Home Gadgets Haul & Review | BANGGOOD



Uželela sam se haul postova pa vam upravo kuckam jedan takav post. U poslednje vreme mi je pristiglo podosta paketa, a i dosta stvarčica sam i svojim novcem kupila pa jedva čekam da vam sve to izrecenziram. Danas je na red došao paket sa sajta Banggood i poručila sam isključivo stvarčice za organizaciju i jedan mali kućni aparat, ako tako mogu da ga nazovem. No, ukoliko želite da vidite i saznate na šta mislim nastavite da čitate ovaj post.

Poručila sam sledeće predmete:





S obzirom na to čime se bavim i koliko kozmetike posedujem (što kupljene radi isprobavanja što dobijene na recenziranje) polica mi postaje sve punija i uprkos mom trudu dosta toga se zagubilo i tako nije sačekalo svoje korišćenje jer nisam zavela nikakav red. To je bio glavni razlog zbog kojeg sam poželela nekakav organizator i odmah sam ubacila u korpu ovaj providni plastični sa pregradicama kada sam ga ugledala na sajtu. Moram priznati da sam se na prvu loptu malčice razočarala, ali potpuno mojom krivicom, jer sam mislila da će mi stići mini polica sa dva ovakva organizatora koja se mogu koristiti odvojeno ili spojeno jedan na drugi. No, međutim nisam lepo pročitala kada sam poručivala i stigao mi je samo jedan organizator. Ali, bez obzira na to, oduševila sam se koliko je on veći nego što sam očekivala i jer pregradice (dolazi sa dve) mogu da se odvoje i postave po želji tako da sami možete odlučiti koliko će vam pregrade biti široke. Odmah sam mu našla primenu i poređala sve dezodoranse, bath mistove, parfeme, stikove itd. Mogu vam reći da mi odlično služi i da sam prijatno iznenađena kvalitetom plastike jer je jako čvrsta. Imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!



S obzirom na to da je još kozmetike bilo potrebno organizovati poručila sam još jedan jer me je oduševila njegova cena kao i sam dizajn. Ovaj organizator je takođe napravljen od čvrste plastike ali je za razliku od prethodnog u boji, dolazi sa dve duboke pregrade sa strane, jednom širom ali uskom i dugačkom pregradom u zadnjem srednjem delu, kao i sa 3 male i plitke pregradice. Međutim to nije sve, takođe sadrži i fioku koja je odlična i veoma kvalitetno odrađena, zaista može dosta toga u nju da stane. Na fotografiji sam samo stavila nekoliko predmeta kao primer šta to može stati u organizator, ali ja ga koristim za sve predmete i proizvode koji mi svakodnevno trebaju za obavljanje nege kože lica, kao i za održavanje lične higijene i držim ga na radnom solu jer mi je tu ogledalo. Dakle, u njega sam stavila umivalicu za lice, tonik, pastu za zube (jer koristim posebnu zbog proteze i osetljivih desni - parodontax), intradentalne četkice za čišćenje zuba, serum za trepavice, kremu za okooločni predeo, serum i kremu za lice, pincetu, makazice, višenamensko arganovo ulje, kremicu za bubuljice itd, dok u fioci držim tupfere i neke uzorke proizvoda koji su baš maleni. Odlično mi služi i čak mu je i spoljašnost prelepa pa dekorativno upotpunjuje prostor a još je praktičan. Topla preporuka!

Za više informacija kliknite OVDE!



Poslednji, ali ne manje važan, predmet koji sam poručila je ova mini sprava za vakuumiranje plastičnih kesa ili onih u kojima se nalaze grickalice. Zaista sam želela da ova spravica radi jer bi mi mnogo olakšala svakodnevnicu jer skoro nikada ne mogu neku grickalicu da pojedem do kraja ili želim da je sačuvaj za kasnije a onda ona izgubi na hrskavosti i jednostavno nema isti ukus i doživljaj. Međutim, isprobala sam je nekolicinu puta i pratila neke tutorijale na jutjubu jer je uputstvo na poleđini neupotrebljivo pošto je na kineskom/japanskom (ne znam ni ja i izvinjavam se unapred), ali nažalost nijednom nije radila, a treba da radi po principu heftalice (taj pokret rukom samo što se pri stiskanju cela spravica povlači na željenu stranu ruba kese). Da bi funkcionisala potrebne su dve velike baterije (kao za daljinski na primer ili sat) i navodno kada se stave ona počinje da greje ovaj jastučić napred koji se može zaštiti pokretnim plastičnim delom, međutim ova sprava jednostavno ne radi i ne greje (probala sam sa nekoliko novih baterija). Nijednom nije uspela da mi zatvori kesu tako da je beskorisna. Možda je samo do mog aparata koji sam dobila, ali sumnjam i da su ostali ispravni tako da vam preporučujem da sačuvate vaš novac i da preskočite ovo koliko god interesantno i praktično zvučalo.

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Ovaj organizator je savršen, čini mi se da ne zauzima puno prostora a sve stane, moram nabaviti jedan :)

    https://aandymm.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!