iako se ona naizgled čini kao obična crna uska i kratka haljinica zapravo ima taj "plot twist" odnosno uz pomoć zamršenog materijala koji podseća na čvor ističe struk i dodatno ga sužava. Ovo je jedini predmet od kog sam očekivala više pa me je malo razočarao jer kvalitet nije na zavidnom nivou, materijal se providi (pogotovo pozadi u predelu zadnjice), veoma je tanak ali je povrh toga rastegljiv što je u svemu navedenom jedina prednost. Poručila sam je u S veličini i možda je trebalo da je poručim u jednoj većoj veličini jer mislim da rastegljivost utiče na providnost, pa što je manje rastežem i što ima više materijala to je manje providna. No, svakako ću pronaći način da je nosim jer mi se mnogo dopada sam kroj i dizajn, ali i kako mi stoji. Nije potpuni promašaj, ali ne mogu reći ni da sam prezadovoljna.

Za više informacija kliknite OVDE!

Za kraj želim samo da napomenem da ukoliko odlučite nešto da poručite sa pomenutog sajta moj savet vam je da iskoristite kod CNY60 pri čekiranju odnosno plasiranju porudžbine jer će vam doneti čak 60% na sve predmete koji su trenutno dostupni. Odlična ušteda novca, zar ne?

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Definitivno su dve torbe moj favorit, volela bih da ih vidim u nekom autfit postu na primer :) Sigurna sam da ćeš ti to fantastično ukombinovati :)
    I hej, šaljem podršku za sve što se dešava, sve će proći :) <3

    Novi post: izložba u NS | Instagram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Definitino hoćeš, jedan outfit je već na blogu sa funny pack torbicom. Hvala ti što tako misliš! Šaljem ti brdo zagrljaja i poljubaca. ♡

      Delete
  2. Super post!! Sve mi se stvari jakoo dopadaju,pogotovo kajs!! 😃😉

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, drago mi je da ti se dopada moj odabir! ♡

      Delete
  3. Torbica je prelepa stvarno!A i haljina ti super stoji!Sjajan post!❤I da,taj umor traje par nedelja,ali i prođe.Mene je upravo prošao,ali kapiram imaš više briga od mene tako da be strong!

    thecword0.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!